Vaccina

1. jel moram sad da branim nekako ekstreman stav koji si izneo kao tudje misljenje pa ga mlatis ko krpenu lutku?

BLIC!

2. svidja mi se politicar u tebi, svaki 3. post ovde ti je ovo:

https://en.wikipedia.org/wiki/Straw_man

3. Zapravo ti izbegavas odgovor prebacivanjem loptice na nebitnu odnosno drugu temu.

Ti radis to. Da.

4. ocu da ti dokazem da ti je metod pogresan, stavovi mi nisu bitni

5. U zabludi si celte debeloj. Kritikujes austrijsku novinsku kucu kao nelegitimnu za info o pandemiji. Poprilicno zaveraski pritup.

Drugo, samo pitanje je bilo kako se buster zove bas tako ako je ista kao i prethodne dve injekcije, a onda opet ona sledeca doza nece biti buster nego cetvrta doza ili pak prva ako se uzme da se godisnje treba primiti tri kom. Msm logika alo imali je jbt.

Ok nemas stav, kapiram. Drugi ima umesto tebe. Ti radis svoj posao nema pametovanja.

6. ne seri caro leba ti. jel stvarno mislis da sam bez mozga bas toliko?

naravno da kritikujem blic jbt kao relevantan izvor za informisanje, o cemu pricamo ovde da ga jebem?
    austrijski vlasnici dakle legit mejnstrim.

jbt, gori si od ovih gastarbajtera sto puse kurac svemu sa zapada.

7. cela poenta je, vest iz blica: 98% sanse da je najobicniji proser, prevod sa reddita za klikove, nema tu novih ili bitnih informacija.

8. Pa sta ima blic veze sa tim, gde god pogledas to za bustere naci ces jednako, nista blic tu ne iskace.

Za mene je bbc isto smece kao i kurir ili dw ili bilo koja druga kuca. Radi se samo o usminkanosti, svi rade za pare i iznajmljuju prostor za sve sto donosi pare.

9. pa jeste donekle, nemas danas neki nezavisni izvor. ili imas, ali dosta retko, i dosadni su za citanje/gledanje do besvesti.

busteri su trenutno hejl-meri svih vlada, jer bukvalno ne znaju sta ih ocekuje, i sta da rade, pa aj udri, da ne ispadne da nista nisi radio. plus stariji ljudi hoce, sto bi im uskracivao jbt.
    da pomaze, cini se da ne po brojkama zarazenih.

trenutno ce smanjiti brojke jedino kad zajebu da testiraju, tako se cini meni. ako nista ne idu ljudi u bolnice, pa je to dobro. odlicno ustvari, ne znam sta vise penimo ovde.

10. Ok. Znaci ne primas trecu dozu.

Hvala bogu vise

11. Jeste provalili da su smanjili karantin za lakše slučajeve u nekim zemljama na po 5 dana? Zbog manjka radne snage. LOL
    Znači konačno smo došli od jebeš ekonomiju, čuvajmo nače BAKE do treba neko da lopata govna, mrš nazad na posao.

12. Ovde sve vise t zavere

Celt mr no on the rajt sajd.

Cekamo hotula i sevea

13. Protestvuju a neće da prime četvrtu dozu i da se zaštite. Ccc, ovaj zapad gori bre od nas.

14. Nije cetvrta nego prva.

Ide 1 2 pa buster pa iz pocetka

15. A da tako je. Pa stvarno se pitam gde im je pamet...

16. Namerno je napisao sa v da ispadne da su fejk ne seri smoki

17. A na The Sun ovaj klip

https://www.youtube.com/watch?v=SgMFaRwx0YY

Nigde pandurskog nasilja. Jebeni mediji govnjivi. Ako budu hteli da nas zatvore palimo grad mars u picku materinu vise

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.