Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Elaboriraj ovu glupost malo detaljnije?
Govnjiv je vaš schadenfreude
Vaxeri guraju pricu koja nije odrziva. Tupoglavo pokasavaju da odbrane neodbranjivo. Avaxi sa tim nemaju nikakve veze.
Avaxi ukazuju na stetnost i neucinkovitost, nepotrebnost. Da smo svi avaxi ne bi mogli da nas jebu vec dve godine.
Isto kao i pink sto bi mogao da nepostoji kada ne bi imao ko da ga gleda.
Puno vise mozes nauciti slusajuci avax budalu nego vax pametnicu
True fact
Jbt imas vax osobu vakcinisan x2 sada dosao omikron mora i buster da bi radilo pre god dana bilo samo da se vakcinisemo da sve ovo prodje.
Ok, nije lako priznati sebi da si budala ali dobra strana price jeste sto se tako postaje bolja osoba. Iskrenost prema samom sebi je kljucna, lako je lagati druge.
Ako bi svi bili avaxi ne bi bilo potrebe da se pravi vakcina koju niko ne bi hteo da koristi.
Avax stav je biti protiv vakcina. Tačka. Ne sumnjati u delotvornost ove vakcine konkretno, što je jedna druga priča skroz.
Kako bi onda rešavali problem ove bolesti?
I ovo je čisto za rad rapsrave, jer:
1. idiotski je misliti da svi mogu da budu ili antivakseri, ili vakseri
2. licemerno je pozivati se na argument kada bi svi mislili kao mi ne bi imali ovaj problem, a onda biti guzobolan što bi svima hteli da nametnu vakcinu, i kako se ne dozvoljava alternativno mišljenje.
Pa je l ne radi, ili joj treba boost da bi radila?
Sto je vec neko rekao energiju za ovakve stvari mogu da utapam samo na celta, ja doduse i na hotula i zapa ofc. Seve mi je ok.
Ne mogu sa random nabedjenim nubinama da idem na taj level.
Zvala 2011, kaže to nije bilo smešno ni tad, a sad je samo tužno. :(
U svakom slučaju prekomplikovan način da kažeš "ne znam, brt" XD
Da bas
Nemam energiju za prepotentni vid cvrkutanja sa osobom x.
Ova tema ima dusu i sada kada bi krenuo sa tobom komplikujem bilo bi kao da sedim u kafani x sati i onda krenem da pricam sa prvom osobom koja upadne. Bio bi budala.
Oćeš neku kremicu za bolnu goozoou?
Kad vi kao bušite rupe u mejnstrim narativu, to je kul, kad neko vas malo prorešeta pitanjima, piči vas kognitivna disonaca prejako i odma vrati mi moje krpice, neću više da se igram.
Kao jebeni komunisti ste, sve biste da kritikujete, ali kada neko kritikuje vaš pogled na svet odma kreće guzobolja i nazivanje imenima
https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=vijesti&id=2326628&index_ref=naslovnica_vijesti_ostalo_m
Evo i holandezi spremaju tkzv bozicni lokdaun
Mora se.
Iako omikron nije opasan i prelazi u slabiji oblik levela kijavice i asimptomatije valja se zakljucati.
Znaju oni bolje od nas, zapad je to.
Inace ovaj teror vakcinisanih je bas fejk da ne kazem pederski. Navuces ih da ti veruju i prevaris ih x puta. Ubedis ih da mora jos a tretiras ih isto kao i avaxe, u sustini jos gore jer su te poslusali i verovali ti.
I oni i dalje veruju. S/m nema sta drugo.
Не знам да ли се рачунам пошто (фала богу) видим да си свестан да нису сви који су против овога антиваксери.
Наравно да би први сценарио био бољи, али евидентно живимо овај други.
А не само да би поремећени ваксери ЛОЛ били још гори да се макар један део њихових предвиђања остварио, него су већ флексовали унапред и писали срања попут "што више антиваксера то мање антиваксера", њиштали по Твитерима како нас треба затварати, укидати лечење, присиљавати итд, тако да, кад је ситуација већ таква каква јесте, треба пишати по њима максимално. Причам за ове курчевите наравно, не за оне обичне људе што су ћутали и радили шта су мислили да је најбоље.
Debilno je prisiljavanje, i mere su debilne i vrlo upitno kolko su delotvorne.
Ali svako ko piška u gaće zato što se ovo sranje nastavlja ima ozbiljno poremećene prioritete.
I to što vakcine nisu tako efikasne ne može nikako da bude dobra stvar, mada mogu da razumem ljude kojima je to potvrda da su napravili dobar izbor što se nisu vakcinisali.
Tviter septička jama čovečanstva, fala Bogu, pa sam obrisao aplikaciju i blokirao obaveštenja na mejl.
Апсолутно, слажем се
jednom si imao tviter nalog, tviteraš
jednom se kresneš u čika bulju, pederaš.
Hahaha obeležen za celi ćivot jbg
Po definiciji antivaxer je svako ko dovodi vakcine u sumnju vs sredstvo koje spasava zivote. Na donjem levelu je avax svako ko odbija da se vakcinise.
Generalno antivaxer kao i teorericar zavere je ciljano smisljen termin kako bi se omalovazio drugaciji stav od nametnutog.