Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Taman smo počeli za pičke da pričamo, neki vedriji ton, kurac, opet rotšildi, ozbiljni članci i raskrinkavanje.
Jeeebati
To sto lab kaze, zakerbega gejca vucica vrednujem po levelu = objektivna moc 0
Pr manageri, kao i kon. Placenici sistema.
mogu da ih ugase na dugme bukvalno
Ne za sve milijardere vec mainstream shema zaljubljivosti
nece valjda neki rotsild da se jabava sa novinarima i da ide u emisije.jok,.gejc je za to
Srbija je za prvih 11 meseci ove godine izgubila skoro 67k stanovnika samo na prirodnom prirastaju, smrtnost je rekordna (26.5% vise nego prosle godine koja je takodje bila rekordna). Sad bez zajebancije, umire se mnogo od korone, al ja tipujem da je zagadjenje jos smrtonosnije.
lololo zape, zagrejavanje.
U prosloj god ste ti i celtara bi na rubu, ove postajete true teoreticari
Ti si vec zagazio u sex vode a to je cist beg od realnosti lolo
Da, Gejca, Maska, Bransona, sve na dugme može da ih ugasi onaj metiljavko iz SZO Gebrejesus.
Drugari, mora malo da se opustite
Nema sta da tripujes. Podaci govore da je 3:1
Prati kad bude vedar dan na koji nacin postane mutan, bez oblaka
Sevastokrator_95 zagadjenje ce da nas satre.ponasaju se prema ovoj zemlji kao da je deponija,.
Da, Gejca, Maska, Bransona, sve na dugme može da ih ugasi onaj metiljavko iz SZO Gebrejesus
Ovo niko nije napisao. Od sad bez citat tatic jer jedes govna
pa osim ako ne planiraju neku bezaniju posle, i njih ce da satre, jebo preciscivace kad ne smes da izadjes napolje ako nisi na midzoru
pa kad budemo morali da kupujemo vodu, da teglimo one balone svaki drugi dan, onda cemo da vidimo sta je pakao.a to nas ceka.tri crvene odma odvojis za vodu jebenu.
Čovečanstvo je u jednom blagom padu, možemo do sutra koji su krivci, ali generalno smo i naučno i moralno i fizički, što kao jedinke, što kao celina, u diklajnu, nije to baš apokaliptični, srednji vek pad, ali je pad.
I trajaće to par decenija, dok ne naučimo s novim tehnologijama da živimo. Mi suštinski ne umemo smart tehnologiju i ovo informaciono doba. Tražimo iglu u plastu sena, svako od nas pojedinačno.
Naši živote ćemo cele provesti za vreme tog pada, naša deca možda isplivaju.
Tako da da, sex je beg, ali neophodan beg.
Jbt labe svako normalan to radi vec 10-15god
pijacu plus 6 za kupatilo.opa ode sestina plate samo za vodu..
Lab pije cesmusu i ima zdravu svest
Konsterniran sam
Celte, sta cepas u sui, cesmusu ili evian, ili evian dobijas ko cesmusu?
DA vi iz vojvodine.mi iz sumadije ne.jeste da bi bilo pozeljno ali msm ne umiru ljudi od toga
Pozdrav za autora: labokv, a za Caru klasican nepozdrav