America got President

1. nisi dodao glasove koje su drugi kandidati dobili, skroluj dole, ima jos 200k glasova

doduse, i na ovim izborima je bilo drugih kandidata i to dize izlaznost, a nisam uracunao ni ja gore

2. Bilo je za ocekivati pobedu Bajdena posle ove 4 godine, mislim logicno, kao sto je i Slavka Curuviju mogao da ubije po logici, tadasnji ministar informisanja

3. Barem nije jul mejmuncine

4. (1405284 + 1382536)/(0.4722+0.4645)/0.6734 = 4.41 mil

5. Dolan: We won

Uncle Joe: Hold my beer

6. Pusio kurac Likani, sad tim istim ustima laze ovaj narod

7. Jer znam da je sve kurac iz usta sto ti nice
    youtube.com/watch?v=vd1J2U5b4Mg

8. Jesi li uspesno batalio pljuge?

9. ode Viskonsin definitivno.
    jos Micigen i Nevada....presudni

10. u sustini, elektori izgleda sami odaberu u kom trenutku ce da proglase kome daju glas.
    WI glasovi ne mrdaju vec nekoliko sati, a tek sad su presudili.
    dakle osim obicne kradje glasova, moguce je i da je cista korupcija u pitanju.

11. Pa batalicu ponovo, brate

12. americki izbori - ispisane 84 stranice, napred bajden/tramp

srpski izbori - e aj lozimo bombasa degena za Sabac, ionako ovde Vucic pobedjuje

13. I idem za Ameriku

Gledam ovu mapu i jednostavno moram

14. radite nesto korisno, formirajte javno mnjenje, trampov twitter je najcitaniji medij u svetu sad, cekajte nove twitove i pisite Kosovo is Albania ili sl

15. Popusio kurac od ljutog tvitovanja

16. Brate probaj tabex, ja sam neuspesno ostavljao par puta jer su zikre jake bas (15 godina pusio) i evo sad ko iz picke ostavio uz to, bas jebe

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.