Vaccina

1. Doktore moraš prvo naučiti da budeš - doktor. Dakle taktičan, suzdržan, hladna glava koja ima kakvo - takvo vaspitanje i manire i ne služi se kočijaškim rečnikom. U protivnom, ostaćeš Bata Gašić u medicini i nećeš dogurati do primarijusa ili načelnika bilo čega, iako čovek, kada te sluša, stekne utisak da ima posla sa jebenim Novakovićem (dobro kad probere izmedju snobizma, uvreda i gluposti). Posle tek možeš u profajlere.

2. Melk+Ejdus+Trifors

Ko ima zivaca da se raspavlja uopste sa ovim triom.

3. Imaš Celte stvari kao što su poricanje, idealizacija, šema, prinuda ponavljanja...Itd. Trauma nije dogadjaj već tvoj stav prema dogadjaju ili odnosu, bilo kakvom (ne mora nužno biti loš). Ne možeš tvrditi da je nemaš pošto ih u najvećem broju slučajeva ljudi pokupe do tipa pete i ne sećaju ih se. Zanimaj se za to, koristiće ti u svakom slučaju. Čovek bez problema ne dolazi na ovo mesto da razgovara sa trajforsom ili melkijadesom (to i nisu razgovori zapravo); ući ću ovde za pet godina i zateći te na forumu.

Hahaha koliko opštemestaši lik.

4. Melkor. Biolog, psiholog, filolog, sociolog. Fizicar, hemicar, istoricar i kriticar. Pravnik, drzavnik, knjizevnik, saveznik. Ekonom, astronom, spisatelj i roditelj.
    Govnar.

5. Čovek koji bi Ircu uzeo da objašnjava kako je biblijsko četrdesetodnevno padanje kiše najgora katastrofa koja je zadesila čovečanstvo.

6. Ne Sev ni slučajno - stvar je u tome da ne možeš sve tretirati na isti način. Ako su stariji, hronično bolesni itd pod većim rizikom - moraš ih štititi na drugačiji način. Zabraniti čoveku od 25 godina da prošeta gradom ili selom u 2 noću kad su ulice puste, izvede psa...Je samo po sebi bezumno.

Žao mi je da pojedini ljudi večito upadaju u jednu istu priču, ali o tome sam već govorio. Ljudi poput doktora, Čokomokosaurusa, hotula...Su ne naročito humani i čovekoljubivi, naprotiv - to je samo slika koju pažljivo neguju jer je svaka druga apsolutno nedopustiva. Melkor hadžija, ma kako toksično nastupao - ne brine jedino za porodicu i prijatelje i jednu odredjenu kategoriju već i za ostale.

Bolest je nesumnjivo tu, ali stavimo je za trenutak u drugi plan i pozabavimo se merama koje su donošene u prethodnih 15ak meseci i posledicama koje su ostavile. Milioni života širom sveta nepovratno su uništeni, i to je činjenica kojom niko ne želi da se bavi.

Jebo to što je stopa samoubistava, naročito medju mladima koji su bili pod najmanjim rizikom - višestruko skočila. Ni jednog sekunda na tv-u o tome, ni jednog stručnjaka, lajfkouča, čoveka od poverenja - na kraju krajeva premijera, koji bi rekao - čekajte ljudi vremena jesu teška, ali ne gubimo glavu, sve će doći na svoje mesto uskoro, ovo će proći, život je vredan življenja...Ne. Voleo bih da mi vajni doktor koji se tako dobro služi brojkama i statistikom iznadje podatke o tome koliko je skočila stopa samoubistava, koliko ljudi je završilo na heroinu i ruletu ili se propilo, i kakvo je stanje na duševnim klinikama. Koliko ljudi je izgubilo poslove i zajedno sa čitavim porodicama završilo na ulici, ne na dve nedelje nego zauvek. Ne, jebo te ljude. Jebo to što masa klinaca jednostavno nije u stanju da se nosi sa ovim, što smo tolike žene zatvorili sa nasilnicima i što ljudi koji prose na ulici danima nisu imali šta da jedu, jer nisu smeli na ulicu. Jbg hara virus, šta da se radi. Boli Celta patka, može da se zatvori i radi od kuće (boli i mene zapravo, meni je kašika upala u med), jebe nam se baš. Šta da se radi.

Ne. Samo virus, jebo ga onaj Čungalunga kad je i jeo slepe miševe ko da nema KFC u Vuhanu pa da jede ko čeljade. Imaš li Reme neko rešenje za ove ostale? Zapamti, to nije par miliona sjebanih ljudi već - čitavih porodica.

7. Au da zaboravih, spasiće nas vakciiinaaa.

8. Ovo:

Melkijades
    Ekonomista. Onaj što ga vidiš na 20 minuta i pomisliš - jbt kakva je ovo ljudina,

ima ovaj vajb: https://www.youtube.com/watch?v=OM9jhGiIAFM

9. Brao Šmo, okačio si 4 sekunde videa sa jućuba i ispao kul i duhovit u društvu :D

10. melkijades, svecki covek

11. Nije mi to bila namera Melky. Nisi nimalo drugačiji ni od koga ovde, svi bez izuzetka baš opasno uživate u mirisima svojih prdeža, ova tvoja izjava je bila samo još jedna u nepreglednom nizu samoljubivog onanisanja. Doduše ti ne prdneš ti se brate iskenjaš onako zverski pa onda uživaš u mirisu.

12. omirišeš mi omudinu, školjko

13. školjko
    k
    o
    lj
    k
    o

14. Od danas na vukajliju ulazim isključivo dok kenjam

15. Moja mi govna najmanje smrde, moje me rane najviše bole :)

16. Poremeceni antivakseri LOL

17. samo otići ko dokaz u onu raginu glavu kako se već zove selo gde se vučić vakcinisao, kupiti špric i iglu i postaviti to na limundo kao špric kojim se vakcinisao predsednik.
    easy money, jer će da postane fora i neko će stvarno da kupi za recimo 100e možda čak i do 500e ode zbog zajebancije ko onomad onaj prazan a4 list

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.