Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
hahaha
Nema.
Nema, Zapata sve potrošio
Vrela krv južnjačka, to na ženu kad se popne ne silazi tri dana i tri noći, ko ciganče sa trešnje.
Imam i ja bivšu Borušu, život mi upropastila :)
Poenta kraja pandemije:
Bice dosta onda kada ja kazem.
a sta je szo pa je mnogo bitno sta proglasavaju?
kog boli kurac sta oni pricaju na kraju? dal jedna zemlja na svetu do sad pratila preporuke szo od pocetka, ili je sve postalo jebeni haos diktiran izborima na jednom mestu, politickim mandatima na drugom, korupcijom na trecem mestu, i tako redom.
szo skup birokrata, pazljivo biraju sta ce da kazu da ne izgube finansiranje i tako daju kao neke preporuke za koje svet boli kurac ako ne odgovaraju vladajucoj garnituri. i to ne kao ne odgovaraju nesto planski ili protiv principa nego ne odgovaraju danas i sutra za naredne izbore.
negde tamo u maju, pola sveta pozarazeno, bolnice pune, sever italije paralisan, szo: dosli smo do zakljucka da je virus zarazan, nosite maske pls.
pocetak pandemije, vuhan pozarazen, razmisljamo se da zatvorimo letove ka kini, nije zajebancija.
szo: ... pazljivo posmatramo, kina nas finansira znate.
Szo je bogotac pandemije jbg.
Njihove direktive su iznad ustava svake zemlje.
Ne lupaj, caro, pls.
Sta ne lupaj jbt sve direktive su progurali.
Sve ide iz jednog centra a razlika je u prilagodjenosti.
Jok, szo sahovski klub.
Ajde jete kurac
Kao i mmf sto eto tako, samo pokusavaju biti konstruktivni
Noooob
https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html
а не од цороне
https://www.youtube.com/watch?v=mvjDAtVTMUw&ab_channel=QuantumDream Prvih minut i po preskočiti
kon bi voleo da pandemija ne prodje dok je on ziv.bila bi fora da umre od korone hahah
Kon ako rikne od korone to bi bila iskljucivo u pitanju profesionalna deformacija, ili vace svejedno.
Ovo davidovo jeziv podatak. Zapravo pandemija je zarad svojih ciljeva pobila x puta vise stanovnika samo to nije deo statistike.
Naša deca i unuci će o ovoj temi raspravljati na isti način kao što mi danas raspravljamo o tome da li je Armstrong sleteo na Mesec, i da li je hića zbrisao podmornicom u Argentinu.
U skoli ce ih svakako uciti da je sve bilo true.
Vec sada imamo horde hipnotisanih a od posledice usmeravanja skolskim autoritetima i fake podacima prilagodjenoj istini.
Tradicija ce se nastavati svakako.