Tens of millions of migrants may be denied COVID-19 vaccines from a global programme because some major manufacturers are worried about legal risks from harmful side effects
Many COVID-19 vaccine manufacturers have required that countries indemnify them for any adverse events suffered by individuals as a result of the vaccines, the United Nations says.
Where governments are not in control, that is not possible.
The vaccine makers' reluctance to take on the legal risks is "a major hurdle" in attempts to provide vaccines for the buffer
"This could then lead to an increased number of litigation cases ... during which the safety and efficacy of the vaccine would be publicly questioned," it said in a statement to Reuters. That might lead to increased vaccine hesitancy and a slower recovery from the pandemic
Tens of millions of migrants may be denied COVID-19 vaccines from a global programme because some major manufacturers are worried about legal risks from harmful side effects
sta delis ovo kad nisi ni procitao tekst caro? rojters je, jel stvarno mislis da ce tu nesto reci lose o vakcinama? :)
bukvalno pricaju o tome kako proizvodjaci vakcina obicno kupe osiguranje za bilo kakve tuzbe, a sad posto je hica drzave rekle ok, ne mora osiguranje resavamo to nezavisno od proizvodjaca, a to ne mogu za izbeglice pa onda nece da prodaju vakcine da se koriste tu.
a ustvari mislim da koriste samo to kao izgovor jer kao i sve farmaceutske kuce rade za profit, prodaju gde se placa, ako ne moraju ne preuzimaju rizik, ne bave se humanitarnim radom i zato ih prozivaju.
ono sto mene zanima je sto ste zapeli toliko da me ubedite (ili sebe jebemliga), da ste u pravu oko ovoga. jel se plasite za zdravlje ljudi koji se vakcinisu pa ste tolko altruisticni da me zovete kretenom sto unistavam svoje telo ili stavec, ili se plasite da vas ne vakcinisu?
ili je neki visi cilj u pitanju, principi kao, necu da me prate imam slobodu a ti nemas itd?
ono sto mene zanima je sto ste zapeli toliko da me ubedite (ili sebe jebemliga), da ste u pravu oko ovoga. jel se plasite za zdravlje ljudi koji se vakcinisu pa ste tolko altruisticni da me zovete kretenom sto unistavam svoje telo ili stavec, ili se plasite da vas ne vakcinisu?
Molis me tu kao ti si provalio nesto sto mi drugi ne znamo, igra, vakcine a pred nosom ti mnogo gore globalisticke stvari od jebene vakcine za grip. Da, za grip.
Serujes citate iz teksta koji i ne procitas i to je kao neki zakljucak ja ti onda kazem kontekst i odma uuiu celt establisment kurac palac.
Pa Celte ako znaš zašto i dalje veruješ u sve to? Nema mi logike da znaš da nešto ne valja a da si i dalje deo toga i da to braniš. Pre će biti da ne veruješ.
sto vise vakcina primis vece su ti sanse da steknes imunitet
Nema melka celta zape hotula
Jebo sajt
*jebo JA sajt
Sevaste stala tema.
Koji k
Zavijaju svi sarme za sv nikolu to je
Celt naucnom metodom ostali arhaicno lolololo
https://www.reuters.com/world/refugees-lack-covid-shots-because-drugmakers-fear-lawsuits-documents-2021-12-16/
Where governments are not in control, that is not possible.
Љољ
Solidna neolib kvaka 22, koprcanje i spinovanje u najavi
Ovo celt ne bi progutao sa maslom
sta delis ovo kad nisi ni procitao tekst caro? rojters je, jel stvarno mislis da ce tu nesto reci lose o vakcinama? :)
bukvalno pricaju o tome kako proizvodjaci vakcina obicno kupe osiguranje za bilo kakve tuzbe, a sad posto je hica drzave rekle ok, ne mora osiguranje resavamo to nezavisno od proizvodjaca, a to ne mogu za izbeglice pa onda nece da prodaju vakcine da se koriste tu.
a ustvari mislim da koriste samo to kao izgovor jer kao i sve farmaceutske kuce rade za profit, prodaju gde se placa, ako ne moraju ne preuzimaju rizik, ne bave se humanitarnim radom i zato ih prozivaju.
onaj sto pravi vakcine komercijalno hoce da ih prodaje tamo gde ne mogu da ga tuze za vece pare, umesto da prodaje tamo gde mogu da ga tuze za manje
https://c.tenor.com/B7vSc-79QXAAAAAd/mindblow-mind-explosion.gif
ne ulazim u moralnost price, to smo odavno dokazali da ne postoji...
Ne delim nista samo sam citirao
Smisleno je i koliko depopulacija program vakcine filantropija
ili je neki visi cilj u pitanju, principi kao, necu da me prate imam slobodu a ti nemas itd?
Lako je tebi da postavljas takva besmislena pitanja ako si pred buster dozom. Ili dalje.
Celte, ti si ogrezao u pseudoznanje. Toliko si zaludjen verom da ti je sve ostalo cista nevera i antipropaganda.
Molim te.
Kao covek te molim
Sve je u igri
Sta me molis?
Molis me tu kao ti si provalio nesto sto mi drugi ne znamo, igra, vakcine a pred nosom ti mnogo gore globalisticke stvari od jebene vakcine za grip. Da, za grip.
Serujes citate iz teksta koji i ne procitas i to je kao neki zakljucak ja ti onda kazem kontekst i odma uuiu celt establisment kurac palac.
Procitaj nesto do kraja jbt
Pa Celte ako znaš zašto i dalje veruješ u sve to? Nema mi logike da znaš da nešto ne valja a da si i dalje deo toga i da to braniš. Pre će biti da ne veruješ.
Zanimljivo je kako se kemtrejlsi vise ne prepisuju avaxima kao ravna zemlja.
Kemtrejlsi postali ofisl