Vaccina

1. A brt dal stvarno mislite da 24h kad neko dežura ne baci dremkicu.

2. Čak je i poželjno, da budem odmoran za potencijalne izazove u toku noci

3. Krenem taman malo da se opuštam, jedem meso sa pire krompirom i senfom, mažem kajmak na roštilj...Setim se da Zapata radiu zdravstvu a ne kao vodoinstalater, i šta ću, zafrljačim ono pola kantice jeftinog krema u djubre, prelijem idjirot da odstoji, ispostim sedam dana i udarim sebi 20 poledji za nauk jer je život samo jedan, i bolje je sprečiti nego lečiti.

4. Meni sos napravio skriptu da cim melk postuje na temi automacki stize pvt a posto stalno rifresujem onda sam uvek na vreme obavesten lolo

5. Sos izgubio kosurdaču i dobio kile, i sad mi liči na krangovo novo telo lol

6. zapata, jebe li se po nocnoj smeni?

ja cuo to tako ide, a ono jok, malo dremka, malo vukajlija, smaras se tako uz neki laptop.

7. Ja lično ne jebem jer nisam zanimljiv ženskom polu, ali ima svega.

8. Samo bojanboj je jebo po nocnima. Bio brat valjda. Ovi visokokvalifikovani samo imaju trip seksa.

9. ali ima svega.

Kao zečevi Celte, kao zečevi. Gori od ovih što sviraju po filharmonijama.

10. Sos izgubio kosurdaču i dobio kile, i sad mi liči na krangovo novo telo lol

Srederu, vrati mi moje telo.

Kakvo telo?

Teloooo vretenooooo

11. Ma jebu bre i doktori, jebu i čuvari i bolničari, to je bukvalno do čoveka, što imaš fobiju od diplome lolo

12. Zapati i Šmoklji žene redovno snajperišu ovde iz offa, pa prave od sebe netaslačitelje totalne.

13. Haahahha, bukv, zap jebe izmedj svakog posta.
    Prosecna duzina seksa, 40sec loooooool

14. Mani Zapatu, ne bih ga ja potcenjivao.

15. Nekako sam više tipovao da ćeš da me oceniš ko impotentnog nego kao premature ejakulatora lolo

Al šmoklja rabota je kod mene, nažalost.

16. Al pricaju da je pre mnogo vise bilo kecanja po bolnicama, bas ono zikina dinastija mod. Sad je vise stidljivo jebuckanje, i to s mene pa na uštap.

17. svuda je tako zapata, novije generacije, ukljucujuci i nasu donekle, metiljave dosta.

mislim da je zato sto u pola 2 nocu jedu govna po vukajliji umesto bilo sta drugo. recimo da spavaju.

18. Zapata trpa samo medguzove, da ga ne optuže kako je željan pičke.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.