Vaccina

1. bukv to je to, rokfeleri preko gejca u vacama, blek rok (riotinto) isto rokfeleri i kojekakvi sorosi drze, rokfeleri stari cionisti cepaju po gazi preko nato usa botova nista novo ucestvovali u stvaranju izraela

sve to manje vise poznato, jedino jos tamo neki celtovi misle kako je u pitanju neka organizacija koja je

S V E T S K A
    V
    E
    T
    S
    K
    A

pa tako i nezavisna lol

2. smesan debilima i vacinisanima u rl true story

3. tekoe mejmuni vaciniste decu od devete dine na polno prenosive bolesti

https://www.danas.rs/vesti/drustvo/hpv-vakcinu-bi-trebalo-da-prime-i-decaci/

4. па да то се подудара са тим дечијим сексовима који се промовишу
    што би рекла организација НАМБЛА секс пре осме године јер после је касно

5. ma bilo je toga oduvek druuuuye samo nije bilo toliko medija i nije se pratilo a sada svaka žaba kmeci o tome zarad lajkovac vakcina je šećerna vodica he he

6. Evo ovi paceri tek sad dobijaju adekvatan frizider za vacine da mogu ispostuju hladni lanac

https://n1info.rs/vesti/institut-za-javno-zdravlje-u-nisu-dobio-hladnu-sobu-za-cuvanje-vakcina/

7. хвала др смрт ака златибор

8. Bilo je preteško prosečnom čoveku da u ono vreme straha razluči podvalu i odoli silnim pritiscima. Zato se i ne oglašavaju.

Ako mi je išta drago to je što sam ljude upozorio na vreme i dao jasne dokaze.

9. "Ala sam se zajebao što se nisam vakcinisao protiv korone". Niko Nikad

10. lol

jos uvek me cepa griza savesti, el ostala negde neka vacina od ovih sto su trebali bustera pa im preteklo da se ufiksam na vreme. Prica se da ce vacinisani spremni docekati bolest x

11. др смрт је министар здравља биће весело чим стигне наређење за нови вирус

12. da real ne znam el taj zakon o pandemiji prosao vrv jeste kao i sve drugo sto sns globalisti vole da odrade

13. ко зна шта је прошло а да ми ни не знамо

14. sacu povecali ove premije za novorodjencad al pajsad samo za potpuno vacinisanu zdravlje na prvom mestu

15. саће цигани и шиптарке да покупе премије ура

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.