Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
I bas danas preko tog batuta njihova propaganda
Jok, samo su kupili cement i dve palete cigli.
Ovakve table su podsetnik za zaposlene i druge ko je gazda
Evo jedne šale male sa interneta.
What do pro-vaxxers and anti-vaxxers have in common?
They'll never be fully vaccinated.
Da nije tužno bilo bi smešno.
ovo je sustinski gnusnije od onog da je razlika ta sto nevakcinisani ne mogu umreti zbog vakcine
Novax Djoković.
DjoKovid
I Česi uveli obaveznu vakc za 60+.
Kakav krasan način da se otarasiš matorih koji ne doprinose a ceo život su unosili.
Ipak dominira Austrija gde su svi obavezni 14+ čini mi se, ko bude odbijao 3k kazna na svaka 4 meseca.
Ovako bi nešto Zap podržao čini mi se.
Ipak najvažnije je da bolnice ne budu pune i da se zdravstveni sistem ne preoptereti, kakva bedna floskula.
Sad sam upravo pričao sa ženom iz Aus - zavisi od toga kolika ti je plata. Da, na svaka 4 meseca po doza. Kaže da su bezumlje i fašizam baš u punom jeku, imaju u firmi čoveka koji je pozitivan, i ono, test pokazuje da je pozitivan, ali svejedno ima papir od države da može da radi :D Ali ne može ništa drugo, tipa u bioskop ili restoran lololo. I kaže žena - tu je sa nama svaki dan, smrdi, prdi i širi zarazu, ali papir je papir jbg.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1565795387088453&id=100009740205022
Neka bedna ostecenja srca kod mladjih osoba. Japanci zabrinuti. Glupi zutaci.
Ma šta je to par komada ljudi na milion lol, neće valda mene.
Wienna br1 za zivot u evropi.
Jbt kakav presing. A kurc dao ostavku.
Znaci nije do kurca.
Hahaha cara jako ubada
Nova kategorija jbt, docepljeni https://rs.n1info.com/zdravlje/fajzer-docepljivanje-protiv-kovida-bice-potrebno-i-u-predstojecim-godinama/
Docepljeni su level kad se jako uradis pa te malo pusti, pa uzmes samo maaaalko da se sredis. Onda kazes sad sam se popravio sad sam dobar, sredio sam se ko nov.
loooooool lik za pare primio 10fajzera u danu umesto drugih na NZ.
Chevu ga poslao a nama baca vaxersku spiku lolo
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2324896&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
NZ 5mil ljudi, 12500 prijavljenih slucajeva kovida 46smrti i na takav podatak 89%vakcinisanih.
It Must be zombie
sta je trenutni stav medju vama, tj caro, jel su vakcine neka zajebana, organizovana zavera da se pobije narod, ili kerov kurac koji ne radi bas?
Celte nezahvalno je davati konkterne odgovore jer je jos uvek u eksperimentalnoj fazi. Sve drugo je u domenu teorije zavere
Msm postoje indicije i lekari svasta govore. Mozda su u pravu mozda nisu. Mozda su delimicno u pravu.
Svakako mirise na depopulaciju kroz smrtnost, sterilitet i sl.
u fazi je da znamo da nema nekih posledica od vakcine u odnosu na posledice od virusa (prvih varijanti) i da stiti neko vreme. sad kad rekoh to, ne bi morale vlade sad na slepo da jure, sto mi se cini da rade, krenula opet sezona gripa, daj jos jbg.
ne mozes da rokas istu vakcinu ako ces sezonski kao za grip, mora je menjas, virusi se menjaju. tu se totalno slazem, da ovo busterovanje najverovatnije ne radi nesto posebno i nepotrebno je.
decu isto, ono ispod 20 god, skoro da nema smisla vakcinisati. pa i vise. dokle god nemas nekog konstantnog kontakta sa starijima, pa i tad je bolje vakcinisati samo starije temeljno nego sad da ih cuvas tako sto studentariji zabranis izlaske.
kako ti zvuci ovo?
ovo je naravno glupost i druga krajnost.
Celte na skali 0-10 koliko se slazes sa sledecim:
Vakcine su tekovina koja je spasila najvise zivota u ljudskoj istoriji i kao takve ne mogu biti zloupotrebljene u slucajevima bioloskog rata.