Vaccina

1. Samo molim Boga da sinofarm sprecava da dobijes tezi oblik. Ako ne, ugasili smo ga jbg. Tj mi, medicinski radnici, usracemo se opet od posla. Al sta da se radi jbg.

2. Inace, neko moje razmisljanje. Mladi i zdravi ce u ooogromnom procentu preziveti virus. Treba razmisljati o dugorocnim posledicama infekcije: priraslice na srcu, plucima, promene na krvnim sudovima, neplodnost.to cemo znati za desetak godina

3. jbt jedna moja koleginica, 30 neka godina cirka 6 meseci jos joj se nije skroz vratio miris/ukus, moguce da su joj trajno osteceni senzori u nosu.
    ostali mladi sto fizicki aktivni, preleze, nakon mesec dva trce ili neki sport i ne ide nesto ko sto je islo.
    ma da je samo kasalj sezonski sto pokupim pa kasljem po 3 nedelje pa bi reko bodi me jebi me radi sta oces, samo da ne kasljem ko debil nego da spavm normalno, a ne ovakve stvari, al jok, vakcine su opasne.

4. Kako nisu opasne, evo ja danas primio jednu i odmah mi se 5g toranj digao

5. bt jedna moja koleginica, 30 neka godina cirka 6 meseci jos joj se nije skroz vratio miris/ukus, moguce da su joj trajno osteceni senzori u nosu.
    ostali mladi sto fizicki aktivni, preleze, nakon mesec dva trce ili neki sport i ne ide nesto ko sto je islo.
    ma da je samo kasalj sezonski sto pokupim pa kasljem po 3 nedelje pa bi reko bodi me jebi me radi sta oces, samo da ne kasljem ko debil nego da spavm normalno, a ne ovakve stvari, al jok, vakcine su opasne.

moj mladji brat, 19 godina, u martu prelezao, jos uvek mu se miris nije vratio, tek sad je pocelo polako da se vraca, oseca samo jake arome

jedna rodjaka prelezala u avgustu, jos uvek nista evo skoro godinu dana

doduse, oboje su okej otkako su prelezali osim mirisa

6. Idi na https://wonder.cdc.gov, uđi u Vaccine Adverse Event Reporting, složi se sa uslovima pa stisni na request i u sekciji 4 štikliraj sve od <6 months do 6-17 years ali nemoj se zajebati pa stisnuti ono prvo (all) jer će onda prikazati sve godine, a ne od 0 do 17

7. I u sekciji 5. Isto štikliraj Death, life threatening i šta već oćeš da mapiraš

8. ok, uradio sam sve i dobio sam samo ovo:
    https://postimg.cc/ph6gVdBx

ne razumem sta ovo znaci

9. stiklirao sam death

10. da selektovao sam i samo covid 19 u onoj tabeli, to mi nisi pomenuo al kapiram da je relevantno.

objasni mi pls sta znaci ovo

11. Pa indijski(mrzim indijce prljave) soj je blazi od obicnog kovida,samo se lakse siri zaraza LOL

12. Znači da si verovatno kupio neku njivu u Bangladešu za 40.000$. Tačno će TF da nas navuče da jednog dana kliknemo na neko djubre i diće nam keš sa kartica, osećam.

Šta znam, od svih ljudi koje znam da su zapatili boleštinu (a znam ih mnogo, naročito iz jenuara) samo dvoje su kuburili sa mirisom. Drugarica se i dalje žali da ne oseti najbolje doduše, za ovog drugog pojma nemam. Ko je bio malo stariji i imao neku hroničnu bolest - ili je preminuo nažalost, ili se teže iščupao (respiratori, infuzije i ostala čuda). Što se tiče mladjih od 40 znam za 3 momka da su nastradala (dvojica odavde sa vukajlije) i za jednog sam čuo, ostali mahom nisu ni osetili. Vidjećemo sad sa ovim delta sojem kako su ga doradili.

Ali da se ne zajebavamo - kod ns se uveliko gradi bolnica za ovakve stvari (moraju se i pare doduše negde oprati), ovo neće skoro proći. Suviše je profitabilno pod 1, pod 2 jedinstvena je prilika da se izguraju neki novi zakoni i pod 3...Nema pod 3, keš i zakoni samo. Ukratko - septembar, vraćaj mere, bolnice se pune, čeka nas ljuta bitka, naredne dve nedelje su ključne, krivi su antivakseri itd.

13. kod ns

Mislis kod nas ili kod Novog Sada?

14. Query Criteria:
    Age: < 6 months; 6-11 months; 1-2 years; 3-5 years; 6-17 years
    Event Category: Death
    State / Territory: The United States/Territories/Unknown
    Vaccine Products: COVID19 VACCINE (COVID19)
    Group By: Symptoms
    Show Totals: True
    Show Zero Values: False

Da, zaboravio sam da spomenem tu sekciju znači trebalo bi da nađeš i štikliraš covid 19 vakcine i tako bi ja msm trebalo da ti bude ispod.
    Pa ništa sad pošto iz nekog meni nepoznatog razloga ne može da se prikaže "chart" polje jer kako stoji tamo ima previše itema onda samo prošišaj šta tu stoji koji su simptomi, koliko ih ima itd, za DEATH stoji 9 i dalje što čisto sumnjam da je stvarno tako

15. Поремећене антиваксерке ЛОЛ. Погледајте док можда не обришу.
    https://www.youtube.com/watch?v=zp_zNSEW1wc&t=329s

16. Da, zaboravio sam da spomenem tu sekciju znači trebalo bi da nađeš i štikliraš covid 19 vakcine i tako bi ja msm trebalo da ti bude ispod.
    Pa ništa sad pošto iz nekog meni nepoznatog razloga ne može da se prikaže "chart" polje jer kako stoji tamo ima previše itema onda samo prošišaj šta tu stoji koji su simptomi, koliko ih ima itd, za DEATH stoji 9 i dalje što čisto sumnjam da je stvarno tako

ali trifors, oni podaci ne kazu bas nista, i ne pise sta su, od cega i ostalo. meni ono izgleda kao neki data dump koji moze da se tumaci na 1000000 nacina. ovo ti pricam iz iskustva.

posto aj baci pogled na razloge smrti u listi, cenim da nisi:
    completed suicide 3
    gun shot wound 1
    failure to thrive 1
    laboratory test 1

i slicno, sto, jesam laik, ali mi ne lici na posledice vakcinisanja.

to je ono sto hocu da ti kazem kad vidis nesto zvanicno i delis, nije jednostavno da se dodje do zakljucka, i velika je verovatnoca da je neko video nesto, ovlas razmislio o tome sa zakljuckom unapred sta hoce da nadje i onda izvadio jednu brojku iz neke besmislene liste, iz neke arhive svega i svacega nepovezanog i "aha, evo ga, istrazivac sam veliki".

ako establisment krije nesto od tebe, on krije to od tebe, nes ga naci na zvanicnom sajtu.

17. ili ja ne razumem nesto, ali nisi mi objasnio detaljno sta znaci to

18. Istražiću detaljnije kasnije pa ti javim

19. i lakse malo sa ovim delta pricama, prvo u UK za sad niko ne umire ili zaglavljuje bolnicu od toga, vakcine deluju, i ne siri se medju starijom populacijom koja vakcinisana.
    plus, cini se da je sam virus svakom novom mutacijom manje opasan a vise zarazan, jer jebi ga, priroda.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.