Vaccina

1. Taman smo počeli za pičke da pričamo, neki vedriji ton, kurac, opet rotšildi, ozbiljni članci i raskrinkavanje.

Jeeebati

2. To sto lab kaze, zakerbega gejca vucica vrednujem po levelu = objektivna moc 0

3. Pr manageri, kao i kon. Placenici sistema.

4. mogu da ih ugase na dugme bukvalno

5. Ne za sve milijardere vec mainstream shema zaljubljivosti

6. nece valjda neki rotsild da se jabava sa novinarima i da ide u emisije.jok,.gejc je za to

7. Srbija je za prvih 11 meseci ove godine izgubila skoro 67k stanovnika samo na prirodnom prirastaju, smrtnost je rekordna (26.5% vise nego prosle godine koja je takodje bila rekordna). Sad bez zajebancije, umire se mnogo od korone, al ja tipujem da je zagadjenje jos smrtonosnije.

8. lololo zape, zagrejavanje.
    U prosloj god ste ti i celtara bi na rubu, ove postajete true teoreticari

Ti si vec zagazio u sex vode a to je cist beg od realnosti lolo

9. Da, Gejca, Maska, Bransona, sve na dugme može da ih ugasi onaj metiljavko iz SZO Gebrejesus.

Drugari, mora malo da se opustite

10. al ja tipujem da je zagadjenje jos smrtonosnije

Nema sta da tripujes. Podaci govore da je 3:1

Prati kad bude vedar dan na koji nacin postane mutan, bez oblaka

11. Sevastokrator_95 zagadjenje ce da nas satre.ponasaju se prema ovoj zemlji kao da je deponija,.

12. Da, Gejca, Maska, Bransona, sve na dugme može da ih ugasi onaj metiljavko iz SZO Gebrejesus

Ovo niko nije napisao. Od sad bez citat tatic jer jedes govna

13. Sevastokrator_95 zagadjenje ce da nas satre.ponasaju se prema ovoj zemlji kao da je deponija,.

pa osim ako ne planiraju neku bezaniju posle, i njih ce da satre, jebo preciscivace kad ne smes da izadjes napolje ako nisi na midzoru

14. pa kad budemo morali da kupujemo vodu, da teglimo one balone svaki drugi dan, onda cemo da vidimo sta je pakao.a to nas ceka.tri crvene odma odvojis za vodu jebenu.

15. Čovečanstvo je u jednom blagom padu, možemo do sutra koji su krivci, ali generalno smo i naučno i moralno i fizički, što kao jedinke, što kao celina, u diklajnu, nije to baš apokaliptični, srednji vek pad, ali je pad.

I trajaće to par decenija, dok ne naučimo s novim tehnologijama da živimo. Mi suštinski ne umemo smart tehnologiju i ovo informaciono doba. Tražimo iglu u plastu sena, svako od nas pojedinačno.

Naši živote ćemo cele provesti za vreme tog pada, naša deca možda isplivaju.

Tako da da, sex je beg, ali neophodan beg.

16. Jbt labe svako normalan to radi vec 10-15god

17. pijacu plus 6 za kupatilo.opa ode sestina plate samo za vodu..

18. Lab pije cesmusu i ima zdravu svest

Konsterniran sam

Celte, sta cepas u sui, cesmusu ili evian, ili evian dobijas ko cesmusu?

19. Jbt labe svako normalan to radi vec 10-15god

DA vi iz vojvodine.mi iz sumadije ne.jeste da bi bilo pozeljno ali msm ne umiru ljudi od toga

20. Pozdrav za autora: labokv, a za Caru klasican nepozdrav

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.