Vocaro profil ulaska u zadrugu

1. Dosad najbolje reakcije na crteže bile

Slika>glas>tekst

2. Piši hijeroglifima

3. Mosare jebo sam te usta škrbava kako tebi radi red ded kec na emulatora a meni neće preko 2 FPSa da tera

4. Osecam da mi ne zahvaljujes od srca

5. mozda jer si poceo da me hejtas bez jasnog povoda a poprilicno sam neutralna pavlaka bez kvaliteta za hejtovanje

6. slatka pavlaka, za kolache

7. Kad bre Tomo, kul smo mi

8. e pa onda dobro crvenokosih riba aficionado

9. Toma, nemoj odmah na NBA jebeno, vežbaj prvo malo sa Zapatom i Scouserom. Razredi se ne preskaču. Ovaj put ću se praviti da nisam ništa primetio.

10. dovoljno postujem da ne kontaminiram teme u koje se ne razumem, gnusam se toga i inace

11. ne mogu da podnesem više da me svi napadaju, svaka džudža koja se pojavi da izasere govna (ne pričam o tebi) e kao ajde na bombasa da istovarim pomije to se ovde kao računa za neki uspeh šta, bukvalno nema čoveka koji me nešto odbranio, ne znam kome sam šta sam skrivio ali ako krenu braniću se

12. mislim sve to me užasno potresa i utiče mi na kvalitet života još evo i Partizan izgubio večeras

13. to sta neko drugi prica za tebe nije nikakva refleksija tvog dozivljaja sebe, pogotovu sto si stariji i oguglavas oguglavanjem

14. al mogao bi nba 2k9 da se malo instalira cisto radi nostalgije, eto to je moj' domet'

15. lako je tebi da pričaš kad te svi poštuju i govore lepo o tebi

16. lako je tebi da pričaš kad te svi poštuju i govore lepo o tebi

Pa šta, i mene ne volite, pa? :D

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.