Vaccina

1. Veruje 68% ali teži ka 100%.
    Ne vidim problem sa ravnom zemljom objektivno. To je kurac od argumenta vezano za vakcinaciju. Verovao ili neverovao svodi ti se na isto, ne postoji impakt ravna/okruga na tebe kao bice.

Ali zavrtanje rukava ipak ima impakt, sto je pozicija poslusnosti i lakovernosti a to je obicno odlika tupavih ljudi,.

2. Ne mozes da prihvatis da je neko uspesniji, obrazovaniji, postovaniji od tebe u RL. I previse si glup da za to okrivis sebe, nego su krivi big farma, nasa itd. Otud avax i ravna zemlja. Uopste se nisam zacudio sto si ravnozemljas

3. ne postoji impakt ravna/okruga na tebe kao bice

Napisa čovek ovo mrtav ladan.

4. STAV

Zmia davno napravila poster neke djembele sa preogavnom guzicom, napisala koment dupe, svako ga ima ali necije je prosto ogavno

Tako i ovaj tvoj gore smećarski komentar

5. Pa smećarski je tebi, jer pogadja u tvoju suštinu. Ne možeš da priznaš sebi neke stvari.

6. ne postoji impakt ravna/okruga na tebe kao bice

Ok, koji je impakt?

Ravna je šta, neće mi se prosuti jogurt?
    Okrugla je? Prosuće mi se jogurt

Šta menja svakodnevicu u odnosu na oblik planete na kojoj živimo jebem te loptasta lololo

7. Za sada ne priznajem autoritete, impresioniran sam zapom, ravnozemljaš sam.... daj još

8. Arthur Morgan
    Ne mozes da prihvatis da je neko uspesniji, obrazovaniji, postovaniji od tebe u RL. I

Što bi reko celt

dosta bilo

9. Ma ajde zapom, bukvalno plačeš svaki put kad se setiš da kelt živi u švici i userava se od para, eeee a ti si mu nekad dupe pomerao dok je bio lejm mod a ti mladi plemeniti trol. Duša te boli, ne možeš da spavaš zbog toga. Ali biću tvoj terapeut, doživećeš katarzu i isplivati iz toga.

10. Evo i pre mog posta o keltu, spomenuo si ga. Ne izbija ti čovek iz glave.

11. celt glavna faca neta jbg.
    Aj što lema pare nego i naučne radove što isčitava. Streber a bogat, za mene neshvatljivo.

Ja za razliku od vas dvojice pičkica ne moram da ističem svoje mesto stanovanja, obrazovanje, lične uspehe itd međ ljudima koji mi ništa ne znače. To je za mene u sustini sramota da radim, ne sa aspekta nivoa uspeha vec sa aspekta potreba za tako nekom socijalizacijom.
    To je ono što ti ne kapiraš jbg.

Neću da te vređam smara me. Mogu samo reći da si konj

12. Pa tako je, tebe ne interesuju RL priznanja, ti si vodio armiju trolova na vukajliji, izmislio si lolokanje 2011. To sto u 2021 zivis s roditeljima, radis za 30k il ne radis, nisi zasnovao svoju porodicu, to su sve sekundarne stvari.

13. Stratimire sve ti je oprošteno.

14. RL priznanja.

Mrš na linkedin nubaro

15. Ovo ne pisem da bih te povredio, nego da ti pomognem. Budi makar 1% kao kelt. Prvi stadijum je da priznas sebi da mu zavidis, i da zapravo zelis da budes kao on. Nema tu sramote, imam i ja svoje uzore.

16. Povredio si me jbg.
    Sad mi samo ostaje da hejtujem celta.

Zavidim mu, živi u best zemlji čokolade sira satova, mlati pare ladi jaja visi na sajtu zdravstveno mu plaća masaže. Bolji je jbg. Ja nemam te uslove. Ne mora da misli.

Stalno ga spominjem, on mene nikada, ni ne obraća mi se. Moje bitisanje ovde uslovljeno je njegovom pojavom.

Dobar lik, ali ono sto mi smeta zapravo je sto me zajebava, ponizava i maltretira. Zelim malo njegove topline i kada mi smajli stavi u postu istog momenta mu odgovorim smajlijem ali onog D.

Žao mi je što mi ne šalje više smajlija.

17. Humor (u tvom slučaju loš, kao i uvek) i pokušaji ironije su samo odbrambeni mehanizam. Zakopaj malo dublje.

18. VOLIM TE CELTE VOLIIIIM TE

19. Zap masturbura na Celta jbg

True fact

Budi makar 1% kao kelt. Prvi stadijum je da priznas sebi da mu zavidis, i da zapravo zelis da budes kao on.

Evo i pre mog posta o keltu, spomenuo si ga. Ne izbija ti čovek iz glave.

Sve u svemu celt je lik na kojeg se masturbira, nije neka pojava jbg

20. DAJTE KOKICE I ULAZITE OVAMO LEGENDE SAJTA SE NAPUŠAVAJU!! GONE WRONG GONE SEXUAL (FOTO) (VIDEO) (SISE?)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.