Vaccina

1. Celt - zapravo se u najvećoj meri igram sa senkom. Sva diskusija koju ovde vidiš je zapravo monolog, svako prevashodno vodi monolog. Ja sam se samo prišljamčio.

ko sto rekoh:

melkor ima undo funkciju, ispise tonu gluposti pa kad svi kazu da su gluposti on ctrl-z: to nisam ja nego maska ja vas namerno testiram glupostima i slicno

2. Prvo - aj ne kenjaj. Nauči da se služiš argumentacijom ako već imaš potrebu za tim, ebola je u najvećoj meri lokalnog karaktera i nema nikakvog razloga da je mešamo u celu ovu priču.

"Ali će baš zbog te niske smrtnosti od ovog sranja umreti mnogo više ljudi nego"...Je transfer blama na nivou Vulina, i bilo bi pošteno da se zbog toga samoošamariš, dva puta, pošto već ne možeš samog sebe da odalamiš nadlanicom kako pripada.

UV zračenje ubija virus, ali umesto da zaražene iznosimo na sunce u junu i julu (kao što smo radili u slučaju španskog gripa) i ljude teramo da idu na plaže i poljane - mi ih zatvaramo u kuću, za njihovo dobro?

Šta nas bre boli kurac koliko je ljudi dobilo kovid, makar i asimptomatski, ako je stvar toliko jebeno retardirana da nije u stanju ni da ti izazove prave muške simptome a kamoli da te sarani? I pošto već saranjuje neke ljude (a poznavao sam četvoro) - koje su to tačno grupe i zbog čega su ranjivi? Koje starosne kategorije, da li hronične bolesti igraju bilo kakvu ulogu u tome i ostalo? To je statistika kojom treba da se baviš, no koju nemamo već godinu i kusur dana - ili imamo šturu i neproverenu koja se ne može uzimati u obzir. Ti si zaista lekar i baviš se nekakvom medicinom, lečiš ljude? Pa dobro da, i keramičar vodi biu.

3. Kakav idiot. Pa i Italijani i Nemci su imali iste mere 2 meseca pa je ovih umiralo 7% a Švaba 0.2%. Ne zaista, transfer blama.

4. Nemci do sada 4% zaraženog stanovništva? Britanci 6.5%? Odakle sad ti podaci leba ti, naročito ako tvrdiš da je najveći broj slučajeva asimptomatski i ljudi vrv nisu ni znali da su bili zaraženi? 4% uspeo da zarazi za 15 meseci? Pa to je onda neki baš zajeban virus. Tri talasa, 100 mutacija i podvrsta, i ipak nije u stanju ni da prdne pored starog dobrog sezonskog gripa koji pokosi pola zemlje u prve tri nedelje. Još tvrdimo kako se ovaj širi superbrzo jebo ga i ko ga je izmislio. Teorije zavere :) Naprotiv, samo se matematikom i statistikom služim malko bolje.

5. UV zračenje ubija virus, ali umesto da zaražene iznosimo na sunce u junu i julu (kao što smo radili u slučaju španskog gripa) i ljude teramo da idu na plaže i poljane - mi ih zatvaramo u kuću, za njihovo dobro?

OŠ ti da ih otvoriš, da osunčaš viruščinu?

ebola je u najvećoj meri lokalnog karaktera i nema nikakvog razloga da je mešamo u celu ovu priču.

Je l ti ikada palo na pamet zašto je većina ekstremno smrtnih zaraznih boleština uglavnom lokalnog karaktera? Pričamo o dobu u kom većina ima pristup tekućoj vodi i kakvim takvim higijenski uslovima?

Veća raširenost boleštine ti dovodi do većeg zaražavanja, a samim tim i do više smrti, kao u slučaju korone (naravno, ne pričamo o prehladi i sličnim sranjima), tj. apsolutna smrtnost je veća, iako je procenat relativno mala.

Šta nas bre boli kurac koliko je ljudi dobilo kovid, makar i asimptomatski, ako je stvar toliko jebeno retardirana da nije u stanju ni da ti izazove prave muške simptome a kamoli da te sarani?

Znam četiri osobe koje su umrle od toga tri nisu bile ugrožene.
    Ajd samo crkni.

Ti si zaista lekar i baviš se nekakvom medicinom, lečiš ljude?

Kakva zamena teza. Pa upravo ti ovde kontriraš ustaljenom medicinsko mišljenju.

Opet, crkni.

6. Odakle sad ti podaci leba ti, naročito ako tvrdiš da je najveći broj slučajeva asimptomatski i ljudi vrv nisu ni znali da su bili zaraženi?

Pozitivno testirani, nauči da čitaš.
    U Nemačkoj ako hoćeš uadnju, moraš da se testira fazon na svaka dva dana, već solidan period. Misliš da nije uhvaćena masa asimptomatskih time?

7. Bukvalno, svaka zemlja na svetu ima fazon 10 posto veću smrtnost prethodne godine nego što im je prosek za prethodnih deset. Dakle ako si imao ustaljeni 100k umrlih u godini, prošle si imao 110k.

Epidemija ti napravi sranje, jer od priliva žestoko sjebanih ljudi ne možeš da stigneš da se baviš ni ostalim bolestima. Da, pritom, znam još par ljudi ispod 30 koje je korona zakucala za krevet na tri meseca. Isto tako znam i pet ljudi koji je nisu ni osetili.

8. melkor, taman dovoljno psihopata i taman dovoljno imbecil da svojim postovima na forumu ostavlja gorcinu, kao jagoda preko koje je prosla smrdibuba.

(ctrl-z) ah da, to je samo senka, pardon. to nije melkijades nego ja projektujem.

9. A i ja se sa vojvođanskim antivakserom raspravljam. Šupičkumaterinu.

10. "Vojvodjanskim antivakserom" :D Plačem

11. Celt - povredjen čoveki, zapatio traumu, duboko u sebi je nesiguran i mora neprestano da se dokazuje - više sebi nego drugima.

12. E da napuši se kurca kada si već tu. Ne ti Celte ti si ok čovek skroz.

13. zar nismo svi melkore? kao i uvek, mislis da si rekao i provalio nesto a ustvari rekao si nesto sto svi znaju i sto bukvalno za svakog vazi.

14. nisam toliko povredjen i traumatizovan, daleko od toga, al ovo drugo nisu samo budale sto misle da nisu.

15. Hahah ali koliko batica opštemestaši da bi dokazao ne znam šta. U suštini baš, baš šuplja spika. Bukvalno, samo forma bez suštine.

Ako postoji odvratna skupina ljudi na ovom svetu to su ovi propagatori zdravog života tipa Melk. Al taj psihopatski momenat na fazon "ko ih jebe što nisu živeli zdravo, nek su crkli od korone", bukvalno za politi govnima.

16. Al problem sa ljudima kao što je Melkijades je što ih je mnogo lako sjebati do koske, jer iza ovog nadobudnog stava jee glava koja ne veruje ničemu, samom sebi, debelo nesigurna i sjebana. Pa je lakše pobeći u jedenje maslačka, svakodnevno vežbanje i čitanje knjiga o samopomoći, sve zbog nekog privida održavanja kontrole. Mislim, zato su i toliko "humanocentrični", nije pandemija prirodna, nego je zavera velikih sila, al' ja sam osvešćeni mesija koji je provalio sve - imam kontrolu.

I onda se uvek uzdržavaš da ih zapravo napušiš kurcem kako treba, jer jbg, imaš empatije prema tome, i po pravilu se osećaš kao govno, s jedne strane što želiš da ga napušiš, druge strane što ne možeš da ga napušiš jer imaš minimum ljudskosti i dostojanstva.

I onda ovako kenjaš ovde. I rveš se sa debilom u govnima.

17. Brate, imali su ljudi hronicne bolesti i pre korone, pa nisu padali ko pokoseni. Kad god neko ukaze na visoku smrtnost od korone, klasicna spika bude - a od cega su jos bolovali, sve pripisujete koroni, a vamo srcani bolesnici, dijabeticari, na dijalizi, itd. Da brate, naravno da ako hronicno bolujes od necega i ako ti je sjeban imunitet, da su sanse vece da ce te korona pokositi nego da si mlad, zdrav i prav. I sta to tacno dokazuje? Da nema opasnosti jer crkavaju uglavnom matori i bolesni? Nije mi jasan taj "crknite govna ako niste skroz zdravi, ionako biste" stav.

Pritom sam prvi koji ce da se slozi s tim da treba naci balans u merama protiv kovida, cisto da se razumemo.

18. Овде сам само да слушам крике Мелкорове повређене сујете
    https://giphy.com/gifs/popcorn-reaction-this-gonna-be-good-tFK8urY6XHj2w

19. Imaš Celte stvari kao što su poricanje, idealizacija, šema, prinuda ponavljanja...Itd. Trauma nije dogadjaj već tvoj stav prema dogadjaju ili odnosu, bilo kakvom (ne mora nužno biti loš). Ne možeš tvrditi da je nemaš pošto ih u najvećem broju slučajeva ljudi pokupe do tipa pete i ne sećaju ih se. Zanimaj se za to, koristiće ti u svakom slučaju. Čovek bez problema ne dolazi na ovo mesto da razgovara sa trajforsom ili melkijadesom (to i nisu razgovori zapravo); ući ću ovde za pet godina i zateći te na forumu.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.