U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
sto veca sila objasnjava, to manja sansa da si u pravu.
bukvalno osnovni zakoni prirode.
to je ona fora, na puno nacina receno, formulisano kao okamov brijac (iskreno tolko sam ga puta cuo na engleskom da ne znam kako se kaze na srpskom vise :), tj da je potrebno prvo pogledati sve mogucnosti da se nesto objasni neposredno ili sa najmanje energije da tako kazem pre nego sto se ulazi u komplikovanije hipoteze (kazem ovo sa najmanje energije, jer ovo komplikovano/prosto je dosta subjektivno, pogotovo kad se udje u ovo sto ima veze sa globalnim silama ili religijom).
a ono, sto je prirodni zakon. entropija. stvari teze da upadnu u stanje u koje se najmanje energije trosi da se odrzi to stanje.
znaci u konkretnom primeru, ako dodjes do toga da objasnjavajuci fenomen sa jedne strane balansiras globalnu zaveru, organizaciju, milionske grupe ljudi koje moraju da cuvaju tajnu od ostalih, i slicno a sa druge "ok, mozda jednostavno niko nema pojma i udaramo redom u nadi da ce nesto da se desi"...
mozda si u pravu za prvo. al veca je verovatnoca da nisi. ili si u pravu al mnogo manjim delom nego sto mislis da jesi.
tako nekako
Treba ubaciti faktor da ja nisam srecan zbog toga sta na ovaj nacin percipiram situaciju. Bio bih puno lepseg raspolozenja kada bi izuzeo sve tkzv nemoguce opcije ali iz mog ugla to je ono sto sam ti spocitavao, da zakreces glavu u stranu.
a sto je najgore, ako stvarno i zelis da upravljas necijom realnoscu da misli da se stvari desavaju spontano prvo moras da odbacis skoro sve notacije o zakonitosti stvari koje se dogadjaju kako bi provalio koje se dogadjaju planski, kako bi mogao da imitiras to.
ljudi rade cesce to potpuno nesvesno, kad manipulisu, ali na zalost, postoji cela teorija o tome jebeno.
sto je veci broj ljudi kojima menjas realnost, ako neces da se to dogadja stihijski i naocigled svih to ti vise ljudi treba da bude ukljuceno u sve to.
u praksi, ne znam kolko bese, al vise od 4-5 ljudi i ode ti zavera u kurac.
zavere se ne dogadjaju u zatvorenim sobama nego onako ispred svih obicno. i mnogo se teze kontrolisu, ko da nisu zavere nego ono, stvari idu a ti pokusavas da se okoristis
To je kao kad posmatras euroviziju. Pravis se da nije namesteno i uzivas u takmicenju, gledas ludosti i opravdavas ih modom, post modernizmom sta vec.
A u sustini ti prodaju proizvod i defakto ne donose masama nista dobro vec lose.
pa da, to je obicno osecaj koji razvijes ako odes predaleko. svi koji drugacije misle jednostavno ne prihvataju cinjenice koje su toliko ocigledne, da ja jebeno nemam pojma o cemu mi pricamo vise ovde.
najverovatnije su povredjeni ili glupi, uljuljkani itd, jer cinjenice su tu. samo zatvarate oci.
jel tako?
isto tako i ovi drugi sto izadje neko na medije, kaze nesto, i krenu da seru po tebi i triforsu kako jebeno ne verujete nauci, ocigledno je u pravu i ta sranja.
a ne kapiraju ni sami da nauka prva ne veruje samoj sebi i to u sta veruju nije nauka nego politika.
al potrebna je ta politika jer ako stvarno das nauci da vodi nesto, nece daleko da se ode. mnogo su dosadni naucnici, previse. nista ne garantuju, sve je otvoreno za preispitivanje. "pa jel virus opasan ili nije"? "zavisi....", "dobro a vakcina onda jel radi ili ne", "radi, ali... "
i tako, nista jebeno na sta mozes da se oslonis.
Plot twist kelt je mason i ovde hoce da prikrije istinu od ljudi koji su dosli previse blizu
hahahhah a stvarno se stiče takav utisak
celt rn: https://i.kym-cdn.com/photos/images/facebook/001/892/485/b9c.png
najverovatnije su povredjeni ili glupi, uljuljkani itd, jer cinjenice su tu. samo zatvarate oci.
jel tako?
Svi koji drugacije misle su izvrnuti ruglu od onih koji su prvobitno misljenje kreirali.
Ti bas nista ne prihvatas osim boce i antitela koncepta. Prvo da se cinjenicno uverimo u to pa kada 100% dokazemo onda cemo u drugu teoriju. Ali necemo jer ne mrdamo id pocetne teze.
Teze smece od razmisljanja
masoni su tako passé jbt. niko ko drzi do sebe ne ide u masone danas :)
pa ni recenica izmedju, nastavljas:
i kao slag na tortu
caro, ja nigde nisam rekao da si ti glup ili da ti razmisljanje pogresno (stavise poptuno obrnuto), nego samo kazem da metodi kojim si dosao do zakljucka, kao i trifors, nisu bas najtemeljniji da bi mogao da tvrdis da ti razumes nesto sto drugi ne razumeju.
samim tim izmedju tebe i nekog ko ima potpuno drugacije misljenje od tebe meni stoji znak jednakosti, jer ne gledam do kog ste zakljucka dosli, nego kako.
zato i zajebem dalju diskusiju cim krenes licno da napadas moje stavove, LOLOLOLO i slicno, jer mi je potpuno nebitno u sta verujes, i ne mogu da se svadjam sa tobom o tome, ali mi je zanimljivo ponekad da diskutujem sa vama o tome kako verujete, dok ne popizdite i napusite me, jer tu niste bas jaki sa argumentima.
Sto si prijemnik jbt, nisam nista tebi rekao nego sam komentarisao nacin razmisljanja. Ako si otvoren onda ostani do kraja jelte
niko do sad nije upao samnom u diskusiju o metodama. mozda trifors. on ce jos 4x potpuno promeniti zakljucke, ono 180deg pivot, do svoje 40te.
to drvim.
pa jesi jbt. od pocetka stavis mi reci u usta koje nisam ni rekao pa onda udaras po tome, i na kraju kazes da sam debil.
ono, nije mi zanimljivo da svojevoljno upadam u takvu vrstu razgovora na mestu na kom jednostavno mogu da se izlogujem i tolko od toga.
nekad jeste i onda aj, ti udri po strasilu ja branim. al retko.
Ovo nije toliko bitno, rezultat je mnogo bitniji.
Msm do kakvog si ti zaključka došao i kako kad sam za sebe kažeš da nemaš pojma o vacinama.
Ali imaš pojma da ih primiš jbt.
Jadni celt, kada vide da je u pravu onda ga psuju.
Jbt nije te blam da se na tako perfidan način hvališeš, samog sebe.
Celte, sta god ti mislio - decu nemoj da Fajzerujes ko Boga te molim.
https://www.bitchute.com/video/flo9zbAKCt4Z/
Celte, sta kaze ova?