Prijava

Ovo sto je stalker poslao, kako se neko usudi da popije to jbt pa aspirin ne bih popio da je na kineskom samo svabe samo:

B A Y E R
A
Y
E
R

Najjača fora je što se pije pajsad- 8 odjednom, pa posle 8h opet 8 odjednom, pa narednih 5 dana na svaka 24h po 5 komada, opet odjednom
Samo sam se nasmejao kad mi doktorka objašnjavala primenu izvadivši iz fioke, ne na recept pa u apoteku već odma tu iz radnog stola, nije bilo ikakve dileme dal ću da ih i otvorim uopšte.

Jedino da sam radio u černobilju '86. pa da ne pitam šta i kolko da zgutam.

NEW - Judge in Uruguay orders #Pfizer to provide "extensive detail" on the biochemical composition, including the possible presence of "graphene oxide" or "nanotechnological elements", and evidence of efficacy and safety of its COVID vaccine within 48 hours.

https://www.elobservador.com.uy/nota/juez-intimo-al-gobierno-y-a-pfizer-a-que-presenten-en-48-horas-toda-la-informacion-sobre-las-vacunas-contra-el-covid-19-20227219938

@disclosetv

E moj Triforce, ne vredi bacati bisere pred svinje...

Ne vredi ni dobivati erekciju na leševe, ali ima nas svakakvih

Lok. Može ejdus (namerno malim početnim slovom) masturbirati na leševe i bez ove teme.

Poremeceni antivakseri,davite se u svojoj irelevantnosti i besmislju.

NEW - Israeli cohort study involving 196,992 unvaccinated adults found "no increase in the incidence of myocarditis and pericarditis" after COVID infection.

https://www.mdpi.com/2077-0383/11/8/2219

@disclosetv

Quite a study

https://www.danas.rs/svet/australija-pocinje-vakcinaciju-cetvrtom-dozom/
Cetvrta doza. Da li i mi trebamo da idemo ovim primerom? Da li su stare vakcine efikasne protiv novih sojeva?

Stare vakcine, po podacima koje imam, nisu efikasne za nove sojeve.

Ležao sam omikron januara (vrlo lagano, hvala Bogu, doduše bol u grlu brutalan) i s tim prirodnim imunitetom se uzdam, pa šta mi Bog da. Planiram na jesen da uključim vitamin D, leti prirodan preko sunca.

Nosiću masku kao sumanut, a na jesen i zimu minimalizovati okupljanja, štitim osobu rizične populacije u svojoj okolini.

I ne, nisam promenio pesmu, vakcina je radila top do delte. Omikron je druga priča. I dosta sam siguran da će i dalje omikron biti doooosta blaži od ostaloj sojeva. Mada će ovaj BA.5 da napuni bolnice, naravno ne u toj meri kao sto je bilo onomad.

Budimo realni vakcine su sranje zastita je minimalna, budimo takodje realni i recimo da vakcine takodje ne izazivaju smrt na sred terena od miokarditisa i vampirizam, na veliku zalost crnih ptica zloslutnica #ejd #turisticka

Da se razumemo, izazivaju i vakcine (moderna nadasve) miokarditis i neurolosku problematiku, doduše u neuporedivo manjem broju koliko antivakseri spočitavaju.

Al tome kom se desi je 100% jelte.

Nosiću masku kao sumanut, a na jesen i zimu minimalizovati okupljanja, štitim osobu rizične populacije u svojoj okolini.

Omašio si temu Zapato, gej osobe štitiš od majmunskih boginja, ne od korone.

Serbia ima 47% fully vaccinated a engleska 33%, bilo bi zanimljivo uporediti smrtnost te dve zemlje. Mozda jos bolje sa Argentinom, oni imaju 84% :O

auuuuu što će puno ljudi popušit rak u 5 godina od mikročipova i umreti.