Vaccina

  1. Da naravno, isi, uzeli vakcinu za sezonski, malo je doradili i bomba :D

  2. a ne znaju dugorocne posledice :O

  3. Moraš nešto da ispituješ duže vremena da bi znao dugoročne posledice. Tako kaže logika.

  4. Znači da si neka vlast obratio bi se građanima u fazonu: - Pa vidite, ta bolest ionako hvata samo one koji su već jednom nogom u grobu, tako da nećemo ništa da preduzimamo, Ne pratim statistike na globalnom nivou ja znam po sebi da sam tri puta kinuo i da su mi tu pomrli neki nebitni koji su ionako bili hronični bolesnici tako da to vas ne treba da brine, ako ste zdravi i čitate novi zavet redovno, hranite se po Brojsu, rendate sirovu cveklu i idete redovno na pričest nema nikakvih opasnosti. Što se tiče vakcina donećemo odluku 2050 nakon što se ispitaju sve moguće dugoročne posledice, a do tada ih nećemo davati.

  5. totalno hrišćanski pristup, nema greške

  6. tek sad kapiram da ovaj moj avatar isti Kon. Al ne bi on pipao bez rukavica lebac

  7. zdraka me astra, dobio sam temp, smlatilo me cvokocem al nikad jaci

  8. Ovaj članak napisan je kako biste osvijestili da je na društvenim mrežama lako proširiti teorije urote, fake news i paniku čija je osnova neznanje, a ne znanje. On dokazuje da nedostatak znanstvene pismenosti može dovesti do bezrazložnog straha čak i od najobičnije vode. Naše iskustvo pokazuje da osobe koje se najviše opiru cijepljenju, najmanje čitaju članke koje komentiraju ili dijele te ih najmanje zanimaju činjenice. Zato očekujemo da će dio osoba sklonih širenju protuznanstvene panike podijeliti ovaj tekst bez čitanja i tako dokazati da smo u pravu. Ipak, nadamo se da će biti u manjini

    Koji boomer bait ja ne mogu

  9. Sve bi to što pišete bilo ok da mi nemamo lek za koronu haha

  10. a ne znaju dugorocne posledice :O

    Pa dugoročne posledice su ti da ćeš najebati kad te spiči mutacija virusa za čiji si original primio vakcinu koja tera tvoj sistem da se reprogramira kako bi te štitio isključivo od te prve verzije. Mada koliko vidim ti bi pristao i na to da se svake sezone apdejtuješ kao ajfon.

  11. 2045. godina, izašla najnovija verzija Sputnjik V-342 ajmo samo polako, bez guranja

  12. Verujem da je Astro Zeka neuspešni projekat sa preuranjenim rezultatima onoga čemu je namera i namena da nas skrši na duže staze, verovatno ga povlače da ne bi izazvali preveliku sumnju ali reći da ga povlače zarad naše sigurnosti je nezrelo i znak da ništa nisi naučio iz cele priče

    Ne povlače vakcinu- eto baki, sve je očigledno, truju nas, samo neće da izazivaju paniku, zataškavaju

    Povlače vakcinu- eto baki, sve je očigledno, truju nas, samo sad kao povlače šatro, samo da ne izazovu paniku

    I ajd sad...

  13. bolje guranje 2045 za novu rusku vakcinu nego 2021 za respirator

  14. Pa čekaj jel nije bila priča da nema korelacije između zdravstvenih problema i vakcinacije i sad kad je doteralo cara do duvara odjednom povlačenje i to sve maltene u istoj nedelji?

  15. UK Government Report.
    Pfizer vaccine adverse reactions

    Execution date: March 4, 2021

    Blood disorders: 2,033 Cardiac disorders: 1,032
    Congenital disorders: 3 Hearing disorders: 713
    Endocrine disorders: 10 Eye disorders: 1,242 (12 blinds)
    Gastrointestinal disorders: 9,360 General disorders: 26,391
    Liver disorders: 17 Immune system disorders: 466
    Infections: 1,863 Injuries: 393
    Continued Investigations: 965 Metabolic disorders: 525
    Muscle-tissue disorders: 11,565 Neoplasms: 20
    Nervous System Disorders: 16,107 Associated with pregnancy: 29
    Psychiatric disorders: 1,235 Renal / urinary disorder: 187
    Syst. Reproductive: 338 Respiratory disorders: 3,575
    Skin disorder: 6,042 Vascular disorders: 992
    Dead: 212 Medical and Surgical Procedures: 45
    * https://www.gov.uk/government/publications/coronavirus-covid-19-vaccine-adverse-reactions
    What's disturbing is this is a weekly report

    Oće i Fajzer početi da povlači?

  16. pogledao sam link. ima cak i noviji dokument:
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968413/COVID-19_mRNA_Pfizer-_BioNTech_Vaccine_Analysis_Print__2_.pdf

    aj vako, prvo najosnovnije: ovo nije nedeljni riport nego kumulirani od 9. Dec 2020 (vise od 3 meseca).

    onda, ovo su sve, ali bukvalno sve reportovane reakcije nakon primanja vakcine. dokument samo prikazuje brojke a ne donosi zakljucke jel od vakcine ili ne, sto je jako lepo sa naucne strane ali uzasno kad cita neko ko resio sta ce da zakljuci.

    dalje, velika, ogromna vecina ovih brojki su kad se uvuce u kontekst ispadnu "Skin disorder 6042" ali kad pogledas, od toga 95% su "znojanje", "crvenilo", "svrab" i slicno.

    jos dalje, nije jedan pacijent, jedan simptom. nema podataka koliko simptoma ide po pacijentu - mrzi me da trazim, al aj da razumno pomislimo da nije po jedan.

    Sve u svemu, britanci ovo vode bas detaljno i javno, iznenadjen sam. Znam da hoces da poplasis ovim linkom al da ti pravo kazem meni ovakva transparentnost gde svako moze da ispita brojke do detalja uliva poverenje - iako oces da dokazes da se tu rade neke mutne radnje.

    Podaci tacni, zakljuci uzasni i netacni, metode decije. Kao onomad kad si okacio neki link za ovo, gde sam ti isto razlozio sve ovako na detalje, al kurac, ti ne slusas ovo. Ti se samo racionalno informises i slicna sranje,

  17. evo recimo astra zeneka
    https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/968414/COVID-19_AstraZeneca_Vaccine_Analysis_Print.pdf

    isto nedeljno objavljuju kumulativne podatke, i vidi se odma da je agresivnija dosta vakcina. sto i ostali primetili pa je nekima i previse.

    i to je dokaz neke mutnje radnje, kako?

  18. Pa dugoročne posledice su ti da ćeš najebati kad te spiči mutacija virusa za čiji si original primio vakcinu koja tera tvoj sistem da se reprogramira kako bi te štitio isključivo od te prve verzije. Mada koliko vidim ti bi pristao i na to da se svake sezone apdejtuješ kao ajfon.

    znaci ne znas, ok

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.