Vaccina

1. pricaj u svoje ime.

al sto bre zapeli da svoj narod ubijaju. ili sterilisu. ili stavec?

2. mogu da pogledam i da kazem, ok primali smo vakcine za dzabe, ne rade, bili smo budale, sad se pravimo da nismo. to ima smisla.

al ovo da su tu neke mutne i duboke radnje protiv covecasnstva, ne ide mi u glavu.

3. Postavljaš mi thread sa statističkim podacima, gde sam autor tvita kaže da su podaci hijeroglifi i da ima još puno toga da se razluči da bi ikakva pravilnost mogla da se izviče.

A da odgovorim Keltu, ako antivakserima kenjamo da ne izvlace pravilnosti iz pojedinacnih slucajeva, nemoj ni mi to da radimo lolo

4. sa druge strane, ne znam nikog ko je imao nesto nakon vakcinacije. a dosta ljudi iz okruzenja i ovako su vakcinisani, sto stari sto mladji.

Nzm za tvoje okruženje, ali sudeći po onome što ljudi prijavljuju na sve strane stvar je vrlo ozbiljna.
    Ovo je poslednji primer na koji sam naišao
    https://ibb.co/h1hVfYs
    Oko mene nema puno vakcinisanih hvala bogu pa nisam merodavan da tvrdim taj pazar, ali obećavam da ću ti javiti čim nađem ili osobu preminulu od kovida ili od vakcine znači računaj obe kategorije

5. Ahaha ali on postavi tvit neke random gospodje iz picke materine, nit znas dal je legit nalog, nit znas ko je to postavio, i to je to, matirao nas je.

6. al sto bre zapeli da svoj narod ubijaju. ili sterilisu. ili stavec?

Ne znam al znam da na "svoj narod" gledaju kao na potrošnu robu i nešto što je tu isključivo da služi njima, s druge strane takođe znam da ovo nije tek tako počelo već imaš mali milion hintova da je bilo planirano odvajkada

7. Stvarno brt triforse kolko imas godina i cime se bavis, i šta imaš od strucne spreme, ako nije tajna

8. Zamislite da ste poremećeni antivaxer LOL i da verujete u sve te eugenics porobljavanje iluminati kurci palci priče, ali ono da ZAISTA verujete u to. Zar vam ne bi prirodna reakcija na takvo stanje stvari bila sve ovo što poremećeni antivaxeri LOL i rade, dizanje panike, strah, gađenje prema tim ljudima koji to hoće da nam urade, urlali biste valjda na sva usta da svako čuje kakav nam se kolač sprema, da što više ljudi čuje kako bi izvukli živu glavu. To je jednostavno prirodna reakcija jednog dobronamernog ali svakako poremećenog antivaxera. LOL

9. Imagine if you will

10. Šmoklja nije daleko od suštine u svemu ovome

11. Kolko popizdim kad vidim da mi traže da ugasim adbloker da bih čitao nešto. Pa znaš kaću ga ugasim majke ti li ga nabijem

12. Ne znam al znam da na "svoj narod" gledaju kao na potrošnu robu i nešto što je tu isključivo da služi njima, s druge strane takođe znam da ovo nije tek tako počelo već imaš mali milion hintova da je bilo planirano odvajkada

ma ok, potrosna roba i sve to, al makar ih gledao kao stoku, opet bre umobolno da uzmes pa da ubijas sopstvenu stoku. zasto brate. ako nista tandrljaju tu ekonomiju, jedu govna za pare, okrece se. sto bi ih dirao?

ako vec hoce da eksperimentisu nesto pa jbt, ima mesta na svetu gde je ljudski zivot jeftin. sto po zapadnoj evropi?

nisam psihopata, razumno pitam. ne razumem zasto po svojima ako vec mora da se radi sta god?

13. ono, najvakcinisaniji skandinavci, jevreji, englezi, po gradovima skolovani, najmanje bugari. sto bre po svojima jebena elito?

14. Nezz na Georgia Guidestones stoji da njima treba 500.000.000, ni više ni manje da bi čovečanstvo bilo u "balansu sa prirodom" šta god to značilo

15. Dobro celte taj argument je po meni baš onako nategnut, pogotovo u današnje 'globalističko' doba bez granica, jeste baš ta elita oseća patriotski naboj i ljubav prema paorima koji su igrom slučaja rođeni u njihovoj geografskoj blizini. Baš onako osećam da ne bi imali ni trunku saosećanja prema 'svom narodu', kada bi cela ova distopijska spika bila stvarnost. Oni svojim narodom smatraju bogatu ekipu sa Epstinovog ostrva. Svi ostali životi su im podjednako jeftini.

16. Šmoklja ponovo ubada centar

17. pa ne znam smokljo, svoj toj eliti taj elitizam zavisi od toga da sacuvaju sistem kakav jeste. ne da sad rade neke eksperimente da ispadne nevakcinisana afrika jos vise sila a amerika da ode u kurac. sta ce onda kad naidje gomila "neskolovanih" muslimana totalno nezainteresovanih za zapadne "vrednosti"?
    oce njih 1000, 2000 da ih zaustavi?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.