Prijava

Poznajem triforsa nije trol, on je jedan od onih ljudi sto otkupljuje aluminijum iz paklica cigara po kilogramu i od toga pravi kape za licnu upotrebu i prodaje na dip vebu

haahha kako izgleda majke ti, ja ga zamisljam ko musku pipi dugu carapu, visok, ridj i pegav, s nekim debilnim osmehom non stop na licu

Bukvalno tako i izgleda, 2.10 visok otpr a nema ga 70 kila, sav pegav i grbi se kad hoda malo podseca na kvazimoda sto bio u ausvicu ili nesto

Pravi kape za ličnu upotrebu, ali ih prodaje :D

Hahahahahahahahahahahahaha xDD

https://principia-scientific.com/laboratories-in-us-cant-find-covid-19-in-1500-positive-tests/

Earlier this year, Samuel Eckert’s German Team and the Isolate Truth Fund pledged a reward of at least $265,000 for any scientist who can provide incontrovertible proof that the SARS-CoV-2 virus has been isolated and therefore exists. They too pointed out that not one lab in the world has yet been able to isolate this corona virus.

P'dobro to objašnjava neke stvari

Đe je gripa jel je video iko ovih dana?

Priča o Melkoru, iliti "kako sam se zalagao da mortalitet dece do 3 godine poraste 700%"

Za koji se svet zalaže Melkor

"Koliko imaš braće i sestara?"
"14"
"Toooo! Tradicija, priroda i slobodaaa"
"11 je umrlo od vrućice sa 2 godine. Ja i sestra šepamo zbog decje paralize"
"A četrnesti?"
"On je sada seoski popa"
"Toooooo, smrt imperijalizmuuu"

Razlog zbog čega je Dr Jovana Stojković legenda antivaksera jeste upravo Dr. Kite se njenom titulom jer bi bez njenog Dr bili okarakterisani kao nepismena i neobrazovana marva što ustvari i jesu.

e zapata zapata, da je bilo vakcina, ne bi umrlo 10 deteta pre vuka karadzica pa on ne bi verovatno ni postojao. takodje, da je bilo moderne medicine ne bi postao copav sa 15 god, i onda bi mozda nastradao u vojsci.
takodje od 12 njegove dece ne bi mu ostalo 2, nego 12, a znas kad bi onda napravio cirilicu i zapisao narodne umotvorine da mu se toliko dece svakodnevno dernjalo.

tako da vidis, vakcine su dokazano zlo.

ima li neka web adresa gde se mogu čitati mišljenja autolimara o nuklearnoj fizici kao što ovde imamo mišljenja istih o medicini?

mišljenja vladelimara

ili generalno o drugim oblastima nauke?

На свакој фб страници имало повезаној са науком коментарише маса дебила који су уверени да незнање већине вреди више од знања мањине. А то је генерално проблем са сваком таквом расправом, знање је лимитирано, а незнање нема границе јбг.

ima li neka web adresa gde se mogu čitati mišljenja autolimara o nuklearnoj fizici kao što ovde imamo mišljenja istih o medicini?

samo potrazi misljenja o nuklearnim elektranama, zasto su opasne i slicno, pun internet

Kako izvrćete teze. Niko nije protiv vakcina generalno. Međutim, ono što je jasno iz ovoga je da je u pitanju veštački napravljen virus. I da će se puštati novi sojevi dokle god budu hteli da puštaju.

Upravo to je ono na šta sam i ja upozoravao i većina tzv antivaksera. Dakle, ajde da vidimo hoće li vakcina rešiti problem ili ne. Iz ove Vučićeve izjave, jasno je zaključiti da neće tj. hoće ali jednog dana i ni to nije sigurno.

Stvar je vrlo prosta ljudi, vakcina je civilzacijska tekovina i ona će ili da odradi posao ili neće. Pošto je ovo nešto potpuno novo u odnosu na ono "pobedićemo virus sa vakcinama" moramo malo da se zamislimo ako smo pratili hronologiju izjava i događaja.

Dakle, da li vakcine rade ili neko hoće da ih primamo tek tako? Iz svega navedenog jasno je zaključiti da neko želi da primimo sve te doze po svaku cenu.

Zašto to neko želi je već neko drugo pitanje ja imam svoje mišljenje o tome no neću ga ovde iznositi.

Da doktore, vakcine su spasile čovečanstvo mnogih bolesti no ovo je veštački izazvano i ovaj virus je jedan veliki izuzetak - jer vakcine uopšte nisu efikasne u toj meri i ne mogu da reše pandemiju. To jest mogu ali jednog dana možda - kako kažu stručnjaci.

Ne bi me čudilo da SZO proglasi klasične vakcine neefikasnim i da zvanično preporuku da se prime mrnk vakcine i da će one rešiti pandemiju.

Takođe, oni puste novi soj, SZO to objavi i pusti zvanične preporuke - kojih se moraju pridržavati svi ostali ako hoće da reše pandemiju.

A ta uputstva mogu sadržavati, i lokdaun i nove vakcine i zabrane putovanja i što šta nešto.

Mislim, zar nemate ni trunke sumnje i ti Celt i Vi doktore? Ili ste i dalje mišljenja - jbg novi virus, naučnici rade najbolje što mogu, i to nam je što nam je.

Ako treba 10 doza 10. Jeste ovo nikada ranije nije bilo i vakcine nikada nisu bile ovoliko neefikasine ali šta je tu je.