2020 NBA Bubble (NBA MEHUR)
  • Ejdus

POBEDA!!!!

• Ejdus

BACAJTE PETARDE I IDEMO NA TRG DO PODNEVA!

• Bulgakov

Izgleda da se Zadruga više prati od NBA. Čudna neka vremena...

• Čiča Morada

chmod +x Clippers
    Omae wa mou shindeiru

• A

Ja sam totalno u MJ taboru kada se priča o GOAT-u, ali dobro štivo koje pokazuje kolika je LBJ veličina, iako je više Kavaj povod za tekst.

https://www.theringer.com/nba/2020/9/16/21438852/lebron-james-kawhi-leonard-game-7

• melkijades

Lebrona moramo da gotivimo iz dva razloga - odvalio je svojevremeno nadmeni i krajnje iritantni GS u finalu (na onakav način), i redefinisao način treninga, ishrane i brige o telu kako bi čovek mogao da pruža vrhunske partije i sa 35 godina, i izbegne teže povrede. Ako vas ne mrzi, iskopajte na y, postoji čitav dok. o tome (troši par miliona godišnje samo na "održavanje tela" itd)...E da, nije ni blizu Džordana po kvalitetima, a i AD je pet u čelo za njega.

• melkijades

...Ali sva je prilika da će odvaliti Denver u finalu, na moju veliku žalost. Fali nagetsima još jedan ubica tipa Lilard, Irving, Kris Pol ili neka solidna gromada da se maklja u reketu. Ne mogu ova dvojica sami da iznesu toliko utakmica, nemoguće je. Solidan je ostatak (sem Milsapa), ali teško da neko ima kapaciteta za 20+ poena po utakmici.

• Čiča Morada

Klipersi su Jokica morali da udvajaju, jer nisu imali pojedinca koji moze da ga zaustavi sam. Lejkersi imaju dvojicu : LBJ i AD. Videcemo

• Thilmo

E jbg Kris Pol im fali. Pa lol

• Thilmo

Fali im neki igrač iz senke, a ne ol star kalibar.

Neki razbijač tipa grina iz golden stejta. Ili Iguadala.

Ovako su previše mekani i tanki kao remeov vrat.

• Thilmo

Milsap je taj tip igrača, al nikako da povuče.

• melkijades

Fali im Kris Pol koji ne bi imao problema da da 30 poena kad Mari padne u igri, što mu se dogadja. Ali u pravu si skroz - ja bih tu najradije ubacio Kazinsa, ili što da ne, Zazu Pačuliu. Zamisli Zazu 5 - 6 utakmica protiv Lebrona, ako ništa drugo ujeo bi ga bar jednom za koleno.

• melkijades

Jer generalno Lejkersi su prejaki pod košem, ne znam ko će to čuvati. A i odmorniji su svakako. Slaba nešto vajda od Plamlija, a Jokić jednostavno ne može 40 minuta da igra i napad i odbranu. Ako se Milsap ne pokrene teško da mogu da ih dobiju 4 utakmice, ili ako Heris i Porter ne krenu da ubacuju 40+ zajedno, što baš i nije za očekivati. Ali biće zanimljivo, ne verujem da će ih ovi počistiti. Majami - Boston je baš dobra serija, jači je možda Boston, ali ovi igraju baš dobru košarku.

• Thilmo

Majami pregotivna ekipa. Kakvu odbranu igraju, nerealno.

• Thilmo

Vrhunska serija, kao da nisu NBA ekipe.

• melkijades

Ali bukvalno. Boston baš gotivim, pogotovo ovu sad ekipu, ali Hit stvarno igra super košarku - jako brzu i dinamičnu, niko se ne libi da šutne ili krene u prodor, a nemaju ni jednog čoveka koji će baciti 40 puta na koš iz čiste obesti. I svi peglaju odbranu, Adebajo je baš eksplodirao sad u zadnje vreme. I ni jedni ni drugi nemaju pravu super - zvezdu i čak ni jednog iritantnog igrača, od kog te muka uhvati kad izadje na parket. Stvarno, odlična serija. Otiće to na 6-7 utakmica.

• Čiča Morada

Bubalj basket sudija kvari

• dusan1001

poćela kradja već od prve utakmice mora leflop da osvoji četvrtu titulu

• Dub

Kakav lopovluk, tri Denverova startera po tri lične do poluvremena. Hauard je ustao iz mrtvih samo da prebije Jokića pod košem.

• melkijades

Lejkersi

- skroz slaba odbrana (dobiše 40 poena u prvoj ko od šale)
    - kriminalno šutiraju bacanja
    - Lebron ipak ume da dodaje, iako i dalje ne ume da igra odbranu. AD standardno odličan, Hauard održao skraćeni kurs o tome kako se igra u plejofu, Kuzma i Rondo odlični.

Nagetsi

- Jokić itekako može da napadne AD, Plamli se zavidno dobro makljao sa svima u reketu, Heris i Milsap standardno slabi, mada su igrali sasvim dobru odbranu. Sve u svemu dobro je jer
    - ovi ih svakako više neće uhvatiti na faulove do kraja serije
    - sudije će bez daljnjeg dobiti po ušima za ovoliko sudjenih faulova u PF.

Sve u svemu imaju šanse, pogotovo ako se Moris, Porter, Grant i ostatak više uključe sa poenima. Lejkersi teško da će ponoviti onakav šut iz igre. Videćemo, mada imam utisak da Denver dobija sledeću.