Prijava

ICH MAG MEIN VAKZINAUSWEIS UND MEIN FUHRER UBER ALLES

Wie ist Deutschland Sevaste hyohyo

Ja se slazem s tobom oko tih pasosa za koronu, to sam ranije i naglasio, mislim da je to retardirano i pgoresno. Samo treba reci da ljudi sad svakako ne mogu da putuju, ovo za sad je olaksica onima koji su se vakcinisali, ono sto je kljucno pitanje jeste da li ce to biti dugorocno/trajno i da li ce se praviti razlika izmedju razlicitih vakcina. Ukoliko da, to je ozbiljan problem i civilizacijski korak unazad. I to kazem kao neko ko svakako planira da se vakcinise i nece biti direktno pogodjen ovime.

Ni najmanje nećeš biti pogodjen ovim.

...Nego jedno me buni - ako nevakcinisani neće smeti da putuju kod ovih drugih, kako ih ne bi zarazili (bezumlje par ekselans) - kako će neki vakcinisani Švedjani smeti da se druže sa nama ravnozemljašima kad dodju na šabački vašar? Ko će to kontrolisati?

Ono, skokne čovek do Beča, sretne nekakvu mladu i jedru Hajdi koju bi rado zaskočio, ova i sama daje povoda...Pita je da li je vakcinisana, ova kaže - e vidi nisam, čekam na red pošto nisam u primarnoj kategoriji, biće za dve nedelje...I čovek kaže - e ništa onda šta da se radi, evo ti moj broj pa kad budeš imala dovoljno antitela javi se da te vodim na Prater medju ljude, nego beži od mene na dva metra, zračiš...?

Ono, skokne čovek do Beča, sretne nekakvu mladu i jedru Hajdi koju bi rado zaskočio, ova i sama daje povoda...

J E D R U
E
D
R
U

koja bumercina ovaj melkor

Kjerkegarde stara kajlo, podrani ujutro pa na pijacu čim zora zarudi, treba do 2 sve stići obaviti.

M E L K O R

Pa da, ovde je bilo raznih nakaza, loših trolera, frikova, ali niko tako mek a opak, prefinjeno podao - pseudointelektualac, polupatetičar, kvazihumanista, odmereno konzervativan, umereno načitan, rečju - nadričovek. Melkijades.

Ово му је за епитаф реално. Мсм једног дана.

Ovo je zapravo najbliži opis realnom stanju stvari, bravo!

Ovaj opis je toliko dobar da sam ga pročitao dva puta. E sad oko toga da li je polupatetičan ili sasvim patetičan mogla bi se voditi i polemika, ali ostalo je pun pogodak.

https://prntscr.com/107zx84
Šta je ovo treći smo po dnevnom broju vakcinisanih u svetu jbt hvala Vučiću

Stvarno kad god je neki svecki rat u pitanju Ješe i Srbi najviše najebu

Triforce, u četvrtak kad sam bio na vakcinaciji, rekoše na sajmu da taj dan planiraju bocnuti 6000 ljudi, ne računajući revakcinacije.

Трајфорс се од Алекса Џоунса претвара у Дејвида Ајка

Trajfors je u kurcu ozbiljnom.

ma nista mu ne fali, cim ima vremena da se jebe po internetu sa ovim teorijama.

pa jel rece da zivi od UK ustedjevine negde u slavonskom selu, zanima se tako sto sadi krompir, cuva kokoske i boli ga kurac.

LOL izolovan od civilizacije u nekoj selendri sadi krompire,cuva kokoske i osvescuje vukajlijase 1anon teorijama zavere.

Da to zvuci kao da uopste nije u kurcu lol