Prijava

Ne, bice ovo sweep. Lejkersi su jednostavno bolji. Ne vidim prostora za pobedu Denvera.

Čini mi se da Geri Heris neće dobiti ni 15 minuta ukupno u svim narednim utakmicama, čovek je jednostavno beskoristan. Ne može da se vrati u ritam, nema načina. Ali zato je Dozir odigrao kao zverina, a i Porter uz njega - Milsap opet slab sa poenima, ali je odvalio u odbrani. Jeste da su opet dobijali poene iz nekih banalnih kontri, ali daleko manje nego u prvoj - odbrana je sasvim dobra, a Jokić je skontao da može da se nosi i sa AD i sa Hauardom. Sve u svemu pokazalo se da su lejkersi u pojedinim segmentima baš ranjivi - gomila dobrih igrača, ali kad je frka, sve ide na Lebrona i Dejvisa po difoltu, ostali staju. Ako ih dobije Denver sledeću (a čini mi se da hoće), imaju skroz dobre šanse da preokrenu i uzmu seriju. Ne znam zašto, ali imam utisak da će im Mari spakovati u sledećoj 35 - 40 poena ko od šale.

Tako si rekao i za drugu utakmicu.

Pa realno bi i trebao Marej da ih trpa. Klipersi su imali zverine u odbrani na spoljnoj liniji. Pod košem su bili tanki.

Kod Lejkersa je obrnuto i opet samo Jokić igra.

Zato što su neiskusni u ovakvim utakmicama jbg, a i Mari još uvek nije skontao da zapravo nema ko da ga čuva. Jokić u drugoj pokazao da može da ugura i AD i Hauarda pod koš bez većih problema, što se tiče odbrane, Porter, Milsap i Dozir su branili reket jako dobro. Plus su shvatili da i protiv ovih mogu da nadoknade 16 razlike, što je opasan vetar u ledja. Lejkersi su opasno naloženi, skaču i vrište na svaki malo bolji potez - što je mač sa dve oštrice, jer čim krenu da gube atmosvera će splasnuti i krenuće nervoza. Čitavu sezonu su odigrali prilično komforno, bez ikakvih cimanja uzeli prvo mesto. Kada brod krene da tone biće svega i svačega, a meni se čini već od noćas. Jer Karuzo, Kuzma i Rondo su izuzetni igrači, ali ne takvog kalibra da će kao AD uzeti zadnjih 5 napada i rešavati stvari. Lebrona su prilično izolovali, AD će nastaviti da trpa svojih 30+ do kraja jer je realno igrač i po, ali sve u svemu Denver ima dobre šanse.

piše na fleš skoru da je lebron pod znakom pitanja zbog povrede

Večeras za Denver prelomno veče. Što bi rekli u Staroj Sparti - vrati se sa štitom ili na njemu.

Počinje momci. Nek nam je sa srećom ;).

Dobro stojimo posle prve četvrtine :). Ja ću vas apdejtovati.

Samo 5 razlike za nas a 3-ća četvrtina. Imali smo i +17.

Dobro je 11 razlike.

Imali su 21 razlike utrećoj evo ih sada na 5 poena 5:46 do kraja.

Ovi trpaju, ovaj drži Jokića na klupi lol

"Napad dobija utakmice, odbrana dobija prvenstva". Jbg očigledno je da su premoreni, ne mogu u onakvom ritmu da odigraju celu utakmicu. Mladi su, neiskusni - ovo im je najveća utakmica u karijeri, Lebron, AD i Rondo su s druge strane prekaljeni. Ali dobro, izvuće nešto iz ovoga. Bitno da su AD, Lebron i Hauard dobili tridesetak minuta pravog roditeljskog prevaspitavanja, nisu mogli da prdnu. Ali očigledno je da će sudije nastaviti da ih karaju do kraja..

Uhhh... ovo je bilo jeza. Inače, zamisli sad su mogli i da vode 2-1 da ne beše one trojke AD.

Meni se čini da su sudije bile više naklonjene Denveru večeras.

Da nije bilo sudija u prvoj teško da bi bilo i te trojke u drugoj. Ne - klinci su u pitanju, nemaju ovakvih utakmica u karijeri + su katastrofa umorni od prethodne dve serije. Lejkersi su se bukvalno prošetali dovde. Sve na stranu - u drugoj su odigrali jako dobru odbranu, večeras su ih razbili - dobili su previše poena posle izgubljenih lopti, tu odbrana ne može ništa da uradi. I tu je ključ. Ne znam kako, ali večito nadju način da povuku ručnu kad je loše i naprave seriju, što su večeras uradili u tri navrata. Biće prezanimljiva četvrta, nadam se da ih sudije neće odvaliti.

Bogami bice. Nadam se izjednacenju serije.

@Melkijades
Za treću su ti se ostvarile prognoze, svaka čast.