Vaccina

1. bukv to je to, rokfeleri preko gejca u vacama, blek rok (riotinto) isto rokfeleri i kojekakvi sorosi drze, rokfeleri stari cionisti cepaju po gazi preko nato usa botova nista novo ucestvovali u stvaranju izraela

sve to manje vise poznato, jedino jos tamo neki celtovi misle kako je u pitanju neka organizacija koja je

S V E T S K A
    V
    E
    T
    S
    K
    A

pa tako i nezavisna lol

2. smesan debilima i vacinisanima u rl true story

3. хахаха како је јако

4. who trampaleo kme kme

5. што би реко мамић "ти си мучки провокатор"

6. nači ciljano su pustili virus da bi vas prskali vacama u oči po tri puta confirmed

https://n1info.rs/svet/cia-veca-verovatnoca-da-je-koronavirus-ponikao-iz-laboratorije-nego-od-zivotinja/

a ona majmuncina od doktora nato lobista radovanovic davnih dana objasnjavo kako su kinezi cudan narod koji jede tako neke ptice i šišmiše pa se otruju i šire dalje

7. Na žalost u strahu su velike oči. Zaista je bilo teško ljudima da to uoče pa čak i onim pametnijim a ne samo običnom narodu. Ali dobro, bar su bogatiji za jedno iskustvo i nadam se pametniji isto tako.

8. Ja od kad sam uzo vacinu idem i na pedersku paradu i na litije, na obe setnje ispusim kurac, zanesem se, pomesam te dve stvari, zato sto je na obe moj pop koji podrzava Vucka ali ne ispusim kurac njemu vec sebi od muke....

9. Salim se nisam uzo vacinu

10. распуштајјјјј

11. хахахахаха хахахаахха ахахахахах
    Случајност, небик рекоо!!

12. Хахахахаа ахахахах хахахаха
    Е, Шаровић малтретира министарку Вујовић(репрезентативна) и Мицу заветницу

13. Па тое шоу!

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.