Prijava

BACAJTE PETARDE I IDEMO NA TRG DO PODNEVA!

Izgleda da se Zadruga više prati od NBA. Čudna neka vremena...

chmod +x Clippers
Omae wa mou shindeiru

Ja sam totalno u MJ taboru kada se priča o GOAT-u, ali dobro štivo koje pokazuje kolika je LBJ veličina, iako je više Kavaj povod za tekst.

https://www.theringer.com/nba/2020/9/16/21438852/lebron-james-kawhi-leonard-game-7

Lebrona moramo da gotivimo iz dva razloga - odvalio je svojevremeno nadmeni i krajnje iritantni GS u finalu (na onakav način), i redefinisao način treninga, ishrane i brige o telu kako bi čovek mogao da pruža vrhunske partije i sa 35 godina, i izbegne teže povrede. Ako vas ne mrzi, iskopajte na y, postoji čitav dok. o tome (troši par miliona godišnje samo na "održavanje tela" itd)...E da, nije ni blizu Džordana po kvalitetima, a i AD je pet u čelo za njega.

...Ali sva je prilika da će odvaliti Denver u finalu, na moju veliku žalost. Fali nagetsima još jedan ubica tipa Lilard, Irving, Kris Pol ili neka solidna gromada da se maklja u reketu. Ne mogu ova dvojica sami da iznesu toliko utakmica, nemoguće je. Solidan je ostatak (sem Milsapa), ali teško da neko ima kapaciteta za 20+ poena po utakmici.

Klipersi su Jokica morali da udvajaju, jer nisu imali pojedinca koji moze da ga zaustavi sam. Lejkersi imaju dvojicu : LBJ i AD. Videcemo

E jbg Kris Pol im fali. Pa lol

Fali im neki igrač iz senke, a ne ol star kalibar.

Neki razbijač tipa grina iz golden stejta. Ili Iguadala.

Ovako su previše mekani i tanki kao remeov vrat.

Milsap je taj tip igrača, al nikako da povuče.

Fali im Kris Pol koji ne bi imao problema da da 30 poena kad Mari padne u igri, što mu se dogadja. Ali u pravu si skroz - ja bih tu najradije ubacio Kazinsa, ili što da ne, Zazu Pačuliu. Zamisli Zazu 5 - 6 utakmica protiv Lebrona, ako ništa drugo ujeo bi ga bar jednom za koleno.

Jer generalno Lejkersi su prejaki pod košem, ne znam ko će to čuvati. A i odmorniji su svakako. Slaba nešto vajda od Plamlija, a Jokić jednostavno ne može 40 minuta da igra i napad i odbranu. Ako se Milsap ne pokrene teško da mogu da ih dobiju 4 utakmice, ili ako Heris i Porter ne krenu da ubacuju 40+ zajedno, što baš i nije za očekivati. Ali biće zanimljivo, ne verujem da će ih ovi počistiti. Majami - Boston je baš dobra serija, jači je možda Boston, ali ovi igraju baš dobru košarku.

Majami pregotivna ekipa. Kakvu odbranu igraju, nerealno.

Vrhunska serija, kao da nisu NBA ekipe.

Ali bukvalno. Boston baš gotivim, pogotovo ovu sad ekipu, ali Hit stvarno igra super košarku - jako brzu i dinamičnu, niko se ne libi da šutne ili krene u prodor, a nemaju ni jednog čoveka koji će baciti 40 puta na koš iz čiste obesti. I svi peglaju odbranu, Adebajo je baš eksplodirao sad u zadnje vreme. I ni jedni ni drugi nemaju pravu super - zvezdu i čak ni jednog iritantnog igrača, od kog te muka uhvati kad izadje na parket. Stvarno, odlična serija. Otiće to na 6-7 utakmica.

Bubalj basket sudija kvari

poćela kradja već od prve utakmice mora leflop da osvoji četvrtu titulu

Kakav lopovluk, tri Denverova startera po tri lične do poluvremena. Hauard je ustao iz mrtvih samo da prebije Jokića pod košem.

Lejkersi

- skroz slaba odbrana (dobiše 40 poena u prvoj ko od šale)
- kriminalno šutiraju bacanja
- Lebron ipak ume da dodaje, iako i dalje ne ume da igra odbranu. AD standardno odličan, Hauard održao skraćeni kurs o tome kako se igra u plejofu, Kuzma i Rondo odlični.

Nagetsi

- Jokić itekako može da napadne AD, Plamli se zavidno dobro makljao sa svima u reketu, Heris i Milsap standardno slabi, mada su igrali sasvim dobru odbranu. Sve u svemu dobro je jer
- ovi ih svakako više neće uhvatiti na faulove do kraja serije
- sudije će bez daljnjeg dobiti po ušima za ovoliko sudjenih faulova u PF.

Sve u svemu imaju šanse, pogotovo ako se Moris, Porter, Grant i ostatak više uključe sa poenima. Lejkersi teško da će ponoviti onakav šut iz igre. Videćemo, mada imam utisak da Denver dobija sledeću.