Vaccina

1. ja se nisam vakcinisao kurcu ne trebalo...

E taman nisam ni ja, oćeš da nam zakažem da idemo zajedno? Biraj šta ti draže Astra ili Fajzeruša, kuća časti ;)

2. Politicari su u stvari najgori ko njih slusa ili je peder ili popuno sisao sa uma ali to je isto u ovo vreme prostog pedrluka :)

3. Zabole smrdljive muslidze oni bi samo da jebu djecu ko njihov prorok i secu glavudze jedni drugima i svim ostalima kao uvek, tako ti je to kad ti osakate kurcic bradati jarcoliki kozojeb da bi bio isti proliv kao on kad porastes... tradicija treba da se postuje.

4. Nije nikakva zavera nego su ljudi prosto pedercine kao i ceo ljudski rod, sta da se radi, to su i mnogo puta dokazali, tako da sta da se radi....

5. Ko veruje ista ovima sa TV treba prvo sam sebi da puca u dupe, pa glavu mutavu...

6. https://www.index.hr/vijesti/clanak/sin-hdzovca-bio-je-osudjen-za-krivotvorenje-novca-drzava-mu-dala-milijunske-poslove/2459039.aspx?index_ref=naslovnica_vijesti_vezane_vijesti_d

TL, DR - Mlađahni ujo (24), otprije poznat policiji zbog falsificiranja para i optužbi za silovanje, optužen da je u jeku pandemije pravio lažne kovid testove i prodavao ih vladi te savremene evropske države. Ćale u vladajućoj stranci, keva advokat. Momčina, naravno, vozi lambordžinija ili lamb, što bi mlađe generacije rekle, usta im se serem.

Može ujo u evropu, ali evropa u nj teže.

7. https://n1info.rs/zdravlje/kardiolog-kada-se-oseti-tegoba-u-grudima-obavezno-se-javite-lekaru/

Evo korona izaziva srcane pizdarije, ne ne treba da se javite lekaru za srcane smetnje zbog vacce nego zbog prelezane korone.

8. Može ujo u evropu, ali evropa u nj teže.

Kao 1. ujo je već u Evropi ali upravo tu se i zajebo, svi Evropljani da mogu izašli bi iz EU koliko sutra, sad pogotovo otkako su testirali granice do kojih je populacija voljna da ide i to upravo na hidrauličnoj presi zvanoj kovid propusnice. Mi smo barem po pitanju sloboda i korumiranosti jednaki, Hrvati su srazmerno manje slobodni u odnosu na to koliko su korumpirani.

Kao 2. Zaboravio sam sad jbg

9. kome bre staje srce dal ste normalni ja juce uvece popio 5 brufena i 5 diklofena i nekoliko lekova za smirenje na biljnoj bazi i nekoliko onih vestackih vesticarskih jer me bolela glava i zub dosta jer sam kao kreten pio samo kafu ceo dan posle sam i celu noc pio kafu isto i drkao kurac i nista mi nije bilo a mislim da sam prelazao tu koronu ako ja nisam umro juce od svega toga koji pusim vec 20 godina po 3 pakle i vise, niko nece... evo me sada pijem vino nista mi nije, sutra vam javljam dal sam ziv jos.

10. Drkanje me u stvari spasilo, odo da drkam na ogromne sise neke debele kravulje iz Ukrajne u VR to mi sada nesto merak... prezivecu i ovu noc osecam.

11. https://informer.rs/sport/fudbal/789491/iran-smrt-fudbaler

Bukv svaki dan... Da, i ranije je bilo tako. Jos doping kada dodamo auuu bato

12. Nikada nas nećeš ubediti da grafen dioksid izaziva srčkice, NIKADA!

13. Srckica od vace > srckica od korone

14. < srčkica od obilne menstruacije koja nikad ne prestaje

15. > kosmin autoritet nad mesnim

loooooooooooooooool