Vaccina

1. profesija, jebem li ga ima ih vise. biolog, epidemiolog, geneticar. biohemicar uglavnom ovi koji dizajniraju vakcine. statisticar sto gleda jel rade.

ima ljudi koji razumeju to u detalje, vise nego ja i ti.

2. sta da obrazlozim jbt. ako je lekar zaradjuje vecinu novca od neke farmaceutske kompanije prepisivace lekove te kompanije. ako nema nikakvog morala i psihopata je, prepisivace i ako ne mora.
    sve u svemu, nije bas najbolji doktor u oba slucaja.

kakve veze ima ovo sa bilo cim?

3. Ti si celte naivan covek

4. Jbt svi papagajisu u skladu sa who na platnom spisku lekari, ministri i svi redom na platnim spiskovima proizvodjaca i ti ne vidis sukob interesa.

Sad samo ostaje da si naivan ili da zakreces glavu.

5. celt
    profesija, jebem li ga ima ih vise. biolog, epidemiolog, geneticar. biohemicar uglavnom ovi koji dizajniraju vakcine. statisticar sto gleda jel rade.

Lep odgovor da potvrdis da ne postoji profesija koja je adekvatna za vakcine. Ovo je tra la la odgovor.
    Po toj logici i precednik je merodavan i svako ko je ukljucen u pricu

6. pa i ja sam profesijom jedno pa radim nesto drugo. dosta crno belo gledas to, al poenta stoji, razumes sve ovo koliko i ja a to je nista.

naivan sam jeste. al ne znam ko je naivniji, onaj koji misli da sve zna a ne zna sta zna ili onaj ko je svestan gde su mu limiti i da nisu toliko daleki koliko bi zeleo da jesu.

7. Na stranu kovid vakcine kao vrlo kontroverzno pitanje, mene ovo zanima bata caro: sutra ne dao bog, dobijes pritisak. Odes kod doktora, prepise ti antihipertenziv. Pijes li ga, ili ne. I ne pokusavam da te uhvatim na tupavu foru da je isto vakcina i lek za prEtisak, samo me zanima tvoje vidjenje moderne medicine

8. pa i ja sam profesijom jedno pa radim nesto drugo.

Bzvz, ja ti samo pricam o toku novca nevezano za profesiju. Ako te neko za nesto placa ocekuje i to da uradis. Zasto bi kona ili sui kona placao who da ne radi svoj posao. To bi bilo dzabalebarenje.

9. Zap, ne ide tako bato.
    Mod medicina je sirok pojam a sam termin moderno ne znaci nuzno dobro ili kvalitetno ili ispitano.

Razgranici sa tim.
    Moderno je i biti peder pa ipak nisi.

10. Na stranu kovid vakcine kao vrlo kontroverzno pitanje

Zap sve vise sizi u avax pricu

True fact lolo

11. Sta da ti odgovorim jbt, da uzmem hanzaplast ako se posecem jbt nije ti glupo postavljas imbecilna pitanja.

Ko sevast sa onim lobo izlivom za ravnu plocu.

12. Hanzaplast je spasio najvise posekotina u ljudskoj istoriji i kao takav nije podlozan kritici da li bi mozda trebali stvoriti organski hanzaplast koji k

13. sve se svodi da danas moras birati kome ces da verujes da ti kaze ono sto ne znas. geniji koji razumeju sve su i u srednjem veku bili vrlo retki, a danas ne postoje.

bilo kad kad cujem nekog da prica o onome sto ja radim, vidim koliko stvari je pojednostavljeno. nije kontroverzno kao vakcine, ali svaka prica o tome propusta gomilu stvari, i pojednostavljena je da moze da se razume u 5 min. moze da se isprica na 1000000 nacina, ispricana je na jedan.

da neko dodje da mi prica kako je pogledao 10 jutub videa i na tv cuo kako pricaju o necemu, cak procitao i knjigu i poslusao par strucnjaka i kako razume u detalje ono sto se tu dogadja i moze da donese odluku o bilo cemu, ne znam ni sta bi rekao na to.

ono, ne mozes da vidis nikako drugacije od deteta koje je ukapiralo nesto i sa svim samopouzdanjem sveta staje ispred tebe da te ubedjuje nesto sa entuzijazmom koji samo mozes da pozelis da imas o toj temi.

svet je danas komplikovan. vakcine, tvoje telo i sve to ti lice na nesto sto mozes da razumes jel ti tu, al realnost je drugacija.

ja sam naivan, al ti si ovo dete caro.

14. Pa nije imbecilno, realna je bojazan da se kovid nepoverenje prelije i na druge medicinske stvari. Truju me vakcinama》trovace me insulinom koji mora da uzimam jer imam secer. Inace secer ce mi izleciti Pod Mac bato lik, jer tako je lecio secer i leka dukadjini. Msm, ne kazem da ces ti tako da se lecis, ali potcenjujes tupavost ljudi

15. da neko dodje da mi prica kako je pogledao 10 jutub videa i na tv cuo kako pricaju o necemu, cak procitao i knjigu i poslusao par strucnjaka i kako razume u detalje ono sto se tu dogadja i moze da donese odluku o bilo cemu, ne znam ni sta bi rekao na to.

Vidi, sustinski si se tu zajebo.
    Proces odvakcinacije je nemoguc.
    Proces vakcinacije je moguc.

Prevedeno, ti si svoj izbor potrosio.

16. Pa nije imbecilno, realna je bojazan da se kovid nepoverenje prelije i na druge medicinske stvari. Truju me vakcinama》trovace me insulinom koji mora da uzimam jer imam secer. Inace secer ce mi izleciti Pod Mac bato lik, jer tako je lecio secer i leka dukadjini. Msm, ne kazem da ces ti tako da se lecis, ali potcenjujes tupavost ljudi

Nije tupavost.
    Jbg primer imas lecenje kancera konvencionalno. I imas gersonov instut koji kosta boga oca. Bogati biraju drugu praksu jer konvencionalno sranje ima izuzetno slabu ucinkovitost.
    Cim je nesto konvencionalno i opste dobro znaj da je govno. Sirotinja nema te privilegije, sto bi celt rekao to je osnovni zakon prirode.
    Postoje metodologije i za druge bolesti. Nije naucna moderna medicina sveto pismo. To je samo mainstream pravac i novac je taj primarno koji ga oblikuje.

17. Ne pricam o loncima na glavu milan tarot mada i te metode su nekad zdravije od konvencionalnih

18. Nije naucna moderna medicina sveto pismo. To je samo mainstream pravac i novac je taj primarno koji ga oblikuje.

pa opet, bolja je hiljadu puta od svega ostalog sto ne potpada pod naucnu medicinu u 99.9% slucajeva, a cak i u slucajevima gde nije bolja, uglavnom nije u sukobu s tim alternativnim metodama, u smislu da mozes da praktikujes i jedno i drugo istovremeno, bez bojazni

19. Koje mogucnosti ima random penzos bilo gde u svetu na penzionom fondu vec da prihvati sta mu 'izabrani' lekar kaze u slucaju recimo kancera.
    Izabrani po principu eto desilo se.
    Tako u ovom kurcu imamo izabrane lekare koji sprovode agendu. Bas slucajno su tu, zbog kvalifikacija i ocena na faksu.

Skontajte da medicina funkcionise kao i politika. Mainstream medicina. Imas centar moci koji fura svoju pricu preko svojih ljudi. Paralela je identicna samo su ovde beli mantili pa kao verujemo da su u pitanju dobre duse. Okeeej.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.