Vaccina

1. Celt objasnijo da se nije desilo bukvalno ništa.
    Iza nas su 2-3 godine koje i nisu bile tako loše ako se malo bolje pogleda.

Smanjeni su troškovi transporta, planeta je postala čistija, gikovi nisu morali na posao nego su mogli gikovati od kuće.

Za sledeću pandemiju zna se, sve spremno, za sledeći put razviti vakcine da još više štite, maske su ionako kurac i bukvalno isto sa njom i bez nje.

Life is good.

2. onaj prvi post bio predug da procitas? pretpostavio sam, al mrzelo me da ga delim na komade.

3. evo, da skratim:

Necete verovati, celt je u prvom postu napisao i nesto sto nije POZITIVNO za PANDEMIJU
    (FOTO/VIDEO)

4. Nestor objasnijo Cetimira u par rečenica

https://youtu.be/mJL6sJcEAcU?t=1588

od 26:28

5. U pravu je ovde melk donekle i malo me čudi što celt kao razumna osoba ne želi sebi da prizna da je nasankan, koliko god besmisleno i bezazleno bilo, ocigledno je da ste popušili govno “pod prisilom” i najmanje sto mozete sad da uradite je da kazete “jbg ispali smo majmuni idemo dalje, od vakcine mi nece nista biti ali eto mislio sam da je to u tom momentu zdravorazumski i civilizovan postupak pušite ga carameli aj ćao”

ovako mi se nekako previše peglate tu kao da ima nekih preispitivanja u vama, dal sam trebao dal nisam i onda dajete prostora caramelima da vas prckaju

6. Al i u pravu je Celt jbg, prosto mi nekako dodje krivo što više nije april 2020. To je bre bio život. Čitavo čovečanstvo ujedinjeno oko istog cilja, zavladao kosmopolitizam, vazduh se iščistio od silnog zagadjenja, nema ćomana da bacaju špriceve po parkovima, silovatelji išćerani bili iz mračnih pasaža, nasilje proterano iz škola, prostitucija sklonjena sa ulica, internet se očistio od kojekakvih ravnozemljaša jer su ovi banovali sve što nije u duhu kosmopolitizma, splavovi i ostale seljane konačno pozatvarani da nam ne kvare mladež, porodice na okupu pod svojim krovovima, ostavljene na miru da se druže i dele iskustva zajedno. Istinu su govorili naši stari, proklet je čovek, i ne ume da ceni dok ne izgubi.

7. Dosta više finog kulturnog prozivanja, koristim priliku da celta napušim kurčetinom

Vakumiraj mi vršnjaka Celte

8. Izmariniraj mi Marinka na šte srca

9. e pa kad je već nekromansovana tema idemo do kraja onda
    Ste videli avaksi da je umro 21-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače? To mora da su posledice vakcinisanja mamu im jebem šta nam rade

10. savladaj mi Jeguljka

11. vukajlija forum vaccina tema učesnici su funkcionalna ljudska bića, temelj čovečanstva.

12. Vaciono čuješ li me.

13. Ste videli avaksi da je umro 21-godišnji fudbaler iz Obale Slonovače? To mora da su posledice vakcinisanja mamu im jebem šta nam rade

Pametnom dosta.

Pitam se koliko imam jos dana/meseci zivota jer sam se u januaru sad vaccinisao zbog tripa u ameriku..vrv ga necu ni docekati, Gejtse cujes li me ne aktiviraj tako ti postenja onaj cip samounistenja iz vaccine bar dok ne odem i vratim se, posle rokaj sve ti pjevalo

14. Ma kakvi, znaš kako kažu - ovcu možeš da pojedeš jednom, a da je šišaš možeš sto puta. Mlad si, ima fajzer na tebi da zaradi još para ohohoj.

15. hvala za ovo da sam mlad :*

16. btw i pre i posla vaccinacije imam isto misljenje o sebi, vaxima, avaxima, svetu, zivotu, nikog ne gledam sa visine/nizine, mozda to dolazi tek posle druge doze

17. Znaci na ovom sajtu ima likova koji su primili vakcinu

Pujebotebog nisam znao da ovde ima takvih vertikala

18. kako si, caro, kako zdravlje? menstruacija ne bi trebala tako dugo da traje.

19. Nista idem sutra da se prijavim za fajzerusu, koliki je red i jel boli puno kad te ubodu znate malo me strah

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.