Vaccina

1. Zapata dali mogu na vezu da upadnem prekoreda ako se puno ceka

2. Labokv ce mi srediti buster doze cuo sam da ima nekog u opstini

3. Znaci na ovom sajtu ima likova koji su primili vakcinu

iz krajnje sebicnih razloga, da mi dupe vidi puta, ne zbog brige za bake i deke iskr

4. Jbt koji sam tenkre ceo svet se vakciniso ja majmun bio u teoriji zavere...

Tezak moron

5. Vakcinisati se ovim sranjem u 2023. je kao prelaziti u cetnike '45. otprilike

6. Drugarica živi u Danskoj, kaže da su tamo, medju ljudima, dve glavne teme ovaj rat i nedostatak nove i bolje vace, jer virus mutira, a ovi ih ne obezbedjuju adekvatnom zaštitom, nezadovoljni su političarima i onima koji su odgovorni za takvu situaciju. Kaže - šta ću, kad krenu da prde o tome ustanem i odem negde, ne mogu više.

Imao sam situacije sa Japancima koji kreću da mi pričaju kako jedva čekaju da se razvije vaca i da je prime, da je svi prime, kako bi se život nastavio po starom itd. I kad bih pomenuo da stvari moožda i nisu baš tako jednostavne, dogadjalo mi se da čovek, praktično šapatom, kaže - a i ti misliš tako? Jbt, narativ se u mnogim zemljama toliko primio i postao dominantan da ljudi, koji se sa njim u načelu nisu slagali - ne da nisu smeli to da pomenu, kako ih ne bi smatrali budalama i šikanirali ih, već su i sami gurali tu priču, valda kako bi delovali pouzdanije drugima. Slično sa Jevrejima koji su bivali čuvari i drugo osoblje po logorima, pa su vremenom postajali gori od sve i jednog Nemca tamo.

7. Tako da nema brige za buduću pandemiju, jedino rat nekih većih i ozbiljnijih razmera bi mogao da je osujeti, u šta u načelu sumnjam. Do negde 2028. max. 2030. uslediće nova, jednako ozbiljna, i lakše će je progurati, iz više razloga

- ljudi su već uvežbani i znaju kako stoje stvari, kako da se ponašaju itd
    - nove generacije su sve gluplje zahvaljujući kojekakvim tiktokovima i ostalom djubretu, kao i obrazovnom sistemu - sposobnost kritičkog mišljenja kod ogromne većine ljudi biće svedena na minimum
    - propaganda, cenzura...Radiće kao sat, jer i ovi će se naučiti na nekim predjašnjim greškama naravno

Ako su posle onog fejspalma sa ptičijim i svinjskim gripom uspeli da izguraju ovo, uspeće i onu iduću bez problema.

8. Melkor sedi u svom blaticevu, pusta avicija slikama na uvce i zna sta se prica po danskoj i japanu, sta ti je povezani svet danas.

9. Ništa ne bih dodao :)

10. Sto vreme vise prolazi utoliko vise cenim Ruskin rad.
    Baba se zeza nema komplekse i izgleda isto zadnjih 50 dina.

Ruska>Madona

11. Za novu pandemiju x ne da smo spremni nego ce mase piskiti u gace od srece jer ce mnogi jedva docekati rolu u kojoj im je islo odlicno.

12. Doduse i nasa armija avaxa nije za zajebanciju, mozda ce biti samo dosadno pricati iz pocetka istu pricu i na kraju opet likovati

Teski zeeeev.
    Mora prodje 5 6 godina minimum. Valjda Musk ili ko vec bude glavni nece previse zuriti.

13. Sto vreme vise prolazi utoliko vise cenim Ruskin rad.
    Baba se zeza nema komplekse i izgleda isto zadnjih 50 dina.

Ruska>Madona

Dobro jutro lepotice, kaže ona sebi u ogledalu! ❤️
    Svakog jutra.
    Ja to ne praktikujem. Praktikujem - De si carice, sve si luđa pas ti mater jebo! :D

14. Dobro jutro lepotice

To sam ja jednom reko. I zajebo se xD

15. https://t.me/disclosetv/10769
    Za one koje mrzi da otvaraju link citiram ispod, this shit do be hilarious lol

NEW - Scientists have revived a "zombie" virus that spent 48,500 years frozen in permafrost "to better understand the risks" it poses for animals and humans.

https://www.disclose.tv/id/1633535841321783296/

@disclosetv

Elem, jednu kontroverznu istinu moram da iznesem, o kojoj sam i ranije jevanđelisao ovde + sam dvaput menjao mišljenje o njoj i obrnuo pun krug. Zasučite rukave ako budete nameravali da me odgovorite od nje jer ako bude trebalo zbog toga ću nanovo okrenuti ceo sajt naglavačke, nebitno dal su u pitanju vaxxeri ili avaxi:
    Koronavirus ne postoji, nikada nije ni postojao niti je moguće replicirati ga kao takvog u prirodnom okruženju.
    Nijedna pandemija ne sadrži svoju suštinu u prenošenju virusa sa osobe na osobu, već u kolektivnom dielektromagnetnom odgovoru ljudskih torus polja (čitaj: aura) na štetna eksterna zračenja. Virus kao definicija multipliciranja i nekakve fizičke sile kojoj je jedini instinkt da se rasprostranjuje i mutira kako bi se samoodržavala u beskonačnost može da postoji isključivo u teoriji, a u praksi postoji bajka koja navodi ljude da poveruju da odmrzavanjem nečega što je mrtvo (čitaj: neživo) nakon hiljada i hiljada godina ili slučajnim prosipanjem bočice iz tajne laboratorije koja sadrži genome ukrštanih životinja iz kojekakve kanalizacije koji su se pre toga čuvali na -300 stepeni može da nastane pošast na globalnom nivou. Mogla bi, da, da je u pitanju bočica ultračed bakterijskih ili fungalnih spora koje su razvijene da aerosolnim putem dospevaju u mozak domaćina i u njega direktno ispuste toksine koji mogu da ga pretvore u zombija ili gej žabu, ali to je zbog proste činjenice da su ti jednoćelijski organizmi Ž I V I.
    O virusu sa druge strane ne da ne treba da pričamo kao o nečemu što pre svega nema kapacitet za bilo kakvu reakciju na teoretskom domaćinu koga zapadne, nego da ga uopšte spominjemo kao nekakvu realnu pojavu koja uopšte postoji na ovom svetu, a kamoli izaziva pretnju je prosto rečeno - niđe veze.

Novi ciklus pandemije će nastati isključivo onog momenta kada se završi novi ciklus trovanja Zemljine sad već sa svih strana satelitima enkapsulirane Šumanove rezonance. Pošto trovanje mora početi odnekud, kao što je npr 5G mreža najpre potekla iz Wuhana, ja cenim da nema šanse išta da krene u skorije vreme, osim nakon nekakve nuklearne katastrofe ili možda čak suptilnim trovanjem podzemnih voda teškim metalima kroz one silne hazmat situacije tipa East Palestine Ohio ali za to bi baš trebali da se potrude da objasne sve te slučajne prosipačine, eksplodirajuće tankere i vozove jer do podzemnih voda nije lako dopreti.

16. Au pa ne znam rodjeni. Tolike kuge imasmo u prošlosti, izmedju ostalog, a nije baš da je planeta bila oštećena, zatrovana...Ili da su se nebeska tela postavljala u ne znam kakve formacije baš tako često. Ta tvrdna je u velikoj meri pucanj u nogu, jer automatski prebacuje krivicu sa ljudi koji su tajno rasili na virusu u nekoj laboratoriji odakle je pobegao (ljudi koji su to odobrili, finansirali itd) na 5G i štatijaznam šta.

- ko je odobrio taj rad na virusu
    - ko je finansirao
    - kome je i kada pobegao
    - da li je uopšte pobegao, ili je namerno pušten
    - ko je i na kakav sve način zaradio na tome
    - kakva je i kolika odgovornost ljudi u SZO, političara, medija...Koji su donosili procene, ukidali osnovna ljudska prava itd.

Na sve ovo manje - više može lako da se odgovori. Imena, ko, šta, kad, gde, koliko treba da robija i zbog čega tačno - to mora da nas zanima.

17. Trajfors je sklon samouništenju ako se previše slažeš s njime.

Postigli ste konsenzus oko vaccine i sada on mora ići na iduću teoriju kako bi išao kontra svima.

Nešto kao Betmen, sam stvara protivnike.

18. Elem, jednu kontroverznu istinu moram da iznesem, o kojoj sam i ranije jevanđelisao ovde + sam dvaput menjao mišljenje o njoj i obrnuo pun krug. Zasučite rukave ako budete nameravali da me odgovorite od nje jer ako bude trebalo zbog toga ću nanovo okrenuti ceo sajt naglavačke, nebitno dal su u pitanju vaxxeri ili avaxi:
    Koronavirus ne postoji, nikada nije ni postojao niti je moguće replicirati ga kao takvog u prirodnom okruženju.
    Nijedna pandemija ne sadrži svoju suštinu u prenošenju virusa sa osobe na osobu, već u kolektivnom dielektromagnetnom odgovoru ljudskih torus polja (čitaj: aura) na štetna eksterna zračenja. Virus kao definicija multipliciranja i nekakve fizičke sile kojoj je jedini instinkt da se rasprostranjuje i mutira kako bi se samoodržavala u beskonačnost može da postoji isključivo u teoriji, a u praksi postoji bajka koja navodi ljude da poveruju da odmrzavanjem nečega što je mrtvo (čitaj: neživo) nakon hiljada i hiljada godina ili slučajnim prosipanjem bočice iz tajne laboratorije koja sadrži genome ukrštanih životinja iz kojekakve kanalizacije koji su se pre toga čuvali na -300 stepeni može da nastane pošast na globalnom nivou. Mogla bi, da, da je u pitanju bočica ultračed bakterijskih ili fungalnih spora koje su razvijene da aerosolnim putem dospevaju u mozak domaćina i u njega direktno ispuste toksine koji mogu da ga pretvore u zombija ili gej žabu, ali to je zbog proste činjenice da su ti jednoćelijski organizmi Ž I V I.
    O virusu sa druge strane ne da ne treba da pričamo kao o nečemu što pre svega nema kapacitet za bilo kakvu reakciju na teoretskom domaćinu koga zapadne, nego da ga uopšte spominjemo kao nekakvu realnu pojavu koja uopšte postoji na ovom svetu, a kamoli izaziva pretnju je prosto rečeno - niđe veze.

Novi ciklus pandemije će nastati isključivo onog momenta kada se završi novi ciklus trovanja Zemljine sad već sa svih strana satelitima enkapsulirane Šumanove rezonance. Pošto trovanje mora početi odnekud, kao što je npr 5G mreža najpre potekla iz Wuhana, ja cenim da nema šanse išta da krene u skorije vreme, osim nakon nekakve nuklearne katastrofe ili možda čak suptilnim trovanjem podzemnih voda teškim metalima kroz one silne hazmat situacije tipa East Palestine Ohio ali za to bi baš trebali da se potrude da objasne sve te slučajne prosipačine, eksplodirajuće tankere i vozove jer do podzemnih voda nije lako dopreti.

pazi trifors, razmisljao sam i ja o ovome puno dok je bila pandemija, i meni isto nije imalo smisla da nesto sto ne postoji, i nije zivo moze da ima efekta na zive organizme.

ima smisla skroz to sto pricas, samo nisam razumeo ovo o torus poljima, slabije sam citao o tome. Zanima me kako ti vidis tacno taj efekat prenosenja sa jednog coveka na drugog, jer takav efekat je na kraju?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.