Vaccina

1. Jova
    Jovor
    Jovox
    E-Jovox
    Evox

2. Ahem - evo smogoh malo vremena, fejlovao sam mizerno u nastojanju da dodjem do Rangitotoa na foiling zmaju, jebo ga onaj ko ga napravio i mene ludog drogoša što sam iskeširao tu ideju. Iz smrdljivog wetsuita se javljam, da sam se ranije vakcinisao ne bih imao problem da čekam na decu dok se izbanjaju, jel tako.
    LM - šta, kao medecinari do kovida bili sveci, a? Ili nisu, ili si vodio nejač kad im se sloši kod lokalne babe-travarke, obilazeći dom zdravlja u što širem luku?
    Nemoj se grudvamo. Reci da si onaj lik koji kad mu septička počne da preljeva ne zove struku, nego rukama kopa gomna. Koji dodje kod doktora na večeru pa počne da mu objašnjava o trombovima.
    Postoje civilizacijske tekovine, kao naučni metod, na primer. Umesto da ljubiš zemlju po kojoj je Gejc hodao ne bi li spasao tvoju staramajku od visoko verovatne smrti, ti huliš i daješ vazduh za disanje raznoraznim kvazi-naučnicima, teoretičarima zavere i lezilebovićima.
    Fauči je faca, onaj etiopljanski smrad iz UN-a je druga priča, ali vakcine za kovid su spasile milione ćivota i to je istina i svako ko se ne slaže sa tim je FAŠISTA.

3. CiviliZaciJsKe TekOviNe (rnk eksperimentalne vacine)

Chevara, bio si deo eksperimenta. Cujem da spremaju zahvalnice. Uramljene.

4. Прође 4 године, изађе брдо информација у јавност, многе од стране стручњака с озбиљним педигреом. Маса људи умре под бизарним околностима. Ни у једном тренутку разним хотулима Гејцовим заморчићима не падне на памет да је можда нека мутљавина по среди. Само дођу и напишу антиваксери/теоретичари/фашисти да би лакше павкали. Нема сврхе с ретардима човек превише да се убеђује, неће ништа да прихвате док не постане мејнстрим. Односно док не потврди "ауторитет". Зато сисајте курчину нама фашистима мејмуни глупи.

5. Ma dobro, chegevara zivi u libtardskoj distopiji okrenut intergalaktickim svetovima tako da mu fajzerisanje dodje kao hobi lololo

6. Pa dobro, kod nas je desnica na vlasti, pametnom dosta.
    Slušajte arefkeja i nektara i bitno je da ste srećni.
    Uhvatili vas u mašinu dez i mis informacija, navukli vam vunu na oči, u neku ruku mi je skoro pa žao dok vas gledam iz ove PERSPEKTIVE.

Izašlo brdo informacija šatro gistro, jel znaš definiciju reči “informacija”?
    Ne bih rekao.

7. Какав спецош

8. Umesto da shvatite da je ovo pobeda globalizma u svakom pogledu, da se PLANETA jebena ujedinila i uradila nešto uzvišeno, bukv vanzemOljci da su nas napali bio bi sličan zbliž, i da je sledeći korak kolonizacija Proksime, vi se ložite na M. Petroviviće, Nektare, Arefkeje i njima srodne duše i zabijate glave u pesak.
    Dodje trenutak kad moram da odustanem, jebi ga.

9. Nego aj da se ne lažemo - Rumunji već pali, Putler ima Moldaviju na izvol’te - ruska čizma dolazi, idemo na NATO - wait, what?

10. Koji je to auto bolji od Moskviča lol

11. chevara odlicno si razradio tehniku pracenja tokova novca ali u pogresnom smeru lol

12. bukv vanzemOljci da su nas napali bio bi sličan zbliž

ko se ne vacinise nema sta da trazi u ovoj borbi. O napustanju orbite da ne pricamo, cus neki virus da se posalje u kosmos...de bi zavrsili. I u ejlijenu u svakom nastavku posebno vode racuna da ne posalju neku infekciju samo u obrnutom smeru, iz kosmosa na zemlju.

13. Pa dobro tzarinho, šta i ja znam. Nemoš uvek da veruješ posrnulom jedriličaru u vonjavom wetsuit-u lol
    Odoh pod tuš, sva sreća pa sam se vaxxovao, zamisli spiku da nisam pa da imam 7 patuljaka, morao bih sledećih 5 sati da se raspravljam s vama jereticima

14. sam se vaxxovao, zamisli spiku da nisam pa da imam 7 patuljaka

ma ne bre, ovo se odnosilo na ranije periode kad nije bilo vaca pa ljudi sta ce morali da prave po desetoro jer osmoro devetoro ne prezivi. Sad kad imas vacine mozes sebi dozvolis da ne zivis u coporu i da deca nisu neki teret, da moze da se putuje jede govna i tako to. Ono sto gejc navodi kao benefit. Kvalitetan civot vacinisane dece

15. Sad kad imas vacine mozes sebi dozvolis da ne zivis u coporu

pa ni tad nisu ziveli u coporu, naprave 10 pa ostanu 2-3. copor samo kad krene malo medecina pa ti prezive sva 10, pa mora ih hranis sve.

u juznoj americi nisu ni davali ime detetu do 3. god, zvali svako tipa "kme" ili tako nesto, manje mucno kad umre.

antivakcinasi, taj svet prizeljkujete ponovo. good ol' times.

16. uglavnom je jedno od deset ostajalo (nece da kazu) a to jedno pokose male boginje i tetanus, tako je bilo.
    Na stranu sto ni struje ni frizidera nije bilo...nikakav znacaj bukv

17. sustinski vremena su sad takva da sa vacama mozes izbacis komotno stvari tipa:
    -centralno grejanje, toplu higijenski čistu vodu
    -pravilno cuvanje namirnica
    -izobilje hrane i dostupnost tokom cele godine
    -poznavanje prevencije i materijalno blagostanje (relativno)

sad sve ovo moze da se ukine el imamo vacinu koja spasava meleone ćivota

18. al kakav je to mali benefit u odnosu da deci ubrizgas malo koktela na bazi zive aluminijuma i fetusa mejmuna. Bukv must have

19. *formaldehid da ne preskocim jbt

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.