Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Kao na primer... (čita raspored) ...novi sajber napad na Rusiju
Hakeri Han Pijesak oglasite se znamo svi da ste upleteni
Ima? Koje tačno?
pa npr AI odavno pominjem, sad doso i u mejnstrim. a tek cemo gledati
vakcine su pickin dim za moc koju ovo ima da napravi sranje
Malo sam iscito sta ste srali,
onaj smoklja decko sustinski za kantu za djubre. Neupotrebljiv lik
Sto se celtulova tice i dalje gaje savrsen tajming za trzaj glavom u stranu, bicete savrseni penzosi.
Jok, na temi vakcina ajmo o necem petom da nam svima bude lepo. Kakav stav jbt
što ja za kantu
Dobro ajde rekapitulaciju da napravimo, pošto smo prebacili 600 strana :
- budžili virus u laboratoriji, krišom i bez dozvole
- virus pobegao slulčajno (ili nije)
- proglašavanje pandemije, za šta ne postoji zakonski osnov
- slagali da je kriv neki kineski papak što je pojeo bajatog šišmiša
- skrivili smrt nekoliko miliona ljudi direktno i ko zna koliko njih indirektno
- milioni ostali bez posla i primanja, na ulici, bespomoćni
- milioni završili po duševnim bolnicama jer su prsli od straha, neizvesnosti i tenzije
- ekonomija totalno devastirana
- protivustavno ukidanje osnovnih ljudskih prava i sloboda, maltretiranje, zatvaranje...
- ucenjivanje ljudi raznoraznim pretnjama da prime neproverenu vakcinu
- svesno laganje ljudi o učinkovitosti vakcine
- primoravanje na to da se primi jedna od dve vakcine i pišanje po ruskom i kineskom konkurentu
- primoravanje ljudi na drugu i treću dozu (negde i četvrtu)
- primoravanje na poštovanje neproverenih mera, koje su se pokazale kao neučinkovite
- protivpravn cenzura javnog mnjenja i svega i svakoga ko se protivi narativu
- niko odgovarao za tajni rad na virusu
- niko odgovarao za izazivanje opšte opasnosti i smrt miliona ljudi
- niko odgovarao za loše upravljanje situacijom (izazvalo, izmedju ostalog, smrt još ljudi)
- niko odgovarao jer je pomogao bogaćenje korporacija
- uradjena ni jedna ozbiljna studija o štetnosti vakcine ili bilo čemu drugom
Mene čovek pita zar je moguće da je vaca najveći problem. Nije rodjo, ti si najveći problem, jer mogu da ti rade šta oće, kad i kako oće i kolko oće bez da se tome na bilo koji način usprotiviš ili pak zapitaš da li je to ok. Ne samo to, već se ponašaš kao da se ništa nije dogodilo niti će se bilo šta slično ikada više dogoditi, makar ne za tvog života, jer mnogo bi bilo. To je nevolja, kao i to što ljudi koji su u stanju da izazovu sranje tolikih razmera ostaju nedodirljivi i ne podležu bilo kakvoj odgovornosti ili kazni. Nevolja je to što smo, dojučerašnju najveću katastrofu u poslednjih 80 godina praktično zaboravili za par meseci. Itd.
Pisao ja lično na početku sveg ovog bezumlja, sedma strana. Ne zato što sam vidovit već stoga što sam čitao knjige i razumem kojom logikom se razvijaju stvari, jer je po sredi najobičnija tehnika primenjiva na razne situacije, ništa drugo. Zlata je vredno to što možemo da se vratimo unatrag i čitamo šta i kako smo mislili i pisali pre dve, tri godine.
Pa idi ubij te ljude koji su odgovorni za to onda
Nego kad smo već kod toga, gde mi je Zapata? Ne vidim da ga ima, da nije otišao u Grčku da bere narandže pa ga skuvali i pojeli migranti?
To je ekvivalent ideji da ćeš za teške prestupe fasovati smrtnu kaznu pa će te takav ishod obeshrabriti da praviš sranja, i onda ljudi narednih 120 godina nastave da prave ista sranja i završavaju na električnoj stolici. C. Dok su ljudi pizde i moroni ništa se ne može promeniti, ukloniš li jednu garnituru zlikovaca iskrsnuće odmah drugi. Upravo zato se dogodi recimo staljin, pa taj staljin traje decenijama, pa se onda ponovo dogodi itd. Dokle god su ljudi spremni na to da povladjuju strahu, dozvoljavaju da ih pretvore u skakavce (poput onog nesretnika u Kafkinoj "Metamorfozi") i umesto krivice i odgovornosti zahtevaju da im se da zabava, a memorija svede na onu akvarijumske ribice, ovakve i slične katastrofe su neminovne, i ponavljaće se.
žohara
Znači sereš ovde samo da bi tupio kurac ništa konkretno nećeš da poduzmeš. Ti si čak i gori od ovih buđosanih vaksera, oni jadni ovce pa ne znaju šta ih snađe, a ti načitanko i kapiraš tačno šta je problem ali samo pokazuješ prstom u njega i vičeš ovo je vaccina.
Pokazujem prstom u ljude i vičem da su polusvet, pizde, beskičmenjaci itd. Čuj ništa, išao 2020. na ulice da se bijem sa onim drugim polusvetom. Zamalo me oplavio drugar sa kojim sam odrastao od svoje sedme, koji je bio na 5 metara od mene bukvalno a nisam ga prepoznao jer je bio pod punom ratnom žandarmerijskom opremom, šlem, vizir i ostalo što ide. Posle kad sam saznao imao svašta da mu kažem pred ostatkom ekipe (još krenuo bio nešto da me proziva čovek lol) što mu baš i nije leglo, mislim da se od onda nismo ni čuli...Blejao 5 dana po protestu, najeo se prvi dan suzavca, drugi dan me zamalo prebili grobari, praktično sahranio jedno prijateljstvo, razočarao se još malo u svoj narod...To je mislim to. Da bi brat moj Šmoklja mogao na teren da baca loptu u koš bez mrežice, mesto da ga zatvaraju u stan bez klime zlikovci. To sam za tebe uradio nezahvalniče, znoj lio i ledja poturao pod zlehudi pendrek dušmanskih poturica. Odsad svaki post sa hvala melk da započinješ i da me podržavaš u borbama protiv Celtula i kojekakvih drugih konvertita.
ništa bukv
Jbt koliko je sujeta jaca osobina od zdravog razuma. Ljudi su spremni da tuku vugla o zid ceo zivot radije nego da kazu, da moron sam ispao ni prvi ni poslednji put jaka stvar.
Jbt na kraju krajeva svi ispadamo glupi kao kurac (varijacije u vremenskom periodu variraju kod osoba) i to je najnormalnija prirodna pojava.
Ali ne, ajmo neku drugu temu, da li ste se nekad plasili crne rupe i zemljotresa
#bustermoze
Jok Caro, priznaćeš sebi da nauka ne mora nužno biti pomoć i rešenje već može biti i oružje, a da vrlo moćnim ljudima, koji su tu radi tvoje bezbednosti i dobrobiti, apsolutno šište jaja za tebe, a i nisu podložni bilo kakvoj odgovornosti. Gde bre u to da diraš, naš kako turoban svet bude posle. Bolje ovako, gledaš svoja slepačka posla, anesteziraš se čime možeš i ćuti biće bolje.
El iko od vax-teama za sada rekao da je moron ili ceka potvrdu od szo da sme sa tim da izadje u javnost, da ne bude da je t zavere
looooooooooooooool
Ne, bukvalno se ceka autoritet da se opere od govana, nakon toga po klasicnom mehanizmu nastavljaju botine sledbenici sa izgovorima: zeleli smo dobro za planetu, bili smo odgovorni, uradili smo sta je najbolje, nismo mogli vise i sve legitimno
Na kraju krajeva ovo je bas normalno stanje, treba razumeti da ljudi to nisu radili iz lose nego dobre namere. Radis nesto dobro iz humanih razloga a na kraju ispadnes debilcina. I ajd sad to prihvati.
Kako?
Radili su kako bi zaštitili svoju guzicu, izbegli konfrontiranje na bilo koji način i prošli što bezbolnije. Čim ih je pičkousti pustio iz podruma izašli su istog časa zajedno sa ostalima, poskidali maske i pozvali ljude da im dodju na gajbu. Ostanikodkućehešteg i nosim masku da zaštitim starije su zaboravljeni preko noći bukvalno. Toliko o integritetu i ostalom.
2021. sam bio u Hrvatskoj na moru, gorelo je od Nemaca i Austrijanaca. Čopori ljudi na sve strane, gde god kreneš kao da si na egzitu jebenom, nikakve mere predostrožnosti, klubovi rade do 5 ujutro svaki dan itd. Čim su se ti dobri ljudi vratili u svoje postojebine vratili su se u mod po kom su izigravali život i prethodno, maske, distance, testiranja, sve po ps-u. Jer su verovali da tako treba i da je dobro? Nipošto, već kako ne bi bili sankcionisani. Najniži oblik postojanja u društvu, bukvalno. Beskičmenjaštvo, govnarenje, laganje samog sebe, zaklinjanje u neku opštu dobrobit i sranja u koja ni sam ne veruješ, jer ne postupaš ni po jednom od tih načela bukvalno. "Vakcinisao sam se duplo da zaštitim svoje matore". Nisi brt, odradio si to da bi mogao da odeš u firmu na posao i predješ granu, znamo i ti i ja, nema potrebe da jedan drugog valjamo. Nije posle problem ni što nekoga nazivaš zatucanim ravnozemljašem antivakserom, to je ok; problem je taj što ga ne mrziš jer predstavlja nekakvu realnu opasnost po okolinu, već jer se za razliku od tebe nečemu suprotstavio i čak prošao bez pelcovanja, na šta si ti pak pristao, opet ne iz ubedjenja, već jer si bio uveren da ne može drugačije.