America got President

1. Sama izjava bajdena govori da su pukli

2. ma da, tu mislim da je sigurno tramp pobednik, sad je ovo malo lozenje za narod.

SABAC, evropski centar kulture i avangarde: 52.5% za Vucica
    nis, turska kasaba: 46.5% za Vucica

3. Tuzan mu je i tviter

4. Kad pogledate kauntije, jeza me oblije da nema grada gde je pobedio tramp, sve se plavi. Ne mogu da nadjem neku jos precizniju mapu. Ko vucic i sns dominacija u ruralnim sredinama npr crna trava 90% vucela

5. 2020 ko i ostatak srbije, govnjivo.
    da se razumemo, ne pricam ja da je nis centar avantgarde i kulture dok je sabac kasaba, samo kazem da smo ista govna. sto se da i videti, samo se menjamo pomalo.

poenta je, nemoj jesti govna. jedino sto sabac ima je jakog lokalnog politicara, i to je bas dobro. ali da jes govna kako si ti sad neki pureblood ako si iz sapca a ostali su statiznam, to je bas cigansko ponasanje i opasno turcenje

a znas koliko ne volis cigane.

6. Kad pogledate kauntije, jeza me oblije da nema grada gde je pobedio tramp, sve se plavi. Ne mogu da nadjem neku jos precizniju mapu. Ko vucic i sns dominacija u ruralnim sredinama npr crna trava 90% vucela

pa da, tramp je zabava za sirotinju jbt. to mu je prica.
    to bila i svim republikancima do sad ustvari. odnosno od neke 70te, ili kako vec, pre je bilo obrnuto.

7. Koga boli kurac bre za Niš, mene zanimaju samo battleground states i rust belt, ja sam građanin sveta, a ne Bulevara

8. građanski rat tamo je jedna od opcija... antifa ide na sve ili ništa

9. antifa su klinci placeni

10. Ma brt u Vrhovnom sudu sve konzervativci, to je bitnije od izbora. A te funkcije su doživotne. Jedino ako oće antifa ustav da menja

11. electoral college
    kao deca uvek smo se igrali

12. ne vidim da će duboka država dati izbore bez krvi, jer sledi robija

13. Amerika uvek pobedjuje, ko god da je predsednik, zapamtite moje reci

14. U usta vas jebem shkrbava, majmunchine

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.