Vaccina

1. Austrija bila najrigoroznija, i baš mi drago da sam to bezumlje video lično, a išao sam u najgore bezumlje bukvalno, i samo zato što me zanimalo da doživim to. Nevakcinisan. Može, al moraš sediš u stanu 5 dana, šalju kontrole (kao), mora radiš test svaka dva dana (smejurija), nemoš nigde i ništa, možeš u market da kupišhranu vodu i to (LOL) i u suvenirnicu, blejiš u suvenirnici do mile volje, na kasi te pitaju esil vakcinisan, ako nisi, nemoš kupiš, vraćaj sve na policu :D

2. Na kraju se i sestra i burazer i ja razboleli u isto vreme, iako su nam testovi stalno bili negativni haha. E to je distopija rođače, sve jednog čoveka sam pitao - zašto trpite ovo besmisleno sranje, ljudi sležu ramenima, u fazonu šta da radimo ostaćemo bez posla. Kakvi smo ispali degenerici, to je neopisivo.

3. ustvari, ovo je klasican profil care, ne znam sto se cudim. nece priznati da nesto nije razumeo ili pogresio, okrenuce svet naopako da tebi kaze da si budala.

nikad nista neces nauciti prijatelju. samo ces povracati tudje celog zivota, misleci da si pametniji od drugih.

4. nisu mogli da putuju van svajcarske

mogli su naravno, u srb se takodje moglo i to sam ti napisao (sa pcr testovima, isli nevacinisanu u grcku i kojekuda koko oces uz pcr) ali ti si ovo uzeo kao glavni argument za opravdanost vacinisanja. Ako ces real nije se moglo ni u svajcarsku po istoj metodologiji o cemu pricas, ali celta drugi sprečavali da bude slobodan nabijem te nakurac retardirana

5. nikad neces biti pametniji od onog sto si danas caro, a danas si gluplji nego sto si bio juce. mnogo si tvrdoglava i sujetna mazga da bi imao ikakve sanse da budes informisan kako bi zeleo.

pazi sta sam ti reko. reci ce ti i drugi kad te vide posle duze.

6. Austrija

zapravo australija bila najgora, tamo je 90%+ sprženo astra zenekom

7. Nisi mogao u Nemačku iz Švajcarske zato što Nemačka nije dala, al si mogao iz Srbije u Nemačku zato što je Nemačka dala, kapiraš. Švajcarska imala posebno rigorozan tretman da niko nigde nije hteo da ih pušta ako su nevacinisani, nas su puštali.

8. jedeš govna celte bukv, pokušavaš smrad oko sebe da opišeš mirišljavim kme kme drugi mu nisu dali da putuje da ide u srbiju a realno bilo varijanti koko oćeš da dođeš kući

9. Austrija bila najrigoroznija, i baš mi drago da sam to bezumlje video lično, a išao sam u najgore bezumlje bukvalno, i samo zato što me zanimalo da doživim to. Nevakcinisan. Može, al moraš sediš u stanu 5 dana, šalju kontrole (kao), mora radiš test svaka dva dana (smejurija), nemoš nigde i ništa, možeš u market da kupišhranu vodu i to (LOL) i u suvenirnicu, blejiš u suvenirnici do mile volje, na kasi te pitaju esil vakcinisan, ako nisi, nemoš kupiš, vraćaj sve na policu :D

vido sam i ja da je bilo npr dosta strozije italija, francuska nego ovde konkretno. italijani su na foru u srbiji, doneli strogo pa nikog ne boli kurac, austrijanci eto po tvojoj prici najgore od oba sveta, sto ima smisla, ovde se postovao zakon, al malo je labaviji i malko razumniji bio taj zakon. bar moje iskustvo.

10. Nisi mogao u Nemačku iz Švajcarske zato što Nemačka nije dala, al si mogao iz Srbije u Nemačku zato što je Nemačka dala, kapiraš. Švajcarska imala posebno rigorozan tretman da niko nigde nije hteo da ih pušta ako su nevacinisani, nas su puštali.

neće prizna pička

11. Nisi mogao u Nemačku iz Švajcarske zato što Nemačka nije dala, al si mogao iz Srbije u Nemačku zato što je Nemačka dala, kapiraš. Švajcarska imala posebno rigorozan tretman da niko nigde nije hteo da ih pušta ako su nevacinisani, nas su puštali.

nije zavisilo to od zemlje odakle dolazis, nego gde ides brt.

12. caro, sa tobom sam zavrsio razgovor. nema nikakvog smisla raspravljati sa magarcinom.

13. nije zavisilo to od zemlje odakle dolazis, nego gde ides brt.

pa mogao si u srb, mogao si u grčku, isli ljudi u madjarske... malo vise cimanja al moglo se bez vacine

14. ne sviraj kurcu celte teorija ti pala u vodu jedi govna lol

15. Mogao si de oćeš sa testom, posle kad su izvalili da mogu da otimaju lovu uveli strogo onaj od devet iljada dinđi. Čuj nisi mogao, ja bio u Hrvackoj, Mađarskoj, Austriji, niko ništa nije pitao, kakva vacina kakve gluposti. Nisi mogao u kafane i muzeje, ni na posao vrv al to me nije kačilo, mogao si u markete i molove da kupiš namirnice naravno.

16. a i mnogo ste mi vi zapeli sa tim kao ja u zlatnom kavezu, a vi slobodni ko ptice na grani.... realnost je da ako sam ja u zlatnom kavezu vi ste u onoj mrezi za kokosinjac, sa govnima.

al ustvari, sve to je jedenje govana. jedina realnost je da niko ziv nije u kavezu, osim ako taj kavez ne napravi sebi u glavi kao recimo nas cara ovde, koji nekako sve zna, a nista nije u zivotu procitao, ako mogu tebe da citiram melkore.

taj kavez im sluzi da gadjaju govnima onog ko im se ne svidja bez straha da im pridje bilo sta.

jedino taj kavez postoji, realno. i znam da isto mislis :)

17. jeste bili avionom negde?

18. Sad je masa lekara pootpuštanih krenula da tuži na sve strane i uzima lovu, vrv će im se pridružiti i ostali. Jbg vonder lajen nakupovala vakcina, napravila posao korporacijama, e sad koga su zajebali zajebali su ga, na kraju su i bacili onih silnih zaliha majmuni.

19. Celte brt kakvi kavezi u glavi, nisi mogo na posao ako nisi vakcinisan lol, dobijao otkaz bukvalno. Novaksa deportovali iz Australije ne zbog kaveza u glavi već jer su od sebe napravili ultrafašizam. Idem da spavam, lepo se igrajte.

20. a i mnogo ste mi vi zapeli sa tim kao ja u zlatnom kavezu, a vi slobodni ko ptice na grani.... realnost je da ako sam ja u zlatnom kavezu vi ste u onoj mrezi za kokosinjac, sa govnima.

odlicno poredjenje, samo dosta se lakše izlazi iz onog zarđalog kaveza, ovog sa zlatnim rešetkama čuvaju ko zlatnog dresiranog verziranog mejmuna, taj im je najbolji jer mu je lepo i ne vidi razlog da bude sa druge strane rešetke

On uzme bustera ko dobar dan i tripuje sobdu lol

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.