Vaccina

1. https://ibb.co/X3BPZVL

JUST IN - CDC just dropped "new science" on PCR tests.

@disclosetv

2. Znaci lazno pozitivnih koliko hoces

3. Kraj pandemije april 2022 godine. Ima smisla, taman kada respiratorna obolenja prestaju.

Mora se napraviti pauza da bi se za koju god (2025) opet mogla organizovati pandemija.
    Ne moze se stalno biti u programu pandemije, potrebni su prekidi kako bi prica drzala vodu.

4. Svet je pred izazovom od buducih pandemija, reko gejc. Zna coek.

5. alo bre dumeri, kako zivite sa takvim klencom u dupetu konstantnim.

jel se stvarno nadas caro da ce svet da ode u kurac danam kazes "jel sam vam kazao!"

6. Pa nisam ja rekao, samo prenosim sta elite i uzori prenose koji k

Ja bi voleo da nisam u pravu i da fejlujem non stop.

7. Hotul misli da fejlujem

True fact

8. Eo celte hipoteticki, bude kraj epidemije u aprilu 22, sta mislis ko ce pobrati lovorike.

Struka, nauka, vakcine, mere. Prakticno lakoverne ovce ce smatrati da su ucestvovale u spasavanja covecanstva. I za sledecu pandemiju imacemo vojsku spremnih koje ce sve da ponove sa jos vecim elanom nego u ovoj turi.

To sto je virus mutirao sam od sebe i ustalio se u populaciji bice prakticno t zavere.

9. Smorili ste se i vi vaxeri vec, nemoz 659doza i kao sve prihvatamo.

10. bice pandemija opet, to je sigurno, uvek ih i bilo, nije stvar drustva.

poenta je kako reagujemo na to.

11. Eo celte hipoteticki, bude kraj epidemije u aprilu 22, sta mislis ko ce pobrati lovorike.

Struka, nauka, vakcine, mere. Prakticno lakoverne ovce ce smatrati da su ucestvovale u spasavanja covecanstva. I za sledecu pandemiju imacemo vojsku spremnih koje ce sve da ponove sa jos vecim elanom nego u ovoj turi.

To sto je virus mutirao sam od sebe i ustalio se u populaciji bice prakticno t zavere.

ne znam kog ocekuju lovorike, al mi se nesto cini da nece lovorike da rade nakon svega ovoga, nego govnjive motke po vladajucim kad se sve presabere.

a mozda i nece, sto bi bio bolji scenario. posto nakon govnjivih motki dolaze i govnjive vlade.

12. ne znam kog ocekuju lovorike, al mi se nesto cini da nece lovorike da rade nakon svega ovoga, nego govnjive motke po vladajucim kad se sve presabere.

Ja ocekujem neko szo saopstenje u najmanju ruku. Zna se ko jedini moze da proglasi kraj. Onaj ko je svirao i pocetak.

13. Momci samo da javim da od sinoc nisam usto iz kreveta od moderne. Ne pamtim kad me ovako nesto spucalo, glava toliko kida da nisam mogao oci da otvorim.

14. To je ok. Msm desava se jbg.
    Nebitno dal kenjas zelim ti da ti nije nista.

15. Pazi jbg za x ljudi sam cuo iz neposredne okoline da su imali raznih problema. Ne cudi me svakako al mi bude glupo.

16. Msm i zasto trecu dozu uzimati i cetvrtu ako omikron prelazi u slab oblik virusa.
    Zasto propagirati i dalje da se vakcinises za nesto sto nema poentu koji k

17. Momci samo da javim da od sinoc nisam usto iz kreveta od moderne. Ne pamtim kad me ovako nesto spucalo, glava toliko kida da nisam mogao oci da otvorim.

Znam još dvoje koje su od moderne tako zaginuli

18. Zato što su ugovori već potpisani. I isporuke već spremne
    Treća se uzimala zbog delta soja, ako ćemo baš da cepidlačimo.
    Ali za omikron četvrta doza će biti bukv da se ne baci ako je istina da slabi i umire a nadam se da jeste

19. U izr je zvanicno pocela i 4ta serija a postoje ugovori na x godina za gomilu zemalja. Ne pricam o finansijama nego zdravom razumu

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.