Vaccina

1. Da ali to je švajcarska distopija i diktatura, to je drugo.

2. Spasava, ubija, oštećuje ljude, sve radnje radi.

3. haha ko se vacinise najebo je ko se nevacinise još gore

4. Ali najbolje u celoj priči je to što više, jebeno, NIJE TEMA. Bilo prošlo. Zamisli klince sad u kampusu pitaš nešto na tu temu gledali bi te belo, jesi lud sad rušivo žvalu. Ili Ukrajince, dali bi ti pušku i šutnuli te na front, kakva bre korona to bilo u prošlom veku LOL.

5. Ljudi prećutno izabrali da ostanu apsolutno iste budale i imbecili kao što su bili i ranije, i žive sa tim do jaja jednostavno. Što reče brat Kundera, nepodnošljivalakoća postojanja...

6. Švajcarska nije davala da izađeš napolje

ne nego u okolnim zemljama je bilo dosta strozije

7. jbg saci u fazi mrmota de ti nema levo desno, klinci često puta lupaju na max ali za sve ovo vreme vidim da usvajaju kapiraju i menjaju se, uče ubrzano

brt naše teme za vreme faksa je bila krmača piva i kanterica ili tako neko smeće, egzit jebeni lol koga boli kurac za to globalističko smeće

8. ali kako god vas dvojica ste mi blesavi malo, zivite u maltene diktaturi, gledate nepravdu oko sebe na sve strane, i iz toga imate dovoljno samopouzdanja da kenjate kako se po svajcarskoj ne postuju ljucke slobode ili tako nesto :)

9. Švajcarska nije davala da izađeš napolje
    ne nego u okolnim zemljama je bilo dosta strozije

ček jbt

nikakve posledice osim sto nisu mogli da putuju van svajcarske

šta se grbaviš sad jbt

10. zivite u maltene diktaturi, gledate nepravdu oko sebe na sve strane, i iz toga imate dovoljno samopouzdanja da kenjate kako se po svajcarskoj

hvala ti tebra uporedio si me upravo sa studentima koji u istoj toj državi daju lekciju celokupnoj eu žgadiji. Ništa gore od zlatnog kaveza.

11. kako se grbavim, citaj. "nisu mogli da putuju van svajcarske". npr odu na aerodrom - oni im traze sertifikat jer je obavezan za englesku, ne mogu da putuju. odu kolima, zaustave te francuzi na granici traze jel si vakcinisan. jel kapiras?

u svajcarskoj, nevakcinisan, isto si funkcionisao kao i vakcinisan. samo je problem bio putovanje.

12. pa dobro mogao si da dodjes u srb nevacinisan??? jel to bila poenta?

13. i srbija je trazila na aerodromu da si vakcinisan caro da udjes. ne secam se tacno, imalo je nekih sranja ako nisi.

14. ma to neki kratak period držalo vodu, usa bila najrigoroznija po tim pitanjima. Obj nije dovoljan razlog da se apriori vacinises u slucaju ako ti je sve drugo oko te price nebuloza

Granice su bile zatvarane al to se menjalo, čak su bili i dovoljni oni pcr testovi da nisi inficiran iako nisi vacinisan mogao si prodjes

15. ne zivim ja u srbiji mozda te to zbunjuje kad pricam iz mog ugla situaciju, ne znam sta me pitas

16. ma to neki kratak period držalo vodu, usa bila najrigoroznija po tim pitanjima.

pa eto, ne znam sta ste zapeli ko da su ovde u svajcarskoj obelezili nevakcinisane pa streljali. isto bilo ko tamo, ko putuje cesce je imao puno problema, ko ne mora, nije ako nece se vakcinise, koga boli kurac.

17. evo ovo

Švajcarska nije davala da izađeš napolje

brt iz konteksta se izvlači da nije moglo da se putuje bilo gde van švajcarske pa ispadne da ste bili uslovljeni od lokalnih vlasti, sad pričaš kako niste

Ne sećam se iz srb da je neko bio uslovljen na granici da izađe (kolima) i da mu domaći traže vakc karton, obično to traži zemlja u koju dolaziš, a opet kažem davali su to sa pcr testvoima i slično...moglo se i baz vakcine al neki kraći period nije moglo tipa 5-6 meseci ne duže.

18. Švajcarska nije davala da izađeš napolje

to si ti napisao jebem te, izvetreo ti mozak, ne citas ni sto ti pises, a ja pokusavam da vodim diskusiju sa tobom upickumaterinu. napises nesto pa me ubedjujes kako sam pogresno reko, alo bre, idi spavaj.

19. cek el real da si takva budala

znam par, nisu imali nikakve posledice osim sto nisu mogli da putuju van svajcarske. meni to nije bila opcija.

jbt

20. da to sam rekao. nisu mogli da putuju van svajcarske.

ti si onda pitao "svajcarska nije davala?" odnosno nisi ni pitao nego konstatovao

na sta sam ti ja rekao, ne, nego u okolnim zemljama je bilo dosta strozije. i onda jos jednom objasnio da su trazili na mestu ulaska.

i ti jok, i dalje zapinjes. i jos mi pricas o nekom kontekstu. aj saberi se malo.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.