Vaccina

1. Ahaha

meni jaci utisak mitrovic sto vampiriso provirivo iz onog kontejnera dok ga cuva 10 majmuna ispred

jbt sta si dolazio koji kurac

2. Е видео сам, Жекс има јаче обезбеђење од Путина

3. Udjes u kontis smrces ko majmun oko tebe krezava socijala na sendvicima

holivud

4. А у контејнеру 10 курава, урокаш се, нарокаш се са 4 киле белог, то суштина живота.

5. hahha jeste, jebe zex ne vadi

Nasmrkan tera kurve da gledaju napolje u babe koje pisaju u dzbunju dok jebe tai neki rad

6. Ложили Јовора и келтора и млатили паре, да л' могуће
    https://www.medpagetoday.com/special-reports/features/112338

7. štono kažu, i trebalo nas je lagati da bi se više vacinisali. Ne treba narodu puno objašnjavati može da počne da misli, nego da rade kako im se kaže. Za njihovo dobro razume se.

8. https://x.com/KashPatel_News/status/1879966239105380802
    Ето и поста да не буде да сере Цара. Директор FBI

9. nema bate ovih tripl vacinisanih za nauku na saitu evo ne znam sta se desava gde su nestali

10. Мислиш оних што су нас називали поремећеним антиваксерима, што су причали да нам треба одузети право на здравствену негу, стрпати нас у логоре, скидати снајпером, оних што су ми пушили цео курац? Не знам, нема их нешто сад кад све више излазе чињенице на видело. Случајност

11. Ah, lepa su to vremena bila

Besomučno linkovanje wikipedije i kojekavih naručenih istraživačkih objava dok se soj za sojem niže. Eto na šta su pumpani meleoni

12. Zanimljivo sad gledati jevropu i ursule kako kmece. Bukv znaju da su sledeci

13. Обожавам што сам свестан и рационалан.

14. maiku mu koliko desavanja ne mogu da se posvetim vacama ovi dana

inace cuo sam da nezeljeni efekti mogu da se ispolje i u periodu od 15 dina, mnogo duze nego sto stiti imunitet

15. A si cuo da si mi dudlao sendvicaru?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.