Prijava

Voli gambi kurve, ne vidim sta te tu buni.

Prvenstveno muškarcima (a i ženama koje ne pokušavaju da dobiju posao preko picke) smeta da nesposobne kurve dobijaju unapređenja i poslove preko picke, jer bi inače umesto njih na to radno mesto došao neko sposoban. Doduše konkretno za posao sekretarice to je potpuno nebitno jer taj posao može da radi bukvalno svako koliko god glup bio, msm da I cika bulja može to da radi bez problema.

Po tim administracijama obitavaju ubedljivo najgluplje i najnemoralnije kurvetine ovoga sveta. To je ovde slučaj

opet se relativizuju činjenice. Čovek je zloupotrebio državnu funkciju zarad pola kile mesa. Neka otvori neki str/szr pa nek zapošljava koga hoće, preko kurca il preko pičke, svejedno. I drugo, sama činjenica da se državni funkcioner bavi na poslu takvim stvarima, kao i njegovi zaposleni je jasan znak da ih treba sve oterati u kurac.

Sistem se gradi na pravilima i kontroli da se pravila poštuju, upravo zbog takvih stavova da svaka budala može da radi šta hoće je i dovela do ovakvog stanja u društvu u kome je odgovornost misaona imenica.

Verovatno najveću krivicu u celoj priči snose oni što su mu dali u ruke funkciju jer da je bio neko sposobniji ne bi bilo ni kurava po službama nego ljudi koji stvarno nešto rade i grade

Ma kakav tvorza, tamo će da bude povlašćen da se ne zajebavamo - telefon, tv, net, kurva i hrana po izboru. Kad izađe, 99% da će nastaviti po starom
Umesto toga, bolje bi bilo da ga dobro umlati ko vola u kupusu neki razjareni muž pod fantomkom sa nekom štanglom da se ovaj ne seti više ni da pogleda u nečije dupe.

Stalker, muž, otac, domaćin, pravičan. Puna podrška. Nego, kaži mi, koji motiv imaš da prebiješ nekog sa kim je tvoja žena dobrovoljno stupila u seksualni odnos? Reci mi, šta vraćaš ti tu

stratimir, iz onog mog posta od ranije još si sve ovo navedeno zaključio i apsolutno u svemu si gotovo pogrešio. Osim ovog za ''pravičan'', recimo da si tu u pravu.
Al ne zameram ti ni najmanje, imaš očiglednu potrebu da u svakoj čorbi budeš mirođija, prozivaš, tupiš, sereš neku nepostojeću pamet sa različitih naloga, radiš ono što te čini srećnim na internetu kad već ne možeš u rl.
Poštujem to.

Tako je. Vidiš, ja nemam problem da se složim sa tobom, kad si u pravu. ;)

ne skrnavi nalog koji je koristio rasni da troluje kosmopolitu kurvu

Slomiću ti vrat, Erisha

https://imgur.com/BOW5sTr да се не заборави да је добра пичка

Jbg Jutka ispao silovatelj.

A kako je ona baba rekla na protestu odbrane Jutki.
Kaze, da kerusa nije mahala repom i ker bi bio miran. Taj neki seljacki fazon al u pravu je 1/1

Silovanje postalo ko genocid. Dovoljno da pomislis evo te.

Ti si dečko debil.

Sta si ti, neki feminista?

Jbt sta joj radio spopadao je slao sms. Velik greh.
A ova fuksa namontirana samo ide i mami.
Naravno da neko mora da se nalozi, samo sad bas ispao Jutka. Takvih averidz silovatelja svaki drugi fertilni balkanjeros. Ovi sterilni gledaju sa nevericom jao fuj kako je mogao seljacina pu pu

Ti kapiraš da to što je namontirana i mami ne znači da mora da pusti svakog da izbrekće znojav na njoj 5 minuta?
Tvoj terminalno onlajn mozak je i dalje sposoban da pojmi to?
Realno,relativno prost evolutivni koncept da žene vrše seksualnu selekciju (biraju kom oće kom neće da daju)
Znači verovao ili ne ima prava da ga odjebe za pičku, kao što je i on, da budemo pošteni imao prava da je iska.
Kapiraš da Jutka nije debil zato što je iskao pičke nego što nije znao kad da stane.
I svojim se debilnim ponašanjem uvalio u govna i kao takav ne zaslužuje ni trunku saosoećanja ako mu se ovnujska glava kezi sa nekog koca negde.

Znači verovao ili ne ima prava da ga odjebe za pičku

To od skoro počele da imaju prava, nekad se ogromnom većinom nisu pitale ni za kriv kurac, a sad kad su shvatile koju moć nosi ta rupa među nogama, shvatile su i da imaju izbor kome će da daju da je popuni a kome neće. Inceli kao što sam ja to doživljavaju na različite načine, imaš docilne incele kao mene, koji znaju kolko je sati i kakvo je stanje stvari i ne prave neku ujdurmu oko toga što nemaju pristup pički, a imaš i ove navalentne kao taj Youthka (nije incel jer je jebo al je svakako simp i pičkopaćenik), kojima prospekt pičke zamuti um i popene na samu pomisao na nju.

Feministički je stajati u odbranu Marijinu bez trunke osude i istovremeno max osuditi znojavog wannabe silovatelja.

Kao fazon ima prava da ga lozi.
To kao u zoo vrtu, imas pravo da se zajebavas kod slona al kad te dovati surlom nije slon kriv vec ti jer si to trazio.

Realno,relativno prost evolutivni koncept da žene vrše seksualnu selekciju (biraju kom oće kom neće da daju)

def jesi feminista samo to ne kapiras.

Oćeš da kažeš da žensko ne sme da te odbije?
LOL cope...