Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Sto bi to radili i dalje su glupi i poremeceni antivakseri nista nisu predvideli.
Melkore sperma ti ne funkcionise.Toliko puta si nevakcinisan imao kovid.
Kakvo kurac opšte dobro, od tog sam digao ruke davnih dana. Nema to smisla moj Šmo, evo uzmi za primer samo ovu našu napaćenu zemlju - za deset godina saranili smo pravosudje, zdravstvo, obrazovni sistem, reke pretvorili u deponije, praktično prodali petinu teritorije itd. Ljudi, da su imali malo hrabrosti i odlučnosti, volje, srčanosti, poštenja...Mogli su tim ozbiljno da počnu da se bave prošle, pretprošle, one tamo godine, 2012...Neće. Jebe im se. Ne možeš brt od mene očekivati empatiju jer se ljudi muče i pate, žive u bedi, ne leče ih kako treba itd - sami su proizveli, i nastavljaju da proizvode takvo okruženje. Neće ništa da preduzmu, neće da rade na sebi, boli ih kurac. Pazi ovo npr
https://n1info.rs/vesti/osudjen-da-je-vozio-kola-u-koja-nikad-nije-usao-u-gradu-u-kom-nikad-nije-bio/
Ovakve stvari su logična posledica, i biće ih i ubuduće neminovno, jer stvari idu ili gore ili dole, nikad ne miruju.
Hotulijan to nit se jede nit se maže po telu, služi u druge svrhe.
Tako da Šmo kada te sledeći put zaključaju u podrum do pelcovanja, mogu samo da dodjem ovde i vičem aaaa majmuneee ko te jebe
Da bi stigli da zaključaju mene moraju prvo tebe da zaključaju brt, ja sam zadnja kraljica u igricu.
Ti si tipa Heihachi u teken 3 a ja sam true ogre.
Brt s obzirom na činjenicu da potičeš iz Bordora i da si vrv mutirao od tog nečega što još uvek nazivate vazduhom, kao i na to da si 120 kila čistog kriminala, mogao bi da prodješ kao neko čru mitsko biće koje obitava po šumskim pećinama. Mene ne mogu zaključaju jbg jer mi se život, u suštini, uopšte ne razlikuje od onog iz perioda fašističke okupacije, pošto dvorište napuštam i mešam se sa ljudima samo kad baš moram. Ja sam to vreme okupacije proveo kao 0.1% najprivilegovanijih, bukvalno. Još se nisam ni pelcovao. Aristokratija jbg.
E da, kad smo kod promene ploče, narativa i ostalog, vredi da i ovo stavim ovde, trebaće https://www.danas.rs/zivot/odlicna-vest-za-sve-one-koji-su-prelezali-koronu/
LOL
Koliko zalim tebe i tebi slicne sto nemate u celom zivotu ista cime mozete da se ponosite pa ste izmislili neki svet gde ste vi kao nevakcinisani prejebali sistem i bolji od drugih,a u stvari niko na to tako ne gleda osim vas,pametnom dosta,pozdrav.
E nemoj o moje heštegove da se grebeš, nabavi sebi neki drugi pošto je samo po sebi fejspalm da koristiš ovaj. Čekaj da vidim kako si prošao - dakle, ćitap kaže da su ti oduzeli dve godine života, zaključavali te u kuću, terali da nosiš masku i da se testiraš, stojiš u redu na metar udaljenosti od sledećeg hotula i triput vakcinišeš, sve to bez potrebe, 2020. nisi smeo na more itd. Računica kaže da si negde izmedju prosečnog Kineza i stanovnika Severne Koreje, brojke pokazale, nema laži nema prevare. Što bi rekli mladi, jebigica.
smiri, bato.
Prvi je korak Narešče taj da ljudi razumeju da ih ovde nazivamo degenericima za njihovo dobro, jer nam je stalo i brinemo za njih. Ovim tempom, ako se ne opamete, do 2035. će u bulju primiti izmedju 70 i 90 vakcina, a to ne vodi ničem dobrom. Teraće posle i decu i unuke da se vakcinišu kojekakvim gadostima, kad jednom uzme maha nema kraja.
Ogovara vas Šmoklja na četu imam info iz prve ruke
Kako tovarim glupe avakse lololo
Nije stvar misljenja jbg, naravno da je bolji, i to daleko, ne mora da brine o miokarditisu, tumorima i ostalim "iznenadnim" sranjima koja su misticno skocila bas od 2021.
Pritom su ti isti vakcinisani dauni ostrili razanj dok je zec jos u sumi, i glumili superiornost prije nego sto se uopste pokazalo ko je u pravu, vikali na sva zvona, pa kad se pokazalo da su bas sve promasili, onda pokusali da se pretvaraju da neke stvari nisu nikad tvrdili.
Apsolutno ih zbog toga treba jebati dok ne crknu, em su popusili najdebilniju mejnstrim pricu jos od ravne zemlje u srednjem vijeku, em su bili arogantni kao da su oni licno kumovali svakom dogadjaju i tvrdnji koja se izasrala u ovih zadnjih par godina.
Izuzetak su ljudi po inostranstvu koji su bili ucijenjeni da prime to sranje, stariji i/ili tehnoloski nepismeni ljudi kojima je tv propaganda bila bas jedino sto su mogli cuti i sl.
Za sve ostale nema ama bas nikakvog opravdanja.
i jedni i drugi ste govna.
mislite da nešto znate i vi ste uvereni da je samo vaše mišljenje ispravno, a fanatici i jedni i drugi. da sam sa bilo koje strane JEDAN pametan argument pročitao koji ste napisali u ove skoro tri godine, možda bih se i pridružio diskusiji. ali nisam, jer samo se gađate govnima međusobno kao majmuni. zato i tražim lok jedno dve godine.
Tako je
Narešče nedostajao si na ovoj temi apsolutno nimalo :) Čuj ispravno mišljenje, ne radi se bre o mišljenju već o slobodi. Jebe mi se apsolutno za bilo čije mišljenje dok ono ne ugrožava moju slobodu, dostojanstvo, ljudska prava i ostale sitnice koje život znače. Ja koji sam sve to vreme proveo u jebenom selu od 1500 ljudi, gde posle 7 uveče ne možeš sresti čoveka na ulici, moram posle 5 da sam kući, do nekog tamo kurčevog ponedeljka, i ne smem da prošetam tom uvek pustom i praznom ulicom jer je nečije mišljenje da tako treba. Iako znam (jer imam tri grama mozga jebeno) da maska nikakvom kurcu ne služi, moram da je nosim u pošti kako nekakav hotul ne bi zaplakao, koji opet neće da stavi tri maske kako bi bio triput bezbedniji - ne, nečije je mišljenje da je ovako dobro i ko ga jebe. Sad što je pre tri dana isti taj izašao pred javnost i saopštio da maske nikojem kurcu nisu služile, nikom ništa, jebiga, bilo pa prošlo. Ne može tako. Što kaže ovaj gore, ljudi su ispali moroni i treba ih jebati, ne samo verbalno, već bi morali dobrano da odgovaraju jer su zakočili zdravstveni sistem. Na prvo kijanje trk u ambulantu, testiranje i doktor da te pregleda; masa drugih, kojima stvarno nije bilo dobro, su pomrli jer im nije ukazana pomoć - jer nisu stizali na red, ili nisu bili vakcinisani (bilo je i toga). Sad kao pojeovuk magarca. Kurac moj, svi ste odgovorni.
ma jok
melkor brate, umes li ti o necemu drugom osim o vakcinama da drvis?
zanimljivo je sa tobom nekad jesti govna, ali poceo si ko pokvarena ploca.
daj jbt, ima mnogo gorih tema koje stvarno prete covecantstvu, slobodi i zivotu na koji si navikao od vakcina.