Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
i sta si naso? ja ne bih lenj pa pogledah postove sto sam pisao na pocetku, i bio sam popustljiviji na antivakserska razmisljanja, jer sam naivno mislio da pricamo samo o kovid vakcinama. cak pre nego sto sam se vakcinisao.
stavise iznenadjuje me da nisam nesto pogresno pisao ni tad, iako moze covek da ocekuje to.
tvoji postovi su na foru: "pogledajte gore, nebo je plavo, osim kad je oblacno. sutra ce ponovo izaci sunce". i sad si kao nesto predvideo.
haha sve celt predvideo, prvu drugu trecu dozu bustera, afere, manipulacije, povlacenje vaca sa trzista, zatvaranja, ucene, nagodbe, optužbe...sve predosetio a vaciniso se jer je znao da je u pitanju vodica lol
šta ti je dobra duša, pustio da truju za odrasle ko ih jebe odradili svoje prošao im rok, ali decu, decu ne može da im oprosti...
Ma da zaštiti babu i dedu i babu što dolazi kod babe i dede da igra ne ljuti se čoveče. Celt stoički podneo žrtvu.
nisam nista predvidjao.
jebem li ga, u retrospektivi, ja i gomila ljudi oko mene primila vakcinu, zive danas zivote ko i pre, niko ne pominje vakcinaciju kao neko traumaticno iskustvo. sa druge strane par ljudi koje poznajem su zaglavili kovid sa upalom pluca, uglavnom pominju to kao traumaticno/zivotnomenjajuce iskustvo. nisu bili vakcinisani, nisu stigli-nisu hteli, jebem li ga. poznavao sam i ljude koji su umrli od upale pluca tad.
nemam pojma, al ovako bar iz mog okruzenja, kovid vakcina nije ostavila nikome bilo kakve posledice. isto kao vakcina za grip (sto i jeste). najgore sto sam cuo, sto je i meni bilo, jedno vece se sranje osecas.
posle kad sam kovid dobio, isto je tako nesto bilo, dan temperature, nema slinavice itd, krace od gripa dosta. dal bi bilo isto bez vakcine, jebem li ga. mozda.
generalno nisam picka da se cimam od vakcine i gripa ko cara, trudim se da se cuvam da me ne ubiju takve gluposti kad naidju :)
lol, ima i def
https://vukajlija.com/vakser-vaga/747852
pa sta kenjate, ovde bar, a cenim i tamo, niko nije terao decu da se vakcinisu.
ali ne, stvar je principa, uopste nema veze sa licnim strahovima od cega god.
naravno da jesi, a i da si izmanipulisan a neces priznas a dokaz tome sto si se busterovao na koronku a ovu vacu za grip ne uzimas jer fazon nisi penzos. Kad i to ubacis u redovnu agendu onda mozemo pricamo o doslednosti!!!
Istu spiku i jovor protezira, fazon pa prelezao sam i plasio sam se žiga zveri haha
pre bi rekao nateran na vakcinu nego izmanipulisan.
al jbg, dok doslo do mene, video sam vec gomilu ljudi koji primili pa im nije nista, pa nisam imao opciju da budem picka i onda to posle opravdavam tako sto "ne, ja sam ustvari bio hraaabar".
jbg, ne znam kako vi, ja imam ljude koji zavise od mene, ne mogu da odem u kekendski prikrajak i da kazem odjebite svi ja cu pod jabuku, mogu kako ocu. odraso sam iz tog perioda.
ma dobro celte, cela poenta je da nisi mogao ni misliš svojom glavom nije ti bilo dozvoljeno jer bi snosio kojekakve posledice a cena je sve ostalo jbg
o tome i pricamo sve vreme, o prisli, manipulaciji, uceni itd, isto to rade i na primeru dece i to isti likovi... al malo je reci da je u pitanju korporativna zavera posebno po pitanju ovih fajzerusa i drugih rnk modula
i moz mi da kukamo na sistem i drustvo i dizemo pesnice u nebo kolko ocemo... svi vidimo gluposti. al ima i dobrih stvari.
Celt nije dovio vacu, Celt je dobio ćacu...
o tome i pricamo sve vreme, o prisli, manipulaciji, uceni itd, isto to rade i na primeru dece i to isti likovi... al malo je reci da je u pitanju korporativna zavera posebno po pitanju ovih fajzerusa i drugih rnk modula
pazi, nisu me ubili. nisu mi nista pokvarili. svajcarska je i bolje prosla od vecine evrope kroz sve to. u retrospektivi kazem ti, nista bitno. da ne kenjam, meni licno cela korona nije pokvarila nista, i kad pogledam kako je srbija reagovala, kako engleska, francuska, i kako sam ja ziveo kroz to (npr, nikad me niko nije zatvorio kuci, niti me terao da nosim masku napolje), manje trauma imam od vas.
ali kako god, ljudi, puno ljudi... ne mozes da ocekujes neke preterano racionalne metode.
pazi jbg postoje i pozivitvne priče iz koncentracionog logora nije to neki problem, i tamo ti lepo legne obrok kad te izgladnjuju, još ako vidiš da nisi završio u komori nego si dočekao svetlost dana sve to ne izgleda tako crno (na ličnoj osnovi) u odnosu na ostale nesrećnike.
al aj to što je svi ispalo bajno i što vas nisu cimali, sloboda bukv, kako su prolazili ljudi koji recimo nisu hteli da se vacinisu, jel bilo takvih u tvojoj okolini?
znam par, nisu imali nikakve posledice osim sto nisu mogli da putuju van svajcarske. meni to nije bila opcija.
Ja znam ljude koji su umrli 2 dana posle vace. Znao sam ih zapravo.
Znam doduše i bar dvojicu koji nisu među nama jer je nisu primili.
ok znaci postojala je jasna represija koja je vazila za sve građane, kako si naveo praktično Švajcarska nije davala da izađeš napolje iako je običaj bio da zemlja u koju ulaziš traži potvrdu o vacini što suštinski ima logike. Recimo u Srb bi verovatno mogao i bez vacine ne sećam se da smo mi ucenjivali ljude po tom pitanju.
hahah gledaj melka kako je sam sebe pojebo, direktno priznao da vacina spasava ćivote loooooool
brt sta je sad ovo kaci presao na dark side