Vaccina

1. Odusevio me hotul bez zajebancije.

2. https://www.blic.rs/vesti/svet/omikron-odneo-nove-zrtve-sestoro-umrlo-u-jednom-danu-u-londonu-vanredna-situacija/8ffv1v0

Ono kad uspe vakcinacija, kada se zemlja oslobodi voljom i pamecu gradjana. Ono kada se pobedi kovid vakcinacijom.

Nesto celt pre par dana kenjao kako omikron slabi i zelja virusa da prezivi u populaciji postaje realnost umesto da ubija ljude. Prirodni mehanizam.

3. ono kad cara uzme blic kao relevantnu vest

4. Pa nije blic pisao vest jbt. Oni su c/p varijanta

5. Celte ako nisi uzeo trecu dozu kazu da je pod moranjem jer samo treca stiti i od omikrona.
    Prvo razomtri sve relevantne i dostupne cinjenice pre nego krenes u dalju analizu alternativnih varijanti.

6. odakle, iz blica tj mirrora ili tako toga?

7. odakle stignu.
    Ne znam zašto sumnjaš u Blic.
    To austrijska kuća jbt.

slazem se bio je sranje dok ga austrijanci nisu kupili.

8. Ama koj ti je kurac, ne bese ovakav be caro, sad si ko baba neka dzangrizava tetka.

9. Ma nije glup, al kao i sam sebi da je tezak. Sto napisah pre par strana "kako li vas trpe zene"

10. sto nisam glup ko kurac? Ne kontam?

11. jbt zap žene srecne kada skontaju da smo na sajtu. To znaci prostor da one mogu da disu lolo

ofc ko ima zenu/devojku

12. Je l neki dobri čovek beše kačio statistike i grafikone ovih dana, Engleska tamo dobro stajala koliko se sećam?

13. Sevast kacio pa popizdeo

14. Seve daj još jednom one grafikone.

15. Jbt ova vax ekipa bi o svemu da prica osim o vaccama.

Bolna tema jbg

16. Vakcine su smor ne treba se opterecivati sa time sve druge teme su zanimljivije.

17. A vi antivaks ekipo, je l bi ste bili srećniji da vakcine rade, ovo sve prođe, vati se život u normalu al ispadnete pomalo debili, ili da vakcine ne rade, vi ste u pravu, traje ovo sranje, mere, kriza, inflacija ali možete da serete po internetima "šta je vakseri, glas vam se ne čuje hnjo hnjo hnjo"?

18. Ide voda na vašu vodenicu, samo opet nekako ispadate govna, jebem li ga

19. Ja sam rekao da bi se prvi vakcinisao kada bi ista radila ono za sta je napravljena. Ne znam sta je tu govnjivo.

Nisu avaxi krivi za kolaps vakcine, krivi su vaxeri. Da smo svi avaxi ne bi imali problema.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.