Vaccina

1. Obicno guglam vakcina nezeljena dejstva teorija zavere

Lol

2. Poydrau javljam se iz orbite, Starlink mi šalje signale i dojave u Telegram skinut preko njihovog sajta, nikako sa Google Play Store

3. E dobro si spomenuo playstore moram da skinem jednu aplikaciju za sutra jbt totalno sam zaboravio hvala ti

4. Lepe vesti, stigao grip.

https://rs.n1info.com/vesti/sezonski-grip-stigao-u-srbiju-batut-potvrdio-prvi-slucaj/

To dodje u srbiju tako nekako se stvori samo od sebe. Predje granicu ptice ga donesu ko to vise zna.

Vazno da je tu ponovo. Omikrone cuvaj se.

5. Kako ti ne dojadi vise da seres toliko konjino matora

6. Barone nasisaj se kurca i njemu i meni

7. lololo, prati sve vreme i pizdi.
    Sada je prso hahaha

8. Dokle ove optuzbe za starost hoce.li kara ispasti moodo i javno izaci i reci evo ja imam toliko i toliko da stavi tacku na ovu farsu
    Caro sisa si ako odbijes

9. Ok ok jebote ne smes imati vise od 50god i korisititi net nubare male

Mladji od celta stariji od sevasta, stariji od triforsa mladji od zapa.

55komata ravno

10. Britanija zabeležila rekordan broj novoinficiranih. Biće zajebano jer je većina vakcinanasana vektorskom vakcinom a naučnici kažu da je efikasnost 0 posto protiv omikrona.
    Ostaje nam da vidimo kako će to da se odvija.

Takođe, nova norma će biti vakcinacija celog sveta MRNK vakcinom - kao jedinom koja štiti protiv svih sojeva i protiv onih u budućnosti. To predviđam.

11. U vestima je vec da dvostruko vakcinisani i prelezali obavezno bustera jer samo on stiti.
    Zapelo je na busteru, ljudi ukapirali besmisao.

12. Da ali MRNK booster. Čak je i on manje efikasan prema "zvaničnim podacima". Samo 70%.

13. Celt, Cara Melk generacija, zap mlađi nekih 30, galantni 30, sevast 26, mujo 26, trifors 25, ja 24

To je što znam otp

14. Dopiši se bergase u defter

15. Celt i zapa su dosta stariji. Ja koju god iznad njih.
    Melk mladji, sevast, ti, trifors muja male nubare deca

16. Nisu bitne godine bitno je to da je cara sisica ja ga pitam on kao pa tu sam negde kao celt
    Dudlaj ga nubaro zec je cojniji od tebe

17. 31,5
    +1.85
    -1.85
    Ko sta igra?

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.