Prijava

Jel ovi što su se već cjepili protiv šišmiš virusa imaju neke vajde, ili smo svi u istom čabru?

Au kakva će to žurka biti kad za još jedno 5-6 fejspalm pandemija naleti ona prava, a mi se već smorili neće niko da se tretira bilo čim. Ima da nas satre ko muve.

Jel ovi što su se već cjepili protiv šišmiš virusa imaju neke vajde, ili smo svi u istom čabru?

zapravo jedna od nus pojava fajzerice je hantavirus

Hantavirus is listed in Pfizer’s 38-page document.
Page 33. It’s one of 1,233 listed side effects.

https://pbs.twimg.com/media/HHtnC-hWEAQVdLP?format=jpg&name=medium

melkijades
Au kakva će to žurka biti kad za još jedno 5-6 fejspalm pandemija naleti ona prava, a mi se već smorili neće niko da se tretira bilo čim. Ima da nas satre ko muve.

Upravo tako - biće neki jako smrtonosan virus, ali NEĆE biti vakcina i u medijima će reći da nema smrtnosti, a ljude će lopatama čistiti sa ulica LOL

Humanoidni roboti i to je sad reseno

Хахахаха у праву је цара, пазите ми смо браћа са кинезима, они су ту најнапреднији па ће нам послати роботе и бићемо први у европи по брзини чишћења!!

Први у јевропи други у свету

haha blokirala me oba ova retarda lololo

tviter jebeni, leglo nabedjene sujetne žgadije, najgora mreža 100% al dobar je flow

sve potomci komunjara..pola tvitera kukalo za jebenim titom pre neki dan.e zamisli kukas za titom.nisam verovao sta gledam

otprl hajp je da se ima jak akaunt i onde ide mediokritetska žgadija koja će da te zaprati i međusobno mazanje govnima.
Ofc ima i tone normana ali algoritam podržava ove debiloide željne internet pažnje i lajka, kao i manje više svuda.

Onaj topalovic ofišl baja mi skinuo neki mim i objavio kod sebe i blokirao me zbog toga hahaha. Prati ga 50k naloga.

Ipak reditovci su prvi po retardiranosti. Na fejzu su babe i tetke.

da, twiter zna da bude mnogo odvratan sa tim debilima..ja u zadnje vreme gledam klupove na insta.zadrzim se na nekom koji mi se svidja i onda algoritam samo salje slicne.gledam kako je u kini..kako su im uredjene bolnice..kamere svuda, roboti setaju..ima svakava ludila.lepo je to ali vecina tamo zivi kao mi ovde..

brt to zarazno u picku materinu, matrix jebeni, najgore je klipove geldati na tim platformama odvali te u par minuta.

nekad u srecna vremena slusao miroljuba i balkan ćinfo al jbg vreme sad takvo da moraš svašta da proguraš kroz sistem da bi ostano na nekom pragu informacije

ma kakvi ovo sad je beli sum na max..jbt vidim tri klipa gde likovi pricaju kako je dobro za bol u ramenu da se uhvatis za sipku i visis, posle 5 min vidim klip gde lik prica-ako vas boli rame nikako nemojte da visite na sipci..ma daj keveti.