Ovo sa bolnicama je blesavo.
Bolnice trebaju da budu popunjene jer za to sluze. Ako mesta fali treba izgraditi nove. Ako ima viska mesta smanjiti broj zaposlenih.
O cemu pricas jbt, posmatranje kroz prizmu popunjenih bolnica. Sta si ti Blic i informer jbt
Vidis kako pogresno rezonujes.
Opcija moze da buda da vakcina ne mora ni da postoji.
Mozda bi sa aspekta zdravlja bilo produktivnije iskljuciti mere i vakcinaciju exp vakcinama.
Mozda nije trebalo maltretirati prirodni imunitet i adaptibilnost krda na nove viruse. Nisu sa marsa dosli virusi pa da zele da uniste populaciju, samo zele da zive u njoj. Zasto se to pravo uskracuje i vestacki modifikuje...
Razlika izmedju mene i tebe je sto ja ne verujem u 'njihove' casne namere a ti verujes.
svaki lek je nekom eksperimentalan prvo. nesto sto primilo cirka 2mlrd ljudi ne bi zvao eksperimentalnim vise.
a i nije. meni je veci eksperiment da primim kinesku ili rusku na putinov namig da je sve u redu nego koju god zapadnu gde ti listaju posledice peru ruke itd. tako da eto.
nadam se da ne pricas o ovim vakcinama sto imamo decenije iskustva sa njima?
jbt koji su to tripovi, kao smo svi povezani na fb i znamo se pa ovde neko jedenje govana napišeš za sebe da ti je Grk zet i sad svi treba da fejluju na tome.
To se zovu kompleksi, ispadneš pametni trol na budalaštini.
Ovo sa bolnicama je blesavo.
Bolnice trebaju da budu popunjene jer za to sluze. Ako mesta fali treba izgraditi nove. Ako ima viska mesta smanjiti broj zaposlenih.
O cemu pricas jbt, posmatranje kroz prizmu popunjenih bolnica. Sta si ti Blic i informer jbt
Opcija moze da buda da vakcina ne mora ni da postoji.
Mozda bi sa aspekta zdravlja bilo produktivnije iskljuciti mere i vakcinaciju exp vakcinama.
Mozda nije trebalo maltretirati prirodni imunitet i adaptibilnost krda na nove viruse. Nisu sa marsa dosli virusi pa da zele da uniste populaciju, samo zele da zive u njoj. Zasto se to pravo uskracuje i vestacki modifikuje...
Razlika izmedju mene i tebe je sto ja ne verujem u 'njihove' casne namere a ti verujes.
svaki lek je nekom eksperimentalan prvo. nesto sto primilo cirka 2mlrd ljudi ne bi zvao eksperimentalnim vise.
a i nije. meni je veci eksperiment da primim kinesku ili rusku na putinov namig da je sve u redu nego koju god zapadnu gde ti listaju posledice peru ruke itd. tako da eto.
nadam se da ne pricas o ovim vakcinama sto imamo decenije iskustva sa njima?
Da, naravno.
Ovo je tema o vakcinama a ne kovid vakcinama.
Sta nije jasno
Jbt proizvodjac kaze 2022 exp Celt preseko da je kraj.
Dodje mi da loloknem.
Tj 2023
dosta bilo
Sve ok. Nemoj slucajno da se otrujes nekom novom nepoznatom.
koji kompleksi jebote...
Šta je kompleks jbt nemaju pravo na mišljenje šta sviraš kurcu bezveze.
Procedura, kao u vojsci. Ako ne ispoštuješ službu letiš i moraš da se ogradiš kada iznosiš svoje mišljenje u javnosti.
Jbt odem kod privatnog lekara uvek ima šta da mi ispriča unofišl
Zato sam ti rekao Zape, kada kreneš sa private onda bi mogao kreiraš neki svoj stav.
Ovako si level spremačica.
Tebra do juce si mislio da radim za zeta. Odakle znas da ne radim i privatno.
Ne znam.
Znam samo šta ti kažeš o sebi.
jbt koji su to tripovi, kao smo svi povezani na fb i znamo se pa ovde neko jedenje govana napišeš za sebe da ti je Grk zet i sad svi treba da fejluju na tome.
To se zovu kompleksi, ispadneš pametni trol na budalaštini.
Ma kakve su to gluposti ja lično čitao da to oće od hladnog vremena da se desi ne budimo blesavi
https://indianexpress.com/article/cities/chandigarh/harsh-winter-can-increase-heart-related-complications-experts-warn-in-new-study-7658034/
Ima i ovaj postpandemijski stres uticaja na srce viš kolko ljudi najebalo https://www.standard.co.uk/news/health/post-pandemic-stress-disorder-heart-conditions-covid-london-physicians-b969436.html
Jedini medicinski izum za koji sumnjam da izaziva srčane probleme je aspirin, ove nove studije pokazuju svašta nešto https://scitechdaily.com/aspirin-linked-with-increased-risk-of-heart-failure-in-new-study/
Znači samo vakcina spašava nemojte rokati aspirine za koronu nikako najebaćete
Da, ti nikad ovde nisi trolovao u zadnjih 10 godina.
Pa nisam se isčuđavao posle jbt kako je neko fejlovo na lagarijama jbt
Posebno nisam unosio lični kontekst. U tome je razlika al nebitno
Ne seri bre budalo, ti si plemeniti troler, koji vam bre kurac danas.
Ovaj će bega u brda sa balama platna za slikanje, ovaj beli vitez, troler sa stilom, vi ste zaista, zaista poludeli.
hahahah, jbt što se brecaš.
Rekao sam samo da nisam zavlačio ljude sa svojim ličnim profilom na način da se lože oko moje profesije i važnosti iste.
Zato kažem da je trol bio kompleksaški lololo
Pa ti si jedini koji priča o mojoj profesiji.
Rekao bi čovek da imaš kornfleks lolo