Vaccina

  1. el umro ko od politicara ne secam se nesto(onaj likvidirani precednik zimbabvea sto je na avokadu i kozi ustanovio koronu se ne racuna)

  2. Ajd kome nije mrsko da sračuna ovde sve poznatije sportiste koji su oboleli, Aguero, Mazraui itd.

  3. Konačno jedan tekst protiv vakcine da nije limunada i teorija zavjera.
    Jadan čovjek.
    Nije to nikakav dokaz da su vakcine otrov, to samo pokazuje da čovjek nije imao sreće, tako mu tijelo reagovalo, jbg. Loša sreća.
    Inače je dato preko 10 milijardi doza raznih vakcina protiv kovida 19.
    https://en.wikipedia.org/wiki/COVID-19_vaccine#/media/File:COVID-19_vaccine_doses_administered_by_continent.svg

  4. Konačno jedan tekst protiv vakcine da nije limunada i teorija zavjera.
    Jadan čovjek.
    Nije to nikakav dokaz da su vakcine otrov, to samo pokazuje da čovjek nije imao sreće, tako mu tijelo reagovalo, jbg. Loša sreća.
    Inače je dato preko 10 milijardi doza raznih vakcina protiv kovida 19.

    jbt jel realno da si tako lagano proguto mamac, pa zato su ti i poturili propagandu "jednog coveka" da bi pomislio kako je to samo "jedan covek" u pitanju i kako je sve ok.

  5. to tamo neki cova najebo od vace bad luck, ali to je samo jedan...znaaaaaas

  6. uglavnom 10 milijardi doza je dato
    10.000.000.000

  7. ма 800 милијарди доза је дато ја сам тако чуо а не знам нешто су судови претрпани тужбама против фармацеута због нуспојава вакцине ал кога боли курац

  8. а чојк мртав ладан линкује ВИКИПЕДИЈУ АХХАХАХАХАХАХ па на википедији не можеш да сазнаш ни шта је било у вотергејт афери или кад је умро менгеле а не о ЦОВИДУ

  9. uglavnom 10 milijardi doza je dato
    10.000.000.000

    utoliko je ovaj txt bbc propaganda jednog coveka besmisleniji

  10. Јоворе, ево ти листај редом и не смарај више темом коју смо апсолвирали и све могуће аргументе и доказе качили још пре пар година. https://telegram.me/s/covidvaccineinjuries

  11. E neki telegram kanal je baš relevantan. Inače, koji god lijek da je dat 10.000.000.000 puta imao bi milione slučajeva nuspojava.
    Na svakom lijeku ti piše koje sve nuspojave može da izazove, čak piše i kolika je učestalost.

  12. jeste, tako i na lijekovima pise i da su koristi vece od stete i ako ne popijes nemos predjes granicu ili izadjes na ulicu

  13. Ja nisam primao vakcine, pa mi niko ništa nije branio.
    Inače da je stvarno došlo do takve vrste primoravanja, ja bi se prvi protiv toga bunio.
    Mislim da su vakcine korisne i dobre, ali mislim da nije normalno nametanje, naročito ljudima koji su nešto preležali.
    Prvog mene bi teško natjerali bili tad nakon što sam preležao da primam vakcinu. Smatrao sam da nema potrebe i da je bolje da ne čačkam mečku i zato nisam primio.
    Ali nije mi palo na pamet da koristim svoje privatne strahove i paranoje da odgovaram ljude od vakcine koja je po studijama koje su rađene pokazala da je relativno bezbedna i da ima više koristi nego štete.

  14. Није било приморавања(губитак посла, путовања)....телеграм с снимцима, документима, сликама, сведочанствима није валидан а википедија коју свако може да измени јесте.....Јовора отели ванземљци током короне па није ништа испратио. Мислио сам да се не палим на твоја дркања али окачићу пар ствари(које су већ биле на овој теми) и ако ништа из тога не закључиш нећу се даље замарати.
    https://www.youtube.com/watch?v=uLCVBg8gj9E
    https://www.youtube.com/watch?v=DtkfWaCzsas
    На 1:45 погледај кезове https://www.youtube.com/watch?v=z-kq4YpyFp0
    И погледај за крај ко је основао компанију Planned Parenthood у којој је био директор Гејтсов отац. https://www.youtube.com/watch?v=bPY_Bsxvjqg

  15. Ovaj Kelly Mullis takođe negira i vezu između HIV-a i AIDS-a, kao i klimatske promjene.
    A vi mi sad recite kako se klima nije promijenila.
    Vezano za Bilija, ta priča o populaciji je iz vremena dok je još postojao strah od prenaseljenosti. Sad se promijenila priča i pola silikonske doline kuka kako nam prijeti izumiranje jer se ne rađa dovoljno djece, i u toj priči prednjači Ilon Mask.
    Takođe, Bili nije bio u fazonu, ajmo potrovat ljude vakcinama ili učiniti ih neplodnim, nego je bio u fazonu, ako se smanji mortalitet kod djece, child mortality, u čemu vakcine mogu pomoći, onda će roditelji sami odlučiti da rode manje djece, jer im više neće biti potrebno da rađaju sedmoro-osmoro, da bi bili sigurni da će bar dvoje preživjeti.
    Ako je mortalitet djece blizu nule, onda će roditelji rađati samo onoliko koliko stvarno žele, a neće praviti dodatnu djecu radi te vrste osiguranja.
    I to je statistički potvrđeno u mnogim zemljama, što je veći child mortality, to je veći i natalitet. Kad opadne child mortality, opadne i natalitet. Dakle nema tu nikakve zle agende. Prosto je logika da bi trebalo smanjiti mortalitet djece, a onda usput to možda pomogne i da se smanji prenaseljenost i klimatske promjene.
    Sad što se tiče kezova, tu priznam da djeluje sumnjivo, ali opet nije nikakav dokaz. Ako već imaš u glavi teoriju neku, onda možeš iskoristiti tako neki detalj, kao što je osmijeh kao neki dokaz. A možda se lik smijao u fazonu... trošili smo tolike pare na pripremu za ratove i gluposti umjesto da budemo spremni na pandemiju, pa smo dobili Covid-19, e sad kad se pandemija desila, sad će nam valjda doći iz guzice u glavu, pa da se pripremimo za neke buduće. U fazonu dok se neki belaj ne desi, ljudi nisu svjesni opasnosti. Kao tipa kad nema poplava i sad neko priča o izgradnji nasipa, svi kažu pusti budalu. A kad se poplava desi, onda on može možda da ima jednu vrstu zadovoljstva, ili prije utjehe, jer može da kaže ljudima "esam vam rekao, a vi me niste slušali".

    Što se tiče ovih Planned Parenthood, to je organizacija koja je nastala u drugo vrijeme. Tad je eugenika bila popularna širom svijeta, ne samo kod nacista. To je bio dio tzv. naučne revolucije, i mnogi su se zanosili tim idejama, dok se nije pokazalo koliko su izopačene. Nakon WW2 je to postalo taboo.

    Mada bez obzira na to, NISU MI SIMPATIČNI... Ja smatram da kontracepcija treba biti dostupna i abortus legalan, ali mi se ne sviđa cijeli taj narativ o prenaseljenosti i kurcima, i nikad ja konkretno ne bih donirao tako nekoj organizaciji. Bliže sam idejama da nam prijeti bijela kuga i izumiranje.

    Planned Paranthood btw nije više ista organizacija koja je bio, i sad se prosto fokusiraju na to da učine abortuse i kontracepciju dostupnim, što po meni nije toliki problem.

  16. Тај Кери Малис који би имао свашта да каже о употреби PCR-а и о самом Фаучију је гле чуда напрасно умро пред саму пандемију. И онај пророчки event 201, мрзи ме сад и за то да тражим клип. Углавном, добио сам одговор какав сам очекивао, као да си преписивао од фект чекера. Јесте да, променили се Planned Parenthood, основала их тотална умоболна социопата али порасло дете, осамосталило се и сад је доброчинитељ. И ово двоје болида се не кезе психопатски него се невино смешкају док размишљају како ће да улепшају свет. Оће то у твом паралелном универзуму где није било забрана путовања и истеривања с посла за неваксере.

  17. upravo sam forvardovao ove postove sorosu nebil mladjani jovor dobio neki posao da ne mora izbuljava oci na programiranju

    A vi mi sad recite kako se klima nije promijenila

    klima se menja prema ciklusima, naravno moze i covek na nju da utice, pa prema tome recimo najtoplije leto u srb je bilo 1952. Ove godine najvaljuju neku hladniju zimu itd. Recimo 2014. leto jedva da je prelazilo 30c itd... e sad lagano klizimo ka novom ledenom dobu i pri kraju smo ovog ciklusa tako da se ocekuje kroz nekih par soma godina da ovde otprl nece moci se zivi od hladnoce.

    Ovo sto ti zoves klimatskim promenama je agenda, ranije se to zvalo globalno zagrevanje i do sada su svi gradovi na obalama trebali biti min 1m pod vodom.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.