Ovo nije toliko bitno, rezultat je mnogo bitniji.
Msm do kakvog si ti zaključka došao i kako kad sam za sebe kažeš da nemaš pojma o vacinama.
vrlo je bitno. nemas rezultat inace, samo n misljenja, a cvrsta misljenja i stavovi i "imanje pojma" su kurac kojim vas upravo jebu oni kojih se plasite.
e, za taj zakljucak sam blizi tebi znanju o vakcinama.
Jadni celt, kada vide da je u pravu onda ga psuju.
Jbt nije te blam da se na tako perfidan način hvališeš, samog sebe.
ovo rekoh ranije:
pa jesi jbt. od pocetka stavis mi reci u usta koje nisam ni rekao pa onda udaras po tome, i na kraju kazes da sam debil.
nigde ne kazem da je neko apsolutno u pravu, a ovo je cist primer kako si upravo skrenuo diskusiju na mesto na kom je tebi prijatno.
to je ok. al mozda nemam nista da kazem na to tako da eto. jeste sasvim fin nacin da pobedis u diskusiji ako ti je to bitno.
al to je ono sto ti pricam, razgovor u kojem nemamo neke uloge ni ja ni ti nije vredan pobede. ako naucimo nesto, kul, al igramo se u sibice, tako da koj kurac ti je bitno da budes u pravu.
Celte zanimljivo mi recimo da nikada nisi kritikovao niista za stav koji podrzavas, ni druge autore ovde na temi koji dele tvoje misljenje. Kao da sve vaksersko izreceno ima smisao a antivaxersko nema?
pa nije zanimljivo da se pobedi ako se onaj drugi ne bori nego jede govna o tome kako nacin na koji pobedjujes ti izjeda nepotrebno dusu i vodi na pogresne puteve koje tebi licno donose nesrecu i zeli ti sve najbolje.
lako mi da radim to ovde, pa sto bi se uopste jebo da ti dokazem dal si u pravu. ko da je bitno :)
Celte zanimljivo mi recimo da nikada nisi kritikovao niista za stav koji podrzavas, ni druge autore ovde na temi koji dele tvoje misljenje. Kao da sve vaksersko izreceno ima smisao a antivaxersko nema?
nema ovde tolko agresivnih vaksera koji su ono sto ti opisujes. niko ovde nije zapeo da svi moramo da sedimo u zatvorenom i da se zakljucavamo i mere i kurac.
sa druge strane vi ste dosta jaci sa stavovima. tako da eto.
Taman sam oterao ovog Celta na formulu 1 a Zapatu u RL, Trajforsa sam skenjao u život malko, zamrla tema...I pojavi se Cara i krene sve ispočetka toksičnost da se izliva. Čak se i hotul opet pojavio.
Zap je iskenjo svasta nesto, skoro se i za noleta osrao.
Bukvalno ceka priliku u manstreamu nesto nadje da dodje da se popisa.
Kao i celt kada se identifikao brze bolje sa nacinom delovanja omikrona.
Ne secam se da je zapu bilo sta rekao a ni hotulu jelte, nemoj sad ne racuna se.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Msm do kakvog si ti zaključka došao i kako kad sam za sebe kažeš da nemaš pojma o vacinama.
vrlo je bitno. nemas rezultat inace, samo n misljenja, a cvrsta misljenja i stavovi i "imanje pojma" su kurac kojim vas upravo jebu oni kojih se plasite.
e, za taj zakljucak sam blizi tebi znanju o vakcinama.
Jbt nije te blam da se na tako perfidan način hvališeš, samog sebe.
ovo rekoh ranije:
nigde ne kazem da je neko apsolutno u pravu, a ovo je cist primer kako si upravo skrenuo diskusiju na mesto na kom je tebi prijatno.
to je ok. al mozda nemam nista da kazem na to tako da eto. jeste sasvim fin nacin da pobedis u diskusiji ako ti je to bitno.
al to je ono sto ti pricam, razgovor u kojem nemamo neke uloge ni ja ni ti nije vredan pobede. ako naucimo nesto, kul, al igramo se u sibice, tako da koj kurac ti je bitno da budes u pravu.
ovo je nesto najhipi sto sam reko, al eto.
Jok, samo ti zaseo sa mainstream pozicije a tu je jako neudobno, sve dupe trne.
Jadnicak ne ume da se šamara, samo činjenice :)
Celt mitingue
pa ne umem, znas i sam da su knjige oduvek bile za one sto ne umeju da se biju
lololo ne smem vise ni da napisem jbt, osecam se tako neravnopravno. Hard weapon
Cara - napiše 17 reči
Celt - ispiše 170 redova
Toe ono kad nemaš zapravo šta da kažeš, pa ispišeš tri inča teksta da delueš pametnie.
Ili sam prevideo?
pa nije zanimljivo da se pobedi ako se onaj drugi ne bori nego jede govna o tome kako nacin na koji pobedjujes ti izjeda nepotrebno dusu i vodi na pogresne puteve koje tebi licno donose nesrecu i zeli ti sve najbolje.
lako mi da radim to ovde, pa sto bi se uopste jebo da ti dokazem dal si u pravu. ko da je bitno :)
svako lolo budi vecu gorcinu u tebi nego u meni.
jel dobro ovako melkor?
Imas pogresnu percepciju za lolo
nema ovde tolko agresivnih vaksera koji su ono sto ti opisujes. niko ovde nije zapeo da svi moramo da sedimo u zatvorenom i da se zakljucavamo i mere i kurac.
sa druge strane vi ste dosta jaci sa stavovima. tako da eto.
Beži u kurac, pretvaraš se u jebenog melkora.
Sedi po vas dan i mitinguje, baguje sajt od tolikih postova.
Nisi u pravu ali ocito ti ta percepija ne para usi. Dokaz da si neobjektivan jer si iskljuciv.
Svasta sam ja ovde procitao kojekakvih svinjarija.
Pa navedi nekog poremećenog vaxxera koji to radi sve. Hotul se ne važi on samo poliva poremećene antivaxere LOL.
Taman sam oterao ovog Celta na formulu 1 a Zapatu u RL, Trajforsa sam skenjao u život malko, zamrla tema...I pojavi se Cara i krene sve ispočetka toksičnost da se izliva. Čak se i hotul opet pojavio.
Zap je iskenjo svasta nesto, skoro se i za noleta osrao.
Bukvalno ceka priliku u manstreamu nesto nadje da dodje da se popisa.
Kao i celt kada se identifikao brze bolje sa nacinom delovanja omikrona.
Ne secam se da je zapu bilo sta rekao a ni hotulu jelte, nemoj sad ne racuna se.
Sevast jede govna tu i tamo al njemu je vazniji broj stranica lolo
Ima visi cilj