Prijava

Voli gambi kurve, ne vidim sta te tu buni.

Prvenstveno muškarcima (a i ženama koje ne pokušavaju da dobiju posao preko picke) smeta da nesposobne kurve dobijaju unapređenja i poslove preko picke, jer bi inače umesto njih na to radno mesto došao neko sposoban. Doduše konkretno za posao sekretarice to je potpuno nebitno jer taj posao može da radi bukvalno svako koliko god glup bio, msm da I cika bulja može to da radi bez problema.

Po tim administracijama obitavaju ubedljivo najgluplje i najnemoralnije kurvetine ovoga sveta. To je ovde slučaj

opet se relativizuju činjenice. Čovek je zloupotrebio državnu funkciju zarad pola kile mesa. Neka otvori neki str/szr pa nek zapošljava koga hoće, preko kurca il preko pičke, svejedno. I drugo, sama činjenica da se državni funkcioner bavi na poslu takvim stvarima, kao i njegovi zaposleni je jasan znak da ih treba sve oterati u kurac.

Sistem se gradi na pravilima i kontroli da se pravila poštuju, upravo zbog takvih stavova da svaka budala može da radi šta hoće je i dovela do ovakvog stanja u društvu u kome je odgovornost misaona imenica.

Verovatno najveću krivicu u celoj priči snose oni što su mu dali u ruke funkciju jer da je bio neko sposobniji ne bi bilo ni kurava po službama nego ljudi koji stvarno nešto rade i grade

Ma kakav tvorza, tamo će da bude povlašćen da se ne zajebavamo - telefon, tv, net, kurva i hrana po izboru. Kad izađe, 99% da će nastaviti po starom
Umesto toga, bolje bi bilo da ga dobro umlati ko vola u kupusu neki razjareni muž pod fantomkom sa nekom štanglom da se ovaj ne seti više ni da pogleda u nečije dupe.

Stalker, muž, otac, domaćin, pravičan. Puna podrška. Nego, kaži mi, koji motiv imaš da prebiješ nekog sa kim je tvoja žena dobrovoljno stupila u seksualni odnos? Reci mi, šta vraćaš ti tu

stratimir, iz onog mog posta od ranije još si sve ovo navedeno zaključio i apsolutno u svemu si gotovo pogrešio. Osim ovog za ''pravičan'', recimo da si tu u pravu.
Al ne zameram ti ni najmanje, imaš očiglednu potrebu da u svakoj čorbi budeš mirođija, prozivaš, tupiš, sereš neku nepostojeću pamet sa različitih naloga, radiš ono što te čini srećnim na internetu kad već ne možeš u rl.
Poštujem to.

Tako je. Vidiš, ja nemam problem da se složim sa tobom, kad si u pravu. ;)

ne skrnavi nalog koji je koristio rasni da troluje kosmopolitu kurvu

Slomiću ti vrat, Erisha