Vaccina

1. Celte, bez zeze, al teska si nubara

2. daleko bilo da se u necemu stvarno maknes od proseka, pogledas iza i ukapiras koliki si jebeni prosek u svemu ostalom (a u dobrom delu zivota i ispod proseka). bolno saznanje.

u principu ovo:
    https://www.youtube.com/watch?v=yNKoH84ioz0

bolje je ne dirati to. bolje je da ostane kao nesto sto mozes a ne nesto sto si probao. bices srecniji, imaces vise samopouzdanja, imaces stavove, misljenja.
    sta ce ti znanje da si kao 99.9999% ljudi na svetu. budi poseban. budi cara, ili dirgod

3. jel si realan? jel stvarno mislis da na ovom konkretnom primeru mozes za mesec dana da naucis nesto sto ja tupim 15 godina?
    jel si stvarno toliki StRuCnjAk

jel stvarno mislis da su vakcine drugacije?

Нико овде није писао "Еј Фајзере ниси добро секвенцирао геноме, ја бих то овако...", од почетка се прича о једноставним стварима које свако разуме (бројке, конкретна дешавања, изјаве), и поређењу истих. Што значи, ни за једну тврдњу није потребно имати ни основну школу, а камоли докторат из неког релевантног поља.

Не морам бити стручњак на пољу молекуларне биологије да бих одбио срање од "вакцине" ништа више него што морам бити стручњак на пољу кулинарства да одбијем срање од јела. Апсолутно ми се јебе за сваки детаљ професије која ми је донела производ, производ је намењен обичном човеку, који увек поступа на основу доступних информација. На произвођачу је терет да представи свој производ у најбољем светлу, није терет на потрошачу да докторира у 800 милијарди различитих области да може да испрати све компаније. И сама та чињеница да сам потенцијална муштерија ми даје сва права овог света, не само да одбијем производ, него да кажем ономе ко ми га је понудио да ми се напасе курца.

И такав став је не само легитиман, него и бескрајно нормалнији од лика који ће да једе нешто преодвратно и да говори "па ипак су кувари ово правили, они кажу да је добро, то значи да јесте", или лика који ће да се боде вакцином која је већ објективно подбацила и да говори "стручњаци хурр дурр".

Уосталом, ако нам за свако формирање мишљења/доношење одлука треба по докторат из области, онда нико не би одлучивао ни о чему, сви би свима слепо веровали, и били бисмо гори од стоке.

Како то мислиш Вучић није добар председник, јеси можда докторирао на факултету политичких наука?

Јебени интернет.

4. Celt, ja mislim da ti nećeš sebi da priznaš da je glavni razlog tvog ignorisanja činjenica to što si u suštini čovek koji veruje ljudima (kako si i sam rekao na ovoj temi).
    I onda kada primetiš da počne da ti se ljulja poverenje u ljude ti kažeš sebi - ma to je samo momenat ljudske slabosti. Možda je neko malo i korumpiran ali siguran sam da mi u globalu želi dobro. Siguran sam da dobri ljudi iz struke i ovo hoće da reše što pre. Ali eto, malo se zakomplikovalo pa šta sad, bože moj.
    I onda mirno ideš kroz život. To ti daje oslonac pošto nisi religiozan. Da li sam u pravu?

5. Celt je naivan to je def.
    Ono sto ne mogu da dobacim da li je i dobar covek.
    Obicno jedno sa drugim ide ruku pod ruku.

6. dirgod na ovo sto si napisao mogu samo da citiram caru.

LOLOLOLOLOLOL

7. jesam, i naivan i dobar caro. naivan sto glup, sto namerno, a dobar zato sto mi ne treba puno da budem srecan. bar se trudim

8. Bravo Deer God. Celt ipak smatra da je prekomplikovano da neko zezne nešto u vakcinama. Ipak iza toga stoje stručni ljudi i mnogo je ljudi uključeno u to.
    Saznalo bi se valjda da nešto ne valja. A pošto je sve u najboljem redu i sa vakcinama i sa pandemijom - nema razloga za nepoverenje.

9. Neka te. Ne kapiram jedino sto se identifikujes sa svojim stavom u tolikoj meri.

Sve ok.

Uverenja...

10. Onaj ko za sebe kaže da je dobar čovek neretko nije dobar čovek, to govorim iz svog neizmernog iskustva. U ovom slučaju može biti tačno ali i ne mora

11. Не можете рећи да је целт наиван, есте ви психолози можда?

12. Celte da si živ i zdrav i da ti u Švajcarskoj teče med, mleko i čokolada.

13. A ovo za plagijat lolo bice zapamceno da si iskoristio hard weapon bonus

lolo

14. Deer God
    Не можете рећи да је целт наиван, есте ви психолози можда?

Ja nisam ali psiholog mi je objasnio pravila igre koju igra čitav život i ja sam za dva meseca bio bolji od njega

15. Šmoklja
    Onaj ko za sebe kaže da je dobar čovek neretko nije dobar čove

Ali ako je objektivnom analitikom dosao do saznanja i istrazio sve relevantne cinjenice pre nego je poceo da postavlja alternativna nedokuciva pitanja onda sig jeste :)

16. Neka te. Ne kapiram jedino sto se identifikujes sa svojim stavom u tolikoj meri.

pa ono, svi se identifikujemo, samo moj stav nije o vakcinama, al svejedno drvim ovde.
    a i sa cim da se identifikujem? sa nacijom, glupo je. sa statusom, poslom, takodje glupo. ni sa cim, nemas grupu, boli.
    nadjes nesto prosto. mislio si da ces biti nesto, zavrsio si kao nesto drugo. identifikuj se necim trivijalnim. bar budi koristan.

ja sam mediokritet. trebalo mi je dugo da provalim to. zivot se svede na osnovne potrebe, a visi ciljevi na prezivljavanje. kolko god se popeo, udarices u taj plafon.

mislis kao svi su na vukajliji a ja sam ovde jer to radim ironicno inace sam bolji. i to onda ekstrapoliras na ceo zivot. i srecan si.

17. Proslo mi 6 meseci od druge aztre, sta primiti sad (moze i kurac) i da li primiti? Ne bih primio samo iz razloga jer znam gomilu ljudi sto su primili trecu i dobili ubrzo kovid a smara me da ponovo prolazim kroz sranje od kovid pozitivnog. A opet propusnice ove mi znace, necu da moram da se drkam sa testovima itd. Samo ozb ponude hvala

18. koga ocekujes da ti da odgovor ovde, ejdusa? :)

19. Izneto je dosta činjenica, podataka i svedočenja pravih ljudi. A ti sam donesi odluku.

20. Ovo što je Deer God napisao nešto najbolje na temi ozb

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.