Vaccina

  1. hahah to sad kao teroija zavere da je iscureo virus lol. Misterija kao i razaranje sevrnog toka

    bio onaj nas drugosrpski epidemiolog radovanovic onaj slepac, kaze kinezi oni su takav narod rade svasta, zavlace se u sumu jedu kojekakve zivotinje...onda se ljudi inficiraju zivotinjskim virusima i eto problena lol

  2. Ne mora biti vještački kreiran da bi procurio iz laboratorije. Čuvaju oni tu u laboratoriji veliki broj raznih sojeva prirodnih virusa slijepih miševa na primjer. Mogao i tako neki da procuri.

  3. to sad kao teroija zavere da je iscureo virus

    Po meni to nije teorija zavjere već realna pretpostavka. A da je namjerno pušten, to već jeste teorija zavjere. (Ili ako se dokaže, stvarna zavjera)

  4. Jovo čim vidis da fektcekeri debankuju sta god stignu odma znas da ima veze sa kreiranjem misljenja javnog mnjenja

  5. A i da je namjerno pušten, ne mora biti zavjera neka globalna. To je mogla da uradi jedna budala, ili par budala, bez aminovanja svjetskih elita. Teoretski svako ko radi u tom institutu tehnički može da pusti neki virus. Ili u bilo kom institutu koji proučava viruse.

  6. Da je to slucaj vec bi kinezi napravili tri supe od njega, da se ne lazemo.

  7. Jovo čim vidis da fektcekeri debankuju sta god stignu odma znas da ima veze sa kreiranjem misljenja javnog mnjenja

    U ovome ima istine... Mada mislim da je u većini slučajeva iskreno debankovanje iz dobrih namjera. Mada nekad mogu i namjerno tjerat vodu u nekom smjeru.

  8. Šta bi napravili Kinezi? Nisam te skonto šta pričaš...

  9. Mada mislim da je u većini slučajeva iskreno debankovanje iz dobrih namjera. Mada nekad mogu i namjerno tjerat vodu u nekom smjeru.

    ovo isto neko finansira, nema niko interesa se ovim stvarima bavi slobodnom voljom. Ovo ti dodje u ranku sns botovanja. Internet je sad prepun tih nekih objasnjenja gde nije dovoljno da izbace neku vest, nego da ti i objasni kako treba da mislis vezano za tu vest. Inzenjering klasican.

  10. Šta bi napravili Kinezi? Nisam te skonto šta pričaš...

    Da se ovo desilo namerno za iznosenjem virusa od nekog zaposlenog kinezi bi ga satrali unutrasnjom kontrolom. Vrv bi streljali sve zaposlene. To dodatno ide u prilog za onu pricu da taj lab nije u vlasnistvu kineza vec funkcionise po who gejc fauci standardima, odnosno da se samo nalazi u kini nista vise

  11. Ima definitivno istine, samo je pitanje u kojoj mjeri. Po meni neke stvari zaista i zahtijevaju debankovanje. Ali u pravu si da čak i tad, često neko to radi iz nekog interesa.
    Mada imaš i sajtova kao što su snopes.com gdje to zaista rade entuzijasti već 20 godina kojima je cilj da ispitaju validnost raznih glasina koje se šire po netu.
    https://www.snopes.com/

  12. često neko to radi iz nekog interesa.

    Evo na primjer moj interes u debankovanju one 33-ke je da bi pokazao jednom Cari kako se može nategnuti tako neka teorija za bilo koji broj, i samim tim pada u vodu. Dakle, čist altruizam.

  13. Da se ovo desilo namerno za iznosenjem virusa od nekog zaposlenog kinezi bi ga satrali unutrasnjom kontrolom. Vrv bi streljali sve zaposlene. To dodatno ide u prilog za onu pricu da taj lab nije u vlasnistvu kineza vec funkcionise po who gejc fauci standardima, odnosno da se samo nalazi u kini nista vise

    A kako bi dokazali? Teško, i da stvarno jeste, kako ćeš dokazati?
    A opet, nije ni Kina neka zemlja 3. svijeta pa da dozvoli svakom da otvara takve institute u po Kine. Valjda znaš kakav je njihov režim i odnos prema Americi.
    Ne sporim da možda ima međunarodnog učešća u tom institutu, ali mislim da nisu ni Kinezi baš budale.

  14. asi ponosan sto si debankovo 33jku, nista time nisi dokazao bukv. Simbolika definitivno postoji a to je samo jedna od stavki. Cus 33, jak broj. Vrv i 24 ima slicnu simboliku, a najverovatnije jeste da su u pitanju c/p vesti sto je opste poznata praksa moj jovore. Daj za jos neke cifre, fazon 666 obolelih

    A kako bi dokazali? Teško, i da stvarno jeste, kako ćeš dokazati?

    preventivno ih pobiješ po staroj dobroj praksi! To se i dalje tamo praktikuje, skoro su opet porokali neke zbog malverzacija u privredi.

    Valjda znaš kakav je njihov režim i odnos prema Americi.

    Ovo je diskutabilno, i dalje gro americkih korporacija sljaka tamo, poput onih ajfon fabrika gde imas zastitne mreze protiv samoubistva

  15. Daj za jos neke cifre, fazon 666 obolelih

    To je isuviše velik broj da bi se često pojavljivao toliki broj oboljelih, mada vjerujem da ima i takvih slučajeva.

    Ovo je diskutabilno, i dalje gro americkih korporacija sljaka tamo, poput onih ajfon fabrika gde imas zastitne mreze protiv samoubistva

    Ovo je tačno.

  16. taj stankovickin insajder video pregledaj sa bivsim ministrom zdravlja i ljudima iz who i nadji paralele sa recimo korona plandemijom kate ne bude mrzelo. ima dva dela bukv to periodicno treba se odgleda ko pandemijski bukvar bukv

  17. Kako cure virusi iz laboratorija?

  18. ima dve opcije

    1.debil se zaigro zakacilo se na kaput
    2.debil je pokvaren oce potruje svet

    ovo sistemski da se pusti to neje opcija

  19. Ja mislio da ti lepi mića bleji na avatoru dok ti nisam ušao na profil malo pre jebač, lol

  20. Odvrnuli grejanje pa se uhvatio kondenz od virusa i procurilo jbg

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.