Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Pa, podsvesno da, volis ga. Ne homoseksualno naravno. Volis ono sto ima i sta on predstavlja. I to tvoja trolerska svest ne moze da obradi i prihvati, stoga te zatrpava teorijama zavere i ostalim glupostima, da te odvrati od toga da si sam kriv sto zivis takav zivot koji zivis.
ahahah, avax se postaje onda kada procitas celtov provax stav. Okej.
Jbt.
Sramota me zbog celta sad, ne znam zašto.
Celt, svi ti mi ovde želimo najbolje. Ali ako si ti već odlučio za sebe šta ćeš, molim te da ne budeš jedan od onih roditelja koji će da brže bolje da deci MRNK vakcinu čim Švajcarska to preporuči.
Pa nije kelt prvi kom podsvesno zavidiš a svesno ti je lejm i ovca. Imao si kroz život plejadu likova takvih, koji su te načinili takvim kakvi jesi, kelt je samo arhetip
zap jbg, puko te je ego izvini.
jbt čime se ti baviš kojim aspektima, baš je ljigavo jbt.
Projektovanje je takodje mehanizam odbrane.
Umišljaj i etiketiranje takodje.
Meni je drago što zapatu nije napustila seljačka pamet koju je po dobio po geolokaciji rođenja pa je sada dosta smirio priču vezano za vakcine.
Zna i Zapata da je to poprilično šuplja priča od one koju su mu pričali autoriteti ali to ovde neće da prizna.
Zap nije ispoljavao takve afinitete dok nisam u avatar ubacio crvenu i žutu lololo
Dragi ejduse, nevezano za vakcine, nego a propo ove pameti seljacke... nekako sve mislim da mi je manjka, a korisno je imati, to uvidjam sve vise sto sam stariji.
Caro, ako hoces neke kontakte strucnih ljudi, mogu da ti preporucim. Na kraju krajeva, samo zelim da ti bude bolje.
Izvini zap jbg, bas mi bezveze ovo bilo veceras ovo emitovanje sa tvoje strane.
Ne kapiram poentu, sve i ako ti je to jasno sto si naveo a ja ne kapiram znaci da razumes moju nesrecu. Dakle luzerski si se poneo da omalovazavas nesvesno ili polusvesno bice.
Oprosti mi za moju ruznu proslost.
Zna Zapata al nece da prizna, borio se Ejdus protiv terorizma
baš si se istratisao večeras, onako teže. Jbg zap.
I ti kenjaš Cara dosta, ovo je prosto moralo da se desi
Pa nisi ti bas toliko glup caro, da s tobom mora fino i polako. Za relativno otresite, kao što si ti, najbolji je pristup ovakav, udarac realnosti u stomak. Od sutra si novi čovek, lepo spavaj
šta se desilo jbt
Ne manjka ti. Samo polako moraš da ideš korak po korak. Nije lako prihvatiti istinu. Nije lako kada svet dovede u pitanje sve ono u šta si verovao i zbog čega si možda i postao lekar.
A to se upravo dešava tebi.