Prijava

sve to treba pogasiti i igrati cs 1.6 i jesti govna na nekom serveru tamo je istina

uzo dva mala kerijera kapiram da necu vacinisem nema poentu

vidim vacina za besnilo ide pajsad jednom godisnje, to ko fazon ovo sa penzosima sto ide na sezonski grip

vacine mora redovno da se unose u organizam

hahah gleam sad moram šatro da čipujem i vacinišem kera istovremeno prema ćaci zakonima a u slucaju da mi naidje pajsad inspekcija ili da bi mogao kera da vodim preko grane sa sobom lol

ovo čišćenje od parazita smislena priča al to bukv sa tabletama sirupima se rešava preventivno ko fazon

I V E R M E K T I N
V
E
R
M
E
K
T
I
N

da sad i ker ima svoj pasos..to za parazite mora.terijera si uzeo?ja volim nemackog lovnog ali je mnogo aktivan..oni i malinoa mi najbolji psi ali nisu za svakog

da sad i ker ima svoj pasos

vidim mora da se čipuje to je šatro obavezno i vacina protiv besnila. Ovo da čistis parazite nije zakonom regulisano a ostale neke vacine su prema preporuci.

Čipovanje sluzi samo da udjes u evidenciju da moze inspekcija da te drka ako ne vacinises svake godine na besnilo jer je obavezno. Ofc ako oces kera da vodis preko grane onda ti stvarno i treba onda je ok.

Uzeo dva džek rasela ženke dobre su kerine, uzeo jer su sitni da ne prave previše sranja, malinou imao ranije nenormalan ker, odlican je i border koli al relativno su krupni i prljavi.

Čantavirus

Feketiš!!!

Uzeo dva džek rasela jer su sitni da ne prave previše sranja

Sve te jeblo ludo džekrasel je sinonim za sranja bukvalno, kao da si ga narokao spidom i ekstazijem a nema dugme za gašenje. No dobro, neće ti biti dosadno. Vakciniši protiv štenećaka obavezno, da ih ne zaraze mačke i pocrkaju, što se neretko događa, i čisti ih od parazita redovno, da ne počnu da ti češu dupe o beton, i da ne pocrkaju isto. Tablete.

pa nemam mačke, al realno pre bi to dao kerinama nego ovo za besnilo. Ove lekove za parazite uzimam 100%

Vakciniši protiv štenećaka obavezno, pocrkaće ti psi ni krivi ni dužni. I protiv besnila, odradi to. Kakav si čovek, umesto da uzmeš dva psa iz azila ti kupuješ GMO džukce, sad si me razočarao do groba.

Vakciniši protiv štenećaka obavezno

pa nemos samo na to nego ide petovalenta vacina rizikujem da mi ker postane autistican i mora tri revacine

umesto da uzmeš dva psa iz azila

Pa ti iz azila su svi protektorisani, samo se ubacuješ u bazu soroševim mentalaćima kao da ti nataša kandić uvalila kera bukv

GMO džukce

ma jok, neka sirotiljska spika bez papira, baba stavila oglas za unuka, kacam dao pare babi kaže unuk uzima ide za grčku ovegodine

evo kera
https://i.ibb.co/cKRfCmmB/Screenshot-2026-05-13-222837.jpg
https://i.ibb.co/SXY87sDn/Screenshot-2026-05-13-222825.jpg

moram kuću neku da im smislim i adekvatan boks jebo vacine & veterinare. Prvo krov nad gloovom

Да им не кисне глоова

Шта је ово о чему се ради

turbokancer kod kerova i macaka, pocelo i kerovima da sipaju mrna vacine

Ето, нисам чуо за то, што би то радили питам се сад, а капирам кацу већ децу затровали ај и керове и мачке да им поубијамо