emam kapaciteta da razumem sve, svaka realnost postaje ljigava i kompleksna i strasna i glupa na kraju kad zakopas dovoljno. Moram da biram kome da verujem
Nema niko kapaciteta al cemu klasicno odustajanje rezon ima ko da misli za mene.
To nije nista drugaciji level od srpski penzos veruje vucicu da mu zeli dobro.
Kako nece da ubije? Sta je sad, zanemarujes cinjenicu da nevakcinisan mogu da pobijem starije clanove porodice dok si ti na vreme obezbedio da neces da im prenes.
Ovo bas ima podmukli antivakserski prizvuk.
Sto se tice nacina uglavnom sam slusao nezavisne strucnjake koji nisu na platnom spisku who. Ne vidim neku povrsnost u tome ako slusas medicinsko osoblje koji nije pod mitom
pa nije bas, slusas samo jedno misljenje struke. na jednog kog ti slusas ima 50 koje neces da slusas jer su deo establismenta i pokrivaju usi ili stagod.
a to je problem sto ti kazem, gledas tv/internet i mislis da se informises generalno. to ti je kao da nista nisi ni uradio, batali ti misljenje generisano preko ovlas cinjenica i preradjenih misli.
jedino sto mozes sebi da priznas je jbg, ne razumem, resio sam da verujem ovoj prici.
i to postujem.
al ovo kao ja razumem, ja vidim... ne bas.
Pa sta jbt treba da postanem strucnjak za vakcinaciju (ne postoji profesija) da bi doneo validan sud.
Kako si na konto tog stava dozvolio sebi da si kompetentan da prihvatis da primis vakcinu. Ili si je primio kao laik? Kao i sns baba?
Na skali 0-10 oceni tvrdnju: lekar moze biti nezavisan iako je na platnom spisku who i farmaceutskih kuca i oropagirati spostveno uverenje. 0 moze biti nezavisan 10 ne moze biti nezavisan.
Pa sta jbt treba da postanem strucnjak za vakcinaciju (ne postoji profesija) da bi doneo validan sud.
da. postoji profesija
Na skali 0-10 oceni tvrdnju: lekar moze biti nezavisan iako je na platnom spisku who i farmaceutskih kuca i oropagirati spostveno uverenje. 0 moze biti nezavisan 10 ne moze biti nezavisan.
pametnome dosta
Vakcine su prijatelji koje smo stekli za ovih 340ak strana
Ja cu se vakcinisati i kada prodje korona
Labo mirotvorac
Aha, bio si avax u teskoj t zavere a onda si shvatio jednostavnost drustvenih pojava. Jel si to hteo da mi kazes.
Sad si apgrejdovao rezon.
Msm da, kazem da zakreces glavu jer je krajnje neobjektivno da ti razne objektivnosti ne znace nista vec cisto odmahivanje rukom.
Zasto pobogu?
Nema niko kapaciteta al cemu klasicno odustajanje rezon ima ko da misli za mene.
To nije nista drugaciji level od srpski penzos veruje vucicu da mu zeli dobro.
Inace labov koment na mestu skroz.
Isto je i melk propagirao.
Nisam sa vax strane video neku ruku prijateljstva ovde. Sustinski vax ekipa vrsi fors na avax da se vakcinise.
Ne secam se da je neka vlada podmicivala svoje gradjane da ne prime ili da su za merodavnog uzeli nekog doktora koji nema uniformisan stav.
evo ruka prijateljstva, nemas potrebe da se vakcinises. dobio ne dobio koronu nece to da te ubije.
ustvari potpuno mi je svejedno sta radis.
ono sto ti pricam je da je nacin na koji si dosao do toga sto mislis povrsan i da se ljutis na mene bez razloga
Kako nece da ubije? Sta je sad, zanemarujes cinjenicu da nevakcinisan mogu da pobijem starije clanove porodice dok si ti na vreme obezbedio da neces da im prenes.
Ovo bas ima podmukli antivakserski prizvuk.
Sto se tice nacina uglavnom sam slusao nezavisne strucnjake koji nisu na platnom spisku who. Ne vidim neku povrsnost u tome ako slusas medicinsko osoblje koji nije pod mitom
Jbt slusas struku ispadnes povrsan koji k
pa nije bas, slusas samo jedno misljenje struke. na jednog kog ti slusas ima 50 koje neces da slusas jer su deo establismenta i pokrivaju usi ili stagod.
Omanuo si u brojkama celte. Ja na tv vidim max 10ak njuski koji ponavljaju jedno isto.
Sto se tice ostalih imas pdoeljene stavove, tkzv oficijelno misljenje i sednemo na kafu misljenje. Cudi me da nisi toga svestan.
a to je problem sto ti kazem, gledas tv/internet i mislis da se informises generalno. to ti je kao da nista nisi ni uradio, batali ti misljenje generisano preko ovlas cinjenica i preradjenih misli.
jedino sto mozes sebi da priznas je jbg, ne razumem, resio sam da verujem ovoj prici.
i to postujem.
al ovo kao ja razumem, ja vidim... ne bas.
Kako si na konto tog stava dozvolio sebi da si kompetentan da prihvatis da primis vakcinu. Ili si je primio kao laik? Kao i sns baba?
eo ja kao vaxxer ne mogu da ti opišem koliko mi šišti jaje dal ćeš se ti vakcinisati ili ne
da. postoji profesija
8-9
Kako se zove?
Da ali na kafi, na poslu ili medijima ne moze. Ocekivao sam sire obrazlozenje mislio sam da ne moram da ti napisem da obrazlozis.
Sevast ako nisi ranije primao protiv gripa nisi ti nikakav vaxer