Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
nisi dodao glasove koje su drugi kandidati dobili, skroluj dole, ima jos 200k glasova
doduse, i na ovim izborima je bilo drugih kandidata i to dize izlaznost, a nisam uracunao ni ja gore
Bilo je za ocekivati pobedu Bajdena posle ove 4 godine, mislim logicno, kao sto je i Slavka Curuviju mogao da ubije po logici, tadasnji ministar informisanja
Barem nije jul mejmuncine
(1405284 + 1382536)/(0.4722+0.4645)/0.6734 = 4.41 mil
Dolan: We won
Uncle Joe: Hold my beer
https://magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=479&cl=08
Pusio kurac Likani, sad tim istim ustima laze ovaj narod
Jer znam da je sve kurac iz usta sto ti nice
youtube.com/watch?v=vd1J2U5b4Mg
Holy
Fuckin'
https://www.telegraf.rs/vesti/svet/3258908-prva-drzava-u-sad-koja-je-dekriminalizovala-koriscenje-kokaina-i-heroina?utm_source=timeline&utm_medium=najnovije&utm_campaign=timeline&utm_content=zivot-i-stil
Zemlja mogucnosti,
Oregon ujutru,
Jesi li uspesno batalio pljuge?
ode Viskonsin definitivno.
jos Micigen i Nevada....presudni
u sustini, elektori izgleda sami odaberu u kom trenutku ce da proglase kome daju glas.
WI glasovi ne mrdaju vec nekoliko sati, a tek sad su presudili.
dakle osim obicne kradje glasova, moguce je i da je cista korupcija u pitanju.
Pa batalicu ponovo, brate
americki izbori - ispisane 84 stranice, napred bajden/tramp
srpski izbori - e aj lozimo bombasa degena za Sabac, ionako ovde Vucic pobedjuje
I idem za Ameriku
Gledam ovu mapu i jednostavno moram
radite nesto korisno, formirajte javno mnjenje, trampov twitter je najcitaniji medij u svetu sad, cekajte nove twitove i pisite Kosovo is Albania ili sl
Popusio kurac od ljutog tvitovanja
Brate probaj tabex, ja sam neuspesno ostavljao par puta jer su zikre jake bas (15 godina pusio) i evo sad ko iz picke ostavio uz to, bas jebe