Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Stavljamo ljutu vaccinu ribama medju kisele sise
Ejdus se trudi i trudi,ali cak i naporemeceniji antivakseri vise ne padaju na te tuzne jeftine fore.
Osumnjičeni su, u ranim jutarnjim satima u četvrtak, nakon kraće svađe napali rukometaša i zadali mu više udaraca šakama i nogama. Pokojnik je pao od udarca i potiljkom udario u asfalt i izgubio svijet. Troje osumnjičenih ga je nastavilo udarati po glavi, a zatim su, bez da mu pomognu, napustili mjesto događaja.
Profe zanima me postoji li sankcija kad se neko izruguje s tragičnim događajima?
IZGUBIO JE CEO SVIJET EJDUSE SA OVAKVOM TRAGEDIJOM TI SE SPRDAŠ TREBA DA TE BUDE STID
Koliki cudak moras biti da citas slovo po slovo nekog teksta, dokaz da ste vi anglisticari, jezicari i filozofi najvece budaletine
Zamisli ti on je primjetio da fali slovo u ovolikom tekstu, meni ispreturas sva slova ja ni ne primjetim citam bez problema
Ne mogu da verujem da postoji gramatički zajeb na portalu 24sata haer
Doduše, ne mogu da verujem ni da se Ejdus sprda sa smrću momka kojeg su tukli bokserima i cipelarili dok nije umro. Ali to je valjda ta bečka škola starije generacije. Taj neki veltšmerc.
Smoklju i razumijem sa ovim korektorisanjem, on je decko isao na jezike pa ih tamo vjerovatno jebu u mozak sa tim greskicama, prate svako slovo zarez tacku jer jbg nije da ima nesto puno da se izučava sem tih nekih pravopisnih zackoljica i greskica.
Svaki koga znam da je isao na jezike, osjetljiv je na to kako pises izgovaras i slicno mada bih ja novinare svakako jebao usta na svaku gresku koju naprave u izgovoru i pravopisu jer je to danas postalo takvo zanimanje bez ikakvih kvalifikacija kao da im tekstove pisu osnovci
Vaccina+Pliduuu=Pliccinaaa
To sada promenili pricu kad mnogo ljudi pocelo da postavlja pitanja.
Stvarno koji kurac ova iz bolnice što je izjavila da nema tragova nasilja praktično zavadila celi narod haha kako god okreneš zdravstvo u kurcu i kloniti se tih ljudi
https://vukajlija.com/forum/teme/75200-vaccina?strana=569#post_4107347
Samo od Boga.
He was never on your side
https://m.facebook.com/watch/?v=336202795186729&_rdr
Glavni savetnik Klausa Švaba ej to danas tek saznajem majku mu jebem njegovu mrtvu po sred pičke kolko ga ne podnosim
Treba ih pobiti, to stoji, al presmijesno mi je sto su stavili gomilu koda iza kao da asocira na buducnost i superzajebanu tehnologiju, samo sto je kod obican HTML, fazon ono sto naucis od nekog Indijca na YT za 2 minuta cak i ako se nisi nikad ranije susreo s tim
Narod je počeo mnogo da kiše...ne sviđa mi se uopšte.
šta da radi bre
da kiše...ja kijam ti kijaš, oni kišu. Aorist.
pusti ovu temu da krepa više, ne budi babetina.