Vaccina

1. aha, po tebi, influenseri.

2. politicare moze da jebe svako.ima mnogo vecih igraca,.srusili su jugoslaviju sssr njihova moc je ogromna.da da.zato sto su pare kod njih,.jednostavno stampaju kolko im treba

3. ama naravno da funkionise sve ovako, i ucenjivanje, i podmicivanje, i ubijanje, influenseri, mediji, itd.
    ali pokusavam nekako da navedem caru da vidi da ne postoji jedno lice i misao tu, nikad nije ni bila.
    nema tu hijerarhije, ono na sta si naviko, mnogo je gore od toga. ovo sto kaci smoklja samo sto svako u svakog uperio pistolj.

4. A šta ćemo sa 500 miliona neprijavljenih kineza? Ko je izvršio privatizaciju U SLOVAČKOJ?? I gde je Isusova ruka?

5. caro, jel mislis da ako bi sad uzeo i krenuo recimo od kona, pa mu nasao onog ko ga kontrolise, pa onda naso onog ko tog kontrolise, pa onog iznad, pa iznad, itd, dosao do nekog, ili neke male grupe ljudi koja je odogvorna za svo ovo zlo?

kolko je to levela iznad kona, i kolka grupa, sta mislis?

6. oni imaju zamisao kakvo im covecanstvo treba.kakve zemlje treba da budu i samo se upravljaju prema tom cilju i szo i mmf i ko zna ko jos.naravno. rusiju i kinu ne podnose jer se te dve zemlje tu ne uklapaju.tj njima ne mogu da rade sta hoce

7. SZO je isto što i Brnabič bukv. Neko mora da tisaopšti šta da radiš, gde da stojiš i koliko dugo da sediš u kući, koliko doza da primiš itd. a ne može baš Gejc, jer je neumesno. Što kažu ljudi ti si "telo". Ništa se ne pitaš, odluke, kao i uvek, donosi kapital, ti sediš u odelu, praviš se da nešto predstavljaš i čitaš šta su ti to prepodne doneli da pročitaš.

8. i kinezi imaju svoje vizije samo cute.a svako iole pametan zna kako kinezi zamisljaju svet.

9. ili neke male grupe ljudi koja je odogvorna za svo ovo zlo?

Jok, to sve spontano lol

10. I Kinom upravlja mala grupa ljudi, ne? Šta misliš, ko makne sve ove milijardere kada više nisu podobni?

11. Ne znam celte, nisam toliko pronikao u moc tajnih drustava ali znam da se nisam vakcinisao.

12. zamisljaju sebe kako sede u zlatnim stolicama, keze se od zadovoljstva a beli i crni covek kopaju u nekom blatu

13. nisam toliko pronikao u moc tajnih drustava

U principu ovo. https://sr.wikipedia.org/wiki/Oligopol

14. kinezi su brutalni.ja sam uvek pricao da treba da se cuvamo kineza.takva im je kultura njima zivot ne znaci nista.ni zivoti njihovih ljudi im ne znace a kamo li nas belaca i brace crnaca.kad ste vi videli kineza da tuguje za nekim..nikad

15. Na vrhu svake organizacije je uvek jedan covek, ili porodica sa prvim covekom, konzorcijumi sluze da prilagode misao ili ideju. Hijerarhija mora da postoji, jer postoji u svemu. Neophodna je da bi sistem radio

Inace nema sistema.

16. zasto je piramida znak masonerije.pa lepo, ti ljudi se ugledaju na faraone.neki su faraoni imali i status polu boga.apsolutna moc.nista se nije promenilo 6k godina.oni koji su u prilici i dalje streme ka tome, mi koji nismo pricamo kako je to necovecno primitivno itd.isto kao kad ruzna riba potencira na dobroti.kad bi postala vrh picka onda je ne bi tolko zanimala dobrota

17. Na vrhu svake organizacije je uvek jedan covek, ili porodica sa prvim covekom, konzorcijumi sluze da prilagode misao ili ideju. Hijerarhija mora da postoji, jer postoji u svemu. Neophodna je da bi sistem radio

naravno, al na svetu ne postoji jedna organizacija. a i ti ljudi na vrhu nemaju apsolutnu moc nikad.

uglavnom je sve na vecem nivou najobicniji klasterfak razlicitih organizacija i interesa

18. Jbt ne pricamo o seoskim zadrugama nego globalnim organizacijama koje su jebacki upletene same po sebi. I nema ih mnogo. Utoliko je sansa veca da su one man show

19. ma kakvi ti miljarderi.svi poceli u garazi i postali miljarderi.ta prica je sala

20. i nemaju fax.bez faksa mozes da postanes miljarder bez garaze nemas sansi