Prijava

Svestokrator hocu te pitam nesto sta ti miskis jel ako bi isja ti da gines na to kosovo jel bi mozda srbi sto zive na kosovu ti rekli hvala i u tu zahvalnost ako neko od njih ima para ti pomogja kad ti treba racuni se plate a ti si u teskoj situaciji.E cisto sumnjam brate moj da ce dozivis takvu zahvalnost, e doziveces je kad svemirski brodovi ovde dolete mozda tad.E sami sebe prodadosmo onoga dana kad se nismo naucii nekom razumevanju i zahvalnosti.

Svestokrator hocu te pitam nesto sta ti miskis jel ako bi isja ti da gines na to kosovo jel bi mozda srbi sto zive na kosovu ti rekli hvala i u tu zahvalnost ako neko od njih ima para ti pomogja kad ti treba racuni se plate a ti si u teskoj situaciji.E cisto sumnjam brate moj da ce dozivis takvu zahvalnost, e doziveces je kad svemirski brodovi ovde dolete mozda tad.E sami sebe prodadosmo onoga dana kad se nismo naucii nekom razumevanju i zahvalnosti.

Ево немам паметнија посла него да идем на Косово да погинем.

U Bosni i Hercegovini (uključujući RS naravno) živi samo jedan narod - Bosanci.

Tebi je lako, Bosna je Jugoslavija u malom i dalje. Nekad sam mogao sa pričam ja sam Jugosloven (otac Hrvat keva Makedonka pravoslavna) ja kao ja sam Jugoaloven i mirna Bačka. A sad šta da budem kad Jugoslavije više nema? Tebi je lako, kažeš Bosna i ćao. Imaš nešto da sebe umiriš.

kad budemo priznali kosovo i ne budemo priznavali njihove fakultetske diplome onda ce u srbiji da bude malo bolje.trebamo jos da im zahvalimo sto su se sami otcepili, uvek su bili samo teret.

da, svima je poznato da su balkansko poluostrvo naselila 2 slovenska plemena - srbi i bosoonci

xdd

u bosni su pre poturica živeli srbi i hrvati, pa ti kako hoćeš

Bosanac je bosanac koje god religije bio

Bosanac je samo teritorijalna odrednica, kao i Srbijanac

Srbijanac je rec koja ima znacenje samo za bosance

Meni malo smešno kad Srbi, Bosanci i Hrvati raspravljaju o svom i tudjem nasledju i korenima, a jebeno svi u toj raspravi za pretke imaju i ponekog Rumuna ili Čeha, Crnogorca, Rusina i neretko polu - Cigu. Kao one ponosite beogradske i novosadske "stare porodice" čiji je jedan pradeda iz Like a drugi iz nekog sela kod Niša, a babe su jedna iz Gornjeg Milanovca a druga iz Beograda. Zapravo ne baš iz Beograda već iz Čačača (Ovča-Borča-Krnjača).

Svi koji pljuju svoje komsije, treba da znaju da mrznju na Balkanu nije posejao narod, vec crvena udbaska gamad sa svih strana, zarad svojih bednih interesa. Pre nego opljunete muslimana, madjara, bugara, rumuna (dobro hrvata mozete, oni jesu govna), procitajte imena mucenika sa Kosara. Pored mase srpskih imena, nacicete i sledeca:
Božilov Ljubiša, Tibor Cerna, Vučelj Naser, Čolaković Izet, Sič Josip...

Tome su trebali da vas uce vasi napredni radikali, vasi raspali crveni roditelji koji jos kukaju za prvom petoletkom i vasi usrani nastavnici/profesori.

https://www.youtube.com/watch?v=K2YCU-FecBk

ja ne pljujem nikoga, samo kažem da na balkanu postoje samo srbi, hrvati i srpska i hrvatska plemena koja su vremenom stvorila svoj nacionalni identitet, što je nebulozno, ali diskusija sama za sebe. reći da su bosanac fikret iz sarajeva i Pyc iz banja luke je preglupo. a ljudi koji to rade neretko pričaju protiv jugoslavije. zar nije jugoslavija pokušala isto da uradi, nazivajući sve nas jugoslovenima? jebite se levičari, u bosni žive srbi, hrvati i muslimani, a u crnoj gori srbi, zbunjeni srbi i muslimani. zglavkar je pao na muslimansku propagandu jer jedino oni i guraju to "jedinstvo" Bosne, a hoće da Bosna bude viđena i prepoznata kao islamska država. pa lol.

Hezno Bosna je imala nacionalni identitet prije rata, i prije Jugoslavije, isto kao Srbija i Hrvatska. Znaš kako znam? Kad smo iz Bosne izbjegli u Srbiju 90-tih Srbi su me zvali "glupi Bosanac". Ne Bošnjak, ne Bosanski Srbin (znalo se da mi je otac pravoslavac). Nego Bosanac.

youtube.com/watch?v=QTBbOv01KU8

Thompsona je trebalo davno za jaja objesit

Bosna je imala nacionalni identitet jer su te dirali na geografskoj osnovi? ok. je l treba da me te žao ili nešto, pa da kažem da si u pravu? mene su neki debilčići beogradski zvali glupi crnogorac pa su dobili batine i više me nisu zvali tako. ali evo napravismo digresiju pa može ban do 2042. za mene hvala

Hezno nije stvar u tome što su me "dirali". Jel namjerno ciljaš da fulaš poentu?

Građanin države Bosne i Hercegovine je Bosanac, ne Bosanski Srbin / Hrvat / Bošnjak. Uvijek je bilo i biti će bez obzira na idiotizme koje i dan danas guraju te tvoje nacionalističke kuronje, Thompsonćići i Baje male Kninžice.

Penju mi se na kurac nacionalistička bagra poput thompsona koji misle da je Bosna igralište za njihove delusions of grandeur pizdarije. Thompson se krije iza "domobrana" i "patriotizma" a svako normalan vidi da nacionalizam curi iz njega ko sok iz Amsterdamske pizde.

Isto važi i za Kninžu. Marka objesit za jaja a Mirka nabit na kolac i mirni smo.

Građanin države Bosne i Hercegovine je Bosanac, ne Bosanski Srbin / Hrvat / Bošnjak.

Ovo sam cuo samo kod Bosanaca i Amerikanaca. Ne vidim probem da se neko u Srbiji ili bilo gde drugde izjasni Madjarom recimo.

Ko god nije srbin taj je bukvalno cigan.