Vaccina

1. reko bi ne samoubijamo se, al svajcarska ko vojvodina.

nije nista bolje, manje smo samo mekhani od vas lalosa.

Da, evo. Buši se tunel kroz frušku goru što znači da se zaravnjava a to neminovno znači veći procenat samoubistva.

Stereotipi...

2. Келт селективно закреће главу:
    https://external-content.duckduckgo.com/iu/?u=https%3A%2F%2Fmedia0.giphy.com%2Fmedia%2Fl0K4hVWnuVyOrEx9u%2Fgiphy.gif&f=1&nofb=1

ne kopiram zato jer je do jaja nego ostalo poslednje na strani looooool

3. ma ne to i kazem pomislih prvo na to onda ukapiram svajcarci se samoubijaju gore nego vi, nisu normalni jbt.

4. jel, ne znam ne secam se da se skoro ovde rokno neko. Osim vakcinom loooool

5. https://www.youtube.com/watch?v=uM498z6EJzA

Italijanske majke i očevi u crnom. Ostali bez najmilijih posle vakcinacije. Nisu sportisti ali su ljudi.

6. ejduse ovo su sig posteri sa vuke. imaju taj frejm.

Eno vidim jedan od seljaka veseljaka i vokasov

7. Не слушајмо изумитеља mRNK, вирусолога нобеловца и бившег потпредседника Фајзера, Келт и Реме знају боље.

8. Cari i Lestatu izbuseni cmarovi.

9. svidja mi se ova fora sa zakretanjem glave.

:iznese neko brojke koje nista ne kazu:

-ove brojke nista ne kazu
    -zakreces glavu

znaci simptomaticno je

10. I Fajzer i Fajzerovi fektcekeri i sponosored by Fajzer vesti.

11. houltu9l
    Cari i Lestatu izbuseni cmarovi.

Confirmed looooool

Jbt celt nije jednu ružnu, a ni lepu reko za hotula.
    To samo govori kako ga ružno iskorištava za stavove.

Ne mislim na našeg hotula nego random hotulijanca

12. :изнесе неко стручњаке који свашта кажу и бивају цензурисани:

:хотулизирани закрет:

13. Ništa što nije moderirano nije pouzdano ako si debil, jer tamo možeš i ti Caro da unosis podatke, to što nije pouzdana, ne pobija činjenicu da moraš imati minimum elementarne pismenosti da bi filtrira o informacije. Uzgred, ni ništa moderirano nije sto procentni pouzdano, fora sa wiki je da se jako lako može provalio šta jeste, šta nije pouzdano, pričao je i Šmoklja o tome.

Lestate, odgovorio sam na spisak umrlih, stvarno ne mogu da klikće na gomilu opskurnih nemačkih linkova okupljenih na sajtu koji se zove DOKUMENTARAC.HR prvo, jer ne znam nemački, a mrzi me da palim računar i da prevodim, drugo, morao bih da se pozabavim i izvorima svega toga.
    Mojne da se ljutiš, ali prilično smatra to.

14. Celt nije kao ovaj na gifu, celt selektivno zakreće glavu.

Velika razlika je to.

15. nas hotul samo sumira, i to mogu ti kazem, sasvim dobro.

jedemo govna na 500 strana o djokovicu i posledicama i cinjenicama i jebem li ga sta

-sto se nije vakcinisao majmun

bukvalno vrati na aksiom. da ne poletis mnogo

16. Ništa što nije moderirano nije pouzdano ako si debil, jer tamo možeš i ti Caro da unosis podatke, to što nije pouzdana, ne pobija činjenicu da moraš imati minimum elementarne pismenosti da bi filtrira o informacije. Uzgred, ni ništa moderirano nije sto procentni pouzdano, fora sa wiki je da se jako lako može provalio šta jeste, šta nije pouzdano, pričao je i Šmoklja o tome.

Mogu se dobiti info kao i na vremenskoj prognozi. A onda izbaciš glavu kroz prozor i gle čuda ne pada kiša. Čak možeš biti i slep i gluv, al kada te ogromna kišna kap cepne po ćili onda kažeš: DA PADA KIŠA DA

17. Msm jebo vikipediju. Ne nipodaštavam je ja. Cela poenta je da nije merodavna, može biti i ne mora.

18. Ne možeš je uezti globalno kao dobro, nije pismenost neophodna samo elementarna logika.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.