Vaccina

1. Primio jutros trecu dozu, moderna ovog puta, prve dve su bile astra. Za sad nema reakcije

2. Primicu i 276 doza ako bude trebalo, sta sve trpam u sebe vakcina najlajt

3. Primicu i 276 doza ako bude trebalo, sta sve trpam u sebe vakcina najlajt

Nije lepo sebe tretirati kao kontejner, ne ne.

4. Samo primaj bro, jednom se živi.

5. Kontejner za amfetamin

6. Bilo bi u redu skroz da se posle pete doze dobija nekakva nagrada, ili makar bedž, značka, da može da se nosi na reveru.

7. Kao ovi činovi na vukajliji što ih imamo - sa tri doze, ne moraš da čekaš na red u pošti, sa četiri- subotom imaš popust od 10% na sve proizvode u tipa maksiju, sa pet - mesečnu kartu za gradski prevoz, ili dva džaka supera za piliće ako živiš na selu.

8. Slazem se. Uvesti rankove pod hitno.
    I popust u trznom centru do 50%

9. Nevezano za vakcine melkore sta ces brate u posti koji kurac lol?

10. Update. Satralo me, imam temp, bacila me moderna u znoj i postelju. Ruka kao da me auto spucao

11. Moraces revakcinaciju pod hitno. Zbog malih doza ljudi najcesce najebu.
    Recimo za 4 doze nema nikakvih zabelezenih nus pojava. Znas sta ti je ciniti

12. Znaci ili da se ne vakcinises ili da se puno vakcinises. Nema izmedju stim da ono prvo spada pod t zavere

13. niko ne gleda tvoja naučna, klasificirana bitchute videa, apsolutno niko, 0.

14. Nevezano za vakcine melkore sta ces brate u posti koji kurac lol?

Penzioneri vise po poštama, a oni su najrevnosniji što se tiče vakcine. Njih bi ta privilegija ne obradovala nego oduševila.

Btw malopre me isteraše iz kafane u 8, a ušao sam u nju u 10 do 8 hahaha

15. Imma victim darling!

16. Ne ne ovo nije istina, ubistvo nano botima random kineskije dok joj fazon rade pedikir noktiju

Nije da postoji sansa da je udarila struja ili tako nesto posto je ocigledno da joj je telefon na punjacu

Ti ne treba decko da se vakcinises nego da se sterilises

17. Vidi da li mozeš da pronađeš sebe preko blutootha.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.