Vaccina

1. sta god da postoji ima neku zapreminu u prostoru. moze da se gleda sa ove strane, ili one, da se okrene, ima perspektivu, i 3 dimenzije. ne izgleda isto u prostoru ako se posmatra iz 2 razlicite tacke, i povezano je sa sredinom u kojoj postoji.

osim care. cara zivi u 1-dimenzionalnom svetu. za njega postoji jedan kraj ili drugi.

2. asi ga argumentovao u picku maternu, istovremeno zastupajuci tezu apsolutne vacinacije

3. inace celt je relativno za vacinaciju

od vacina: stavite sve

4. brate... rece jednom (mislim bar, ispravi me) da nemas decu. nabio si 40 god u dupe. nemas odgovornost prema drugim ljudima, ne donosis odluke od kojih moze da zavisi ceo zivot nekome, i zdrav si.
    sto pa ne bi tudjim kurcem mlatio gloginje? i ja bi verovatno.

5. c, pitao si koko dece imam pa sam ti reko el ti nije glupo takva pitanja postavljas (kao i sad, i kao da to menja sustinu) pa si se posle izvenuo ocigledno misleci da neam djece

6. jesi ih vakcinisao?

7. emas odgovornost prema drugim ljudima, ne donosis odluke od kojih moze da zavisi ceo zivot nekome, i zdrav si.
    sto pa ne bi tudjim kurcem mlatio gloginje

i ovde si solid fejlovo

iz navedenih razloga ljudi i preispituju vacinaciju, odlazu je, odbijaju neke vace itd. Takodje iz istih razloga ljudi ne uzimaju preporuke i naredbe kojekakvih lekara placenika koji im ko pop govore ako ne uzmes ovo ima dumres sutra i ides u pakao

8. esi ih vakcinisao?

jok, ili da se bolje izrazim od aposlutno ne do minimalisticki

9. Sustinski nakon par odlazaka kod drzavnog pedijatra na savetovaliste uvidevsi da svaki dolazak podrazumeva po jednu vacinu i da u suprotnom nemas zasto ni da dolazis ukapirao sam da to nije savetovaliste nego punkt za vacinaciju. Od tada sam prestao idem tamo i potrazio lekare koji nisu pod direktnom ingerencijom who (mejmuni koji rade kako im se kaze)

pre toga sam bio provaxer ko i ti, znaci u periodu dok nisam imao decu

10. e onda si malo veci problem za drustvo od obicnog prosera.

ne kazem ja sad da uzmes pa redom sve, kdapiram to. al brate, ne bi mogo da baziram zdravstvene odluke deci na osnovu onog sto sam video na bitchutu pa da ga jebem. kolko god ubedljivo zvucao neko.

necu vise sa tobom na ovu temu, uvredicu te.

11. i ne zovi me provaxerom, ne uklapam se ja u tvoje jednodimenzionalno posmatranje sveta.

12. naravno da jesi provaxer, zato si se i busterovo ko mejmun. I da, jesi problem za drustvo jer si mentać

deci na osnovu onog sto sam video na bitchutu pa da ga jebem

c, nakon drzavnog lekara bio sam do mnogih drugih koji mogu izraze stav a da ne dobiju otkaz. NIsu ucenjeni, ne rade samo svoj posao vec i misle glovicom. Bitchut je vise razonoda.

13. celte, ajde iskreno, el bi me deportovo negde i gde?

14. to ti bukv ide ovako:
    -ides u mesaru: dobices meso
    -ides u prodavnicu: dobices leba
    -ides u drzavno savetovaliste za decu: dobices obaveznu vacinu

15. Celt i ja u prati Sunce fazonu, tačno na 12 sati razlike, dok se jednom ne smrkne drugom ne svane hehe, ufatili avakse na prepad

16. celtara chevu team vs avaxi 6:0 (double hattrick) lol

17. Топла браћа, сад шаљу један другоме дик пикове у пвт да прославе

18. https://www.hhs.gov/immunization/who-and-when/gay-or-bisexual-men/index.html

lolcina

Which vaccines are recommended for gay and bisexual men?
    If you’re a man who has sex with men, talk with your doctor about recommended vaccines that protect against:

COVID-19
    Flu
    HPV
    Hepatitis A
    Hepatitis B
    Mpox

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.