Prijava

Hvala. Nije bilo teško, mislio sam da će Mari ubaciti desetak poena više ali svejedno ih je odvalio. Imaju samo dva problema - Heris nikako ne može da se sastavi nakon povrede, i sistem odbrane ostavlja suviše prostora spolja za Poupa, Kuzmu i Ronda. Srećom samo Poup pakuje. Istina, blokirali su to prve tri četvrtine ali su zato pocrkali na kraju. Milsap standardno slabb u napadu, ali igra odbranu na vrhunskom nivou. Grent teško da će sledeću odigrati na ovakvom nivou, paziće bolje na njega ali će zato Porter dobiti više prostora. Mari je skontao da nema ko da ga čuva, Jokara takodje. Lebron nikada nije bio naročito jak u odbrani, mada podelio je sinoć par blokada. Aj da ne kenjam - ako sudije budu malo nirmalnije u nastavku (mada Toni Braders mora suditi makar još jednu), Denver ima sasvim dobre šanse.

Videh negde da je AD šutirao nekih 2-8 dok je Milasp u igri, a dok nije je na nekih 90%.

Možda sam lupio brojke, ali tako nešto svakako.

Zato što Porter nema takav respekt kod sudija kao Milsap, ovaj je ipak dugo u ligi i ima nekih kredita. Porter dobije faul bukvalno jer digne ruke, Milsap već dve utakmice igra na samoj granici, nije naročito visok ali je snažan, iskusan i teško ga je pomeriti kada se postavi. Lebrona napadaju kao pirane, i to večito jedan krupniji stane ispred njega a Mari ili Heris vijaju loptu. Nisu ovi navikli na takav tretman. Ako Heris krene da trpa kao što ume, biće sjajno.

Jednostavno ne može protiv sudija. Ne znam čemu sve ovo, treba da prekinu čitavo ovo sranje i daju im prsten, zašto maltretirati tri ekipe.

Svaka čast Milsepu, ili njegovom agentu, lik ima 30-milionski ugovor a ispada mu lopta iz ruku kad krene na koš.

Kako je šmokljan dospeo na forum, GAMBIIII ODI VAMO DA GA BACIMO POD LED

Melk, kakve su ti prognoze? Oce sudije opet da nas ujebu?

Dejvis upitan zbog "povrede", jedino ako ne bude igrao mož se nada Jokara nečemu.

Gotovo, Jokara ima 3 faula.

14 razlike. Nemojte ni da gledate.

06:30 do kraja 10 razlike za Lejkerse. Ako ovo preokrenu, pobedice seriju ali nece. 4-1 finalni rezultat. Jebiga, ipak su ispisali istoriju.

Adebayo konja da prodamo

30 razlike za LEJKERSE NA POLUVREMENU!